Canım merhaba estrofem tedavi başında yok zaten onu ben opudan sonra kullanmaya başladım. Vitamin olarak birşey vermediler. Sadece folik asit veriyorlar. Evet hafta sonları Kemal Hoca çalışmıyor. Benim opumda haftasonuna denk geldi Hande hanım yaptı. İlk başta kan tahlili falan yok hoca bir sürü kan tahlili istiyecek bunu hemen yapmana gerek yok hatta başka yerde de yaptırabilirsin. İlk başta muayene ücreti ödemesi yapıyorsun diğer ücretlerin hepsini işlemlerin yapıldığı günler ödüyorsunuz. İnşallah her sorunuzu cevapladımÇok sağolun bilgilendirmeniz için. Peki tedavi öncesi başladığınız estrofem reglinizde gecikme yaptı mı? Bir de vitamin olarak kullanmanızı istedikleri bir şey var mı? Hastane hakkında da bilgi verir misiniz? Aradım cumartesi günü Kemal bey çalışmıyormuş yerine Hande hanım bakıyormuş. Bu durumda opu hafta sonuna denk gelirse Kemal bey kendisi geliyor mu? Ayrıca ilk gittiğimde aç mı tok mu gitmeliyim kan tahlili yapıp tedavi için uygun olup olmadığına bakılıyor mu? Son olarak tedaviye hemen başlama kararı verilirse ödeme aynı gün mü yapılıyor. Ücret konusunda da bilginizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Güzel sonuçlar almak dileğimle.