Bugündü benim 3. Gün yarım doz yaptım neyseki :) ama doktor önemli değil demişti. Ilk kan testini 9. Gün mü verdiniz? Ben belki 7. Gün veririm demiştim ama iğne etkisi devam ediyor diye okuyunca vazgeçtim.Evet kullandım bende ancak ben tam doz kullanmışım, hepsini vurup geçmiştim kafam dalmıştıo nedenle kan değerlerimde hala çıktı değerlerim ikiye katlanmadı bi gerilmiştim :) siz siz olun sakın yarım dozu geçmeyin :)
2 Gün daha o stresi yaşamaktansa 9. Gün yapmak daha mantıklı geldiBende yarım doz ovitrelle vurulmuştum 9.gün değerim 9,25 gibi bişey çıkmıştı zaten o da iğne etkisiymiş ertesi gün de kan istediler değer 5 e düştü. Yani 9.gün değerini anca bu kadar etkileyebiliyor daha çok idrar testlerini yanıltıyor ama zaten kanda çok yüksek çıkmıyor
Aynen öyle canım2 Gün daha o stresi yaşamaktansa 9. Gün yapmak daha mantıklı geldi
Ben 9. Günü bekledim hiç test yapmadım boşuna stres olmak istemedim açıkçası zaten sonra yok ikiye mi katlancak falan diyorsun daha zor oluyor. Hiç bulaşma ogünlere :)Bugündü benim 3. Gün yarım doz yaptım neyseki :) ama doktor önemli değil demişti. Ilk kan testini 9. Gün mü verdiniz? Ben belki 7. Gün veririm demiştim ama iğne etkisi devam ediyor diye okuyunca vazgeçtim.
Bana çatlatma iğnesi vermediler sadece 3 günde bir progesteron iğnesi yapıyorum. Bugün 9.günüm değer 17.2 çıktı benim ondan sordumEvet kullandım bende ancak ben tam doz kullanmışım, hepsini vurup geçmiştim kafam dalmıştıo nedenle kan değerlerimde hala çıktı değerlerim ikiye katlanmadı bi gerilmiştim :) siz siz olun sakın yarım dozu geçmeyin :)
Merhabalar ovitrelle yarım doz ayarlamasıni nasıl yaptınız doz göstergesi yok ya ignede göz kararı miBugündü benim 3. Gün yarım doz yaptım neyseki :) ama doktor önemli değil demişti. Ilk kan testini 9. Gün mü verdiniz? Ben belki 7. Gün veririm demiştim ama iğne etkisi devam ediyor diye okuyunca vazgeçtim.
Merhaba, göz kararı ayarladım. Zaten dr da takılmayın diye hepsini yapsan da hiç yapmadan da bir önemi yok demişti.Merhabalar ovitrelle yarım doz ayarlamasıni nasıl yaptınız doz göstergesi yok ya ignede göz kararı mi
Merhaba elinizde fazla drosetil hap kaldı mı acabaa bende Kemal hocanın hastasıym da birkaç adet eksik varsa fazla sizden alabilir miyim diyecektimAnladım canım bende şimdi bir tane kullanıyorum drosetil diye bir ilaç 12 kasımda da başka ilaçlara başlıyacam
Elinizde fazladan kalan drosetil hap kaldı mı acabaEvet canım verdiler şuan birini kullanmaya devam ediyorum diğerlerini de tarihlerine göre kullanmaya başlıycam.
Evet elimde ilaç var alabilirsinizMerhaba elinizde fazla drosetil hap kaldı mı acabaa bende Kemal hocanın hastasıym da birkaç adet eksik varsa fazla sizden alabilir miyim diyecektim
Ayy Allah razı olsun kaç tane var acaba içinde rica etsem sayma şansınız varmı habıEvet elimde ilaç var alabilirsiniz
8 adet lazm bana haptan 8 günlük bi eksiğim kalıyorEvet elimde ilaç var alabilirsiniz
Bu arada sizin sonucunuz ne oldu tedaviniz ne aşamada şuan ne zmn tedavi görmüştünüz8 adet lazm bana haptan 8 günlük bi eksiğim kalıyor
Benim tedavim bitti ne yazık ki olumsuz olduBu arada sizin sonucunuz ne oldu tedaviniz ne aşamada şuan ne zmn tedavi görmüştünüz
8 tane var diye hatırlıyorum sabah söylerim olur mu size ne zamana lazım ilaç8 adet lazm bana haptan 8 günlük bi eksiğim kalıyor
Şuan 5 günlük kaldı elimde beş gün sonrası için lazm bana8 tane var diye hatırlıyorum sabah söylerim olur mu size ne zamana lazım ilaç
Çok üzüldüm umarım her birimize birgün Nasib olur ümitsizlik yok vazgeçmek yokBenim tedavim bitti ne yazık ki olumsuz olduinşallah sizden güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?