Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gerçekten mi neden acaba nereye gitti bilginiz var mibatu bey ayrıldı ordan
batu bey gelecek tüp bebek merkezine geçti , yerine ankaradan bir doktor geldi , ben ilk denememi gelecekte yapmıştım ama tutmadı , 2. deneme için memoriale başlıyorum , yeni gelen doktorla görüştüm ve bende çok pozitif bi etki bıraktı , ayrıca labaratuar imkanları olarak memorial en iyisi antalyada
Gercekten mehmet bey iyi bir doktor benimkide pozitif cok sukur insallah seninde oyle olurbatu bey gelecek tüp bebek merkezine geçti , yerine ankaradan bir doktor geldi , ben ilk denememi gelecekte yapmıştım ama tutmadı , 2. deneme için memoriale başlıyorum , yeni gelen doktorla görüştüm ve bende çok pozitif bi etki bıraktı , ayrıca labaratuar imkanları olarak memorial en iyisi antalyada
merh. ozgurun_duygusuhakkında hayırlısı olsun bende ocak sonunda memorialde mehmet beyde yaptım şu an hamileyim evet laborutuvarı çok iyi
cok saol cnmaynen lab. önemli diye düşünüyorum sen orada hamıle kaldın değilmi ilk denemenmıydı cok soru soruyorum kusura bakma hep düşünüyorum çünküEğer problem esinizdeyse sizde bir problem yoksa iyi bir kadın dogumcudan çok iyi bir labaratuar a ihtiyacınız var. Memorial Hastanesini öneririm bende aynı sorun vardı.
merh. ozgurun_duygusu
bende tup bebk yaptırcam karar veremıyorum benim eşimde ileri hareketınde sorun var .kaçıncı denemende kaldın hamıle lab. nasıl hastanenın bıraz bilgi verirmisin. hayırlı olsun hamılelığın bızede bol dua et inşallah
özel olmazsa sorun neydı cnm sızdeben 5.denememde hamile 4ü farklı merkezlerdeydi kaldım pko sorunum vardı benim. laborutuvarı çok iyi 5.güne gitti embriyolarım ilkkez memorialde. imsi,embriyoskop bütün yeni teknolojiler mevcut hastanede.
dedim ya pko polikistik overözel olmazsa sorun neydı cnm sızde
MERHABA BU AYIN 25 İ GİBİ BENDE MEMORİAL MEHMET BEYLE TEDAVİYE BAŞLIYORUM.BENDEDE AYNI HİSSİ BIRAKTI.SİZİ ONLİNE GÖRÜNCE YAZAYIM DEDİM :)batu bey gelecek tüp bebek merkezine geçti , yerine ankaradan bir doktor geldi , ben ilk denememi gelecekte yapmıştım ama tutmadı , 2. deneme için memoriale başlıyorum , yeni gelen doktorla görüştüm ve bende çok pozitif bi etki bıraktı , ayrıca labaratuar imkanları olarak memorial en iyisi antalyada
MERHABA BU AYIN 25 İ GİBİ BENDE MEMORİAL MEHMET BEYLE TEDAVİYE BAŞLIYORUM.BENDEDE AYNI HİSSİ BIRAKTI.SİZİ ONLİNE GÖRÜNCE YAZAYIM DEDİM :)
İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR BENDE ÇOK HEYECANLIYIMMerhaba canım , ben tedavimin son aşamasındayım , transferim oldu şimdi gün sayıyorum , ilk denememi gelecekte yapmıştım , ister istemez kafamda kıyaslıyorum ve her konuda memorial'i önde görüyorum , mehmet beye de gözüm kapalı güveniyorum , inşAllah herşey gönlümüzce olur
BENİMDE 2.DENEMEM OLACAK.İLK DENEMEM TIP FAKÜLTESİNDE OLDU ŞİMDİ MEHMET BEYDE OLACAK.TRANSFERDEN SONRA NE ÖNERDİ MEHMET BEY YATIYORMUSUN?GÜNLÜK RUTİN HAYATINA DEVAM MI?BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SORUYORUM?İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR BENDE ÇOK HEYECANLIYIM
BENİMDE 2.DENEMEM OLACAK.İLK DENEMEM TIP FAKÜLTESİNDE OLDU ŞİMDİ MEHMET BEYDE OLACAK.TRANSFERDEN SONRA NE ÖNERDİ MEHMET BEY YATIYORMUSUN?GÜNLÜK RUTİN HAYATINA DEVAM MI?BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SORUYORUM?