Herkese merhaba .çok uzun senelerdir kendime psikolojik takıntı haline getirdiğim hem özgüven eksikliği yaratan hemde fiziksel olarak saglik problemi yaratan bir durumdu . Bir kaç dr hakkında araştırma yaparak antalyada bir dr en son karar verip 04 mayısta antalyada labioplasti ameliyatı oldum . Bu konuda tecrübelerimi paylaşmak istiyorum düşünen arkadaşlara yardımcı olması açısından. Öncelikle ameliyat 2 saat sürdü. Ve ilk gün çok zordu . Hiç kalkamadım .sonda takmislardi. Ve sürekli ağrı kesici ve antibiyotik verildi . 3 güne ayağa kalkarsın dedi ama malesef su an 3. Günümdeyim ve hala oturamıyorum. Şişlik gerginlik ve sizi var . Tuvalet yapmak tam bir işkence silemiyorsunuz bile . Oturamıyorsunuz. Aşırı hassas bir bölge . Ve bence iyileşmesi en az 10 gün alacak . Yapmak isteyenler 10 günü gözden cikarsin. Şeklide su an bakıyorum pek biseye benzemiyor ürkütücü hatta bakamıyorum. Umarım 10 güne oturur vaziyete gelirim ve dikişler erir çünkü ise dönmem gerekiyor .yaptiran arkadaslar dikisler ne zaman eridi ve nezaman tam oturur duruma geliriz . Birde dis dudaklar buyuk ve ayrık kaldı bu duzelirmi ilerde. Benm dr hiç bi krem yada batikon sürme dedi . Kendi kendine iyilessin diyor . Bu normal mi. Mikrop kapmaz umarım . Arada buz koymamin zarari varmı acaba . Antalyada bu ameliyatı olan varmı aranızda