Tüp Bebek Merkezleri Antalya Memorial Hastanesi tüp bebek merkezi

batu bey gelecek tüp bebek merkezine geçti , yerine ankaradan bir doktor geldi , ben ilk denememi gelecekte yapmıştım ama tutmadı , 2. deneme için memoriale başlıyorum , yeni gelen doktorla görüştüm ve bende çok pozitif bi etki bıraktı , ayrıca labaratuar imkanları olarak memorial en iyisi antalyada

hakkında hayırlısı olsun bende ocak sonunda memorialde mehmet beyde yaptım şu an hamileyim evet laborutuvarı çok iyi

Gercekten mehmet bey iyi bir doktor benimkide pozitif cok sukur insallah seninde oyle olur

bende memorial mehmet beye gidiyorum henuz surec ıcın karar veremedık iş durumları nedenı ıle ama mehmet bey son derece güvenilir bir doktor

hakkında hayırlısı olsun bende ocak sonunda memorialde mehmet beyde yaptım şu an hamileyim evet laborutuvarı çok iyi
merh. ozgurun_duygusu
bende tup bebk yaptırcam karar veremıyorum benim eşimde ileri hareketınde sorun var .kaçıncı denemende kaldın hamıle lab. nasıl hastanenın bıraz bilgi verirmisin. hayırlı olsun hamılelığın bızede bol dua et inşallah

Eğer problem esinizdeyse sizde bir problem yoksa iyi bir kadın dogumcudan çok iyi bir labaratuar a ihtiyacınız var. Memorial Hastanesini öneririm bende aynı sorun vardı.

Eğer problem esinizdeyse sizde bir problem yoksa iyi bir kadın dogumcudan çok iyi bir labaratuar a ihtiyacınız var. Memorial Hastanesini öneririm bende aynı sorun vardı.
cok saol cnmaynen lab. önemli diye düşünüyorum sen orada hamıle kaldın değilmi ilk denemenmıydı cok soru soruyorum kusura bakma hep düşünüyorum çünkü

ben 5.denememde hamile 4ü farklı merkezlerdeydi kaldım pko sorunum vardı benim. laborutuvarı çok iyi 5.güne gitti embriyolarım ilkkez memorialde. imsi,embriyoskop bütün yeni teknolojiler mevcut hastanede.

ben 5.denememde hamile 4ü farklı merkezlerdeydi kaldım pko sorunum vardı benim. laborutuvarı çok iyi 5.güne gitti embriyolarım ilkkez memorialde. imsi,embriyoskop bütün yeni teknolojiler mevcut hastanede.
özel olmazsa sorun neydı cnm sızde

benim eşimde ileri hareket az yatay hareketlilik %51 sayı ve canlı oranıda ıyı bılmıyorum ne yapacagız

MERHABA BU AYIN 25 İ GİBİ BENDE MEMORİAL MEHMET BEYLE TEDAVİYE BAŞLIYORUM.BENDEDE AYNI HİSSİ BIRAKTI.SİZİ ONLİNE GÖRÜNCE YAZAYIM DEDİM :)

MERHABA BU AYIN 25 İ GİBİ BENDE MEMORİAL MEHMET BEYLE TEDAVİYE BAŞLIYORUM.BENDEDE AYNI HİSSİ BIRAKTI.SİZİ ONLİNE GÖRÜNCE YAZAYIM DEDİM :)

Merhaba canım , ben tedavimin son aşamasındayım , transferim oldu şimdi gün sayıyorum , ilk denememi gelecekte yapmıştım , ister istemez kafamda kıyaslıyorum ve her konuda memorial'i önde görüyorum , mehmet beye de gözüm kapalı güveniyorum , inşAllah herşey gönlümüzce olur

İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR BENDE ÇOK HEYECANLIYIM

BENİMDE 2.DENEMEM OLACAK.İLK DENEMEM TIP FAKÜLTESİNDE OLDU ŞİMDİ MEHMET BEYDE OLACAK.TRANSFERDEN SONRA NE ÖNERDİ MEHMET BEY YATIYORMUSUN?GÜNLÜK RUTİN HAYATINA DEVAM MI?BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SORUYORUM?

İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR BENDE ÇOK HEYECANLIYIM
BENİMDE 2.DENEMEM OLACAK.İLK DENEMEM TIP FAKÜLTESİNDE OLDU ŞİMDİ MEHMET BEYDE OLACAK.TRANSFERDEN SONRA NE ÖNERDİ MEHMET BEY YATIYORMUSUN?GÜNLÜK RUTİN HAYATINA DEVAM MI?BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SORUYORUM?

Sadece ilk 2-3 gün dinlenmemi söylediler , sonra kendimi yormadan ve ağır kaldırmadan günlük hayatıma devam ediyorum , her gün akşam üzeri eşimle yürüyüşe çıkıyoruz sahile doğru , temiz hava almak ve biraz hareket etmek zihnen ve fiziken iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…