Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum her merak ettiğimi burdan araştırıyordum ve buaralar epilasyona başlamak üzereyim çoğu yerden fiyat aldım fakat halen kararsızım antalyada yaptıran ve bitti çok memnunun diyen varmı lütfen yardımcı olun...
arkadaşlar hiç mi yok antalyada lazer yaptıran bu dediğim yerlere(((((((
kızlar kullanılan cihazlar ne özelden msj atamıyorum canım yetkim yok buarada herkes cok acıyor diyo korkmaya başladım sizin öneriniz varmi
mrb.. Ben gecen sene mart ayin ayinda koltuk alti lazere basladim. Bir yil icinde 6. seansima gittim ve gayet memnunum. Suan sanirim en fazla 2 seansim kaldi diye tahmin ediyorum. Almina Estetik kirmizigülün üstüne gidiyorum ve seans basi 100 Tl ödüyorum.
eğer bilgi almak istersen özelden mesaj gönd.
ben de antalya da lazer epilasyon yaptırdım 6.seanstayım bitti diyebilirim ve çok uygun bir yere gittim
ben de antalya da lazer epilasyon yaptırdım 6.seanstayım bitti diyebilirim ve çok uygun bir yere gittim
Almina ilk seansa başladım ama halen tereddütlerim var acaba medlife mı gitsem die ikisi arasında kaldım((((
merhaba canım bende antalya da yaşıyorum
ve lazere başladdım özel bir hastanede yaptırıyorum
ilk koltuk altımdan başladım çünkü bana garanti vermiyorlar hormon bozukluğu olduğu için bende o yüzden sadece koltuk altından başlayayım dedim ve başladım
doktor 1 ay sonra tekrar çıkmaya başlar ve dökülür dedi dediği gibi oldu
şuan 40 gün gibi oldu yaptıralı daha çıkmadı fiyat olarak da koltuk altı 100tl ödedim her gittiğimde tüyün çıkışına göre fiyat düşecek bu hastaneye arkadaşım tanıdığı vasıtasıyla gittim onun tamamen bitti
ama kırmızı gül çiçeğin üzrindeki yeri iyi diyorlar
teyzemde ısparta da yaptırdı 1,5 yıl gibi oldu tamamen bitti nerdeyse
ben birde cene bölgeme iğneli epil.yaptırıyom (başka biryerde)bende lazer yaptırma konusunda kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?