Gigizemgigigi, 1—Benim için her zaman en önemli olan cilt ve deri sağlığıdır. Ben sana” 21 günde gelmen gerekir” diyorum ama sen” her hafta geleceğim, rahatsız oluyorum.” Diyorsun. Her hafta geldiğin için, cildinin iritasyon durumuna göre bir miktar (az miktar) kılları alıp, sizi gönderiyorum. Bıyık bölgesi hassasiyet herkes de farklıdır. O yüzden binlerce hastamın hiç birinde kahverengi küçük izler ve iğne izleri olmamıştır.EĞER OLDU İSE , KİŞİNİN BENİM SÖYLEDİKLERİME, KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE UYMADIĞI İÇİNDİR..Bu arada iğneli epilasyon hem yapan için hem de yapılan cilt için kolay bir işlem değildir. ÇÜNKÜ, TIBBİ İYİLEŞME SÜRESİ UZUN OLDUĞU İÇİN, ELEKTİRİK VE İĞNE YE MARUZ KALINDIĞI İÇİN İYİLEŞME SÜRESİ İÇİN SABIRLI OLMAK GEREKİR VE EĞER GEREKİYORSA DESTEKLEYİCİ BİR KREM KULLANMAK GEREKİR. …Kızarıklıklarda bazı kişilerde 30 dakika sonra , bazı kişilerde 2 gün sonra geçer.Kİ sen 21 günde değil hafta da bir kez geliyordun….Sabırlı olmak ve destekleyici krem sana gerekliydi.2------KİŞİ NİN sabırsız olması ve benim dediklerimi yapmadığını ANLARSAM ki ANLARIM, elbette sorumluluk almam…..çünkü sen işleme BAŞTAN NEGATİF YAKLAŞTIN..3----Benim iş sirkülasyonum seni neden rahatsız etti…Günlük minimum 15 maksimum 25 kişiye epilasyon yapıyorum. Bu 20 günde ortalama 450 kişi yapar…sen YENİ BAŞLAMIŞTIN Kİ ARADAN 1 HAFTA GEÇMİŞ……AMAAAAA BEN BU GÜNE KADAR HİÇ BİR MÜŞTERİMİN TEK BİR KILINI BİLE UNUTMAM…EPİLASYONA BAŞLAYINCA HEPSİNİ TEK TEK HATIRLARIM….…ismini unutabilirim….SENİN İSMİNİ DE UNUTTUM!!!!!!!!!!!..4----İlk geldiğinde, sana bazı bilgiler verdim.Nerenle dinledin? Sen 2 ay devam ettin ama ben sana asla 2 ayda geçer demedim….onun bir süresi var.anlattım sana….UNUTTUN DEĞİL Mİ? SEN BENİM SİHİRLİ BİR DEYNEĞİM Mİ VAR ZANNETTİN? Bu bir süreçtir.ve ben derinin altını ve olgun kılı çıplak gözle göremem….SÜRECİ TAMAMLAYINCAYA KADAR ,TEKRAR ÇIKMA İHTİMALİNİN OLDUĞUNU söyledim…5------ben müşterilerimi o kadar iyi takip ederim ki, hepsi şaşırır.Seni de öyle iyi takip ettim ki, iz kalma ihtimali olduğunu SEN DEĞİL BEN SÖYLEDİM…..6---SEN BU YALANLI, SAÇMA SAPAN YAZIYI YAZARAK , BENDEN % 100 SONUÇ ALACAK MÜŞTERİLERİMİ TEDİRGİN EDİCİ VE İŞİMLE , EKMEĞİMLE OYNAMAK İSTER GİBİ SUÇLAYICI BİR YAZI YAZAMAZSIN.AMA insanlar bir değil……BİNLERCE İNSAN İÇİNDEN SENİN GİBİLER DE ÇIKACAK…..sen bu işi öğren ve bir iş yeri aç, İNAN İLK MÜŞTERİN BEN OLACAĞIM….
,
,