Antalya kadın doğum doktor sorunu

zeyno90099

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
7
5
25
Ben pandemi dolasıyla çok zor randevu buluyorum hatta bulamıyorum desem yeridir sürekli farklı doktorlara randevu almak zorunda kalıyorum ikili tarama testim bile geçti şimdi üçlü için gideceğim sorum şu ki sürekli doktor değiştirmem doğumda sıkıntı olur mu diyorlar bu gidişle doğuma da almazlar seni doktor değiştirdiğim için ilk gebeliğim olduğu için hiç bilgim yok

Birde antalya eğitim araştırma da doktor önerisi olan varmı

Özele gitme şansınız varsa özel hastanede sabit bir doktorla devam edin. Çünkü doğum esnasında sabit doktor olmadan kabul etmeme durumları bile oluyormuş diye duymuştum

Hayırlı olsun bebeğiniz, huzurla sağlıkla doğsun inşallah. Antalya dayım ama bildiğim doktorlar hep ozellerde. Doğuma almamaları diye birsey olmaz ki, hiç bir hastane içinde tut demez de sadece istediğin doktor olmayabilir. Bir de hep aynı hastaneye gittiğin için, tüm kayıtların ellerinde olur. Eğer doğum ücreti sıkıntı olmazsa, son ay özel bir doktora gidebilirsin.

Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah Ataturk Devlet Hastanesinde mehmet bekir sen hoca var. dogumumu o yaptirmisti istanbuldayken ,istanbuldaydi simdi antalyada calisiyor biz de yeni yerlestik antalyaya hep ona gidiyorum ben bebekle ilgili goruntu veriyor ,ayrintili aciklama yapiyor cok iyidir tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…