• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya IVF Murat Berkkanoğlu hastaları

ozmofilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
170
5
68
Muğla
Merhaba Dr.Murat Beyin hastası olan var mı acaba? pazartesi için randevu aldık,sorunumuz erkek infertilitesi. acaba 1 ay kadar doğum kontrol hapı kullandıktan sonra tedaviye başlanır yoksa reglinin 2.günü başlanır mı? heyecan merak karışığım :)

MErhaba. Murat Beyle ilgili yorumlarınız nedir acaba çok merak ettim? Biz de aynı sebeplerden dolayı tedaviye başlayacağız ve karar aşamasındayız şu anda. Yorumlarınız benim için çok önemli.

MErhaba. Murat Beyle ilgili yorumlarınız nedir acaba çok merak ettim? Biz de aynı sebeplerden dolayı tedaviye başlayacağız ve karar aşamasındayız şu anda. Yorumlarınız benim için çok önemli.

merhaba,murat bey çok iyi bir doktor,problemleri tıp bilginiz varmış gibi tane tane açıklayıcı olarak anlatıyor.sorun eşimdeydi hareketlilik ve sayı git gide azalıyordu,,öncelikle ona tes yapıldı hareketlilik %4 çıktı ve dondurmaya gerek yok dediler,,bende de rahimde perde çıktı geçen ay histereskopi yapıldı yine aynı merkezde.gayet ilgililer.diğer doktorlardan birini de tercih etseniz merkez genel olarak iyi zaten alınacak önemli kararları birlikte alıyorlarmış.gelecek ay reglim başladığında tedaviye başlayacağız inşallah,biz antalya dışında olduğumuz için ücretsiz konaklamadan da yararlanacağız.kuzenimin tavsiyesiyle orayı tercih ettim şu an kızı kucağında:) şimdilik söyleceklerim bu kadar.umarım yararlı olur.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Merkezleri araştırıyorum ne zamandır, olumlu yorum yapanlar da var, olumsuz yorum yapanlar da. Bu da haliyle kafa karışıklığına sebep oluyor. Ne yapacağını şaşırıyor insan. Bu ay içerisinde gidip muayene olmayı düşünüyoruz. eşimin sorunu belli zaten, eğer bende bir sorun çıkmazsa gelecek ay biz de tedaviye başlayalım diye düşünüyoruz. Kimbilir, belki de aynı dönemlere rastlar tedavi tarihlerimiz :)

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Merkezleri araştırıyorum ne zamandır, olumlu yorum yapanlar da var, olumsuz yorum yapanlar da. Bu da haliyle kafa karışıklığına sebep oluyor. Ne yapacağını şaşırıyor insan. Bu ay içerisinde gidip muayene olmayı düşünüyoruz. eşimin sorunu belli zaten, eğer bende bir sorun çıkmazsa gelecek ay biz de tedaviye başlayalım diye düşünüyoruz. Kimbilir, belki de aynı dönemlere rastlar tedavi tarihlerimiz :)

belki de,muayeneye gittiğinde sende yorumlarını yaz olurmu ben belki 3 hafta sonra başlarım çok heycanlıyımmmm :)

Hadi bakalım hayırlısı,ben de cumartesi muayeneye gideceğim inşallah kısmetse, çok heyecanlıyım bakalım ne olacak. yazarım sana yine :)

Bugün muayenemi oldum ben de, bir sorun çıkmadı çok şükür, yumurtalık rezervimin de iyi olduğunu söyledi doktor, bu da içimi rahatlattı.Merkezle ilgili ilk izlenimimiz olumluydu umarım devamında da öyle olur. İlk görüşme olduğu için çok stresliydim ama :)

Bugün muayenemi oldum ben de, bir sorun çıkmadı çok şükür, yumurtalık rezervimin de iyi olduğunu söyledi doktor, bu da içimi rahatlattı.Merkezle ilgili ilk izlenimimiz olumluydu umarım devamında da öyle olur. İlk görüşme olduğu için çok stresliydim ama :)

zaman verdiler mi başlamak için peki?

zamanı bize bıraktılar, ne zaman isterseniz dedi doktor. İsterseniz bu ay adetiniz başlayınca başlayabiliriz, biz sizden haber bekleyeceğiz artık dedi. Bu ay başlayacağız inşallah, erteledikçe stresimiz de artıyor çünkü. Bat 8 Mayıs, 2. ya da 3. günü için randevu alıp geliyorsun dedi doktor. Heyecan ve stres karışık açıkçası:18:, Rabbim hakkımızda güzel olan şeyleri nasip etsin inşallah.

zamanı bize bıraktılar, ne zaman isterseniz dedi doktor. İsterseniz bu ay adetiniz başlayınca başlayabiliriz, biz sizden haber bekleyeceğiz artık dedi. Bu ay başlayacağız inşallah, erteledikçe stresimiz de artıyor çünkü. Bat 8 Mayıs, 2. ya da 3. günü için randevu alıp geliyorsun dedi doktor. Heyecan ve stres karışık açıkçası:18:, Rabbim hakkımızda güzel olan şeyleri nasip etsin inşallah.

aynen hayırlısı işallah bakalım benim de 10u gibi bat bizde başlıcaz inşalah :)

tatlım biz dün başladık iğnelere,senin durum nasıl var mı bi gelişme??

Hayırlı olsun canım, diğer başlıkta görüp yazmıştım sana :) Ben de bugün başladım, ilk iğnemi oldum. Gonal F le başladım ben. 175 ml ile başladı doktor. Salı günü kontrolüm var bakalım.

durum iyiymiş düşük dozlu ilaç verdiği halde iyi yanıt vermiş,puregonu 125,monepuru 75 verdi bu arada bide bgn bi iğne daha ekledi çatlamayı engellemek için.6dan 11-12 mm ye kadar yumurta kabuğu gördü.2 gün sonra tekrar kontrol işte

Sevindim canım durumun iyi olmasına, böyle güzel güzel devam eder inşallah. monepuru sormuştum o gün ben, bana şimdilik gerek olmadığını söylemişti nedense, bakalım yarın ne diyecek. Heyecanla ve merakla bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde :1:

Back
X