Sevgili dry dry, sizin eleştiri hakkınızla beraber (ki her türlü eleştiriye açığım.) benim de cevap hakkım doğmaktadır.Çünkü sizin eleştirileriniz İFTİRA boyutundadır.Müşterilerime sevgide, saygıda ve hizmette kusur etmediğim gibi, çoğu zaman ailemin bile önüne geçmişlerdir.Ben bunca yıllık meslek hayatımda 10,000 yakın müşterimin arasında HİÇ BİRİNDE, vücudunun neresinde olursa olsun, leke veya iz bırakmadım. Çünkü epilasyonu profesyonelce yapan bir uzmanım. Her müşterimi, epilasyon sonrası en az 10 kez, leke veya iz kalmaması için yapacakları konusunda uyarırım. Eğer leke veya iz kaldıysa %100 bu, kişinin, benim uyarılarıma uymamasından kaynaklanmaktadır.Şuna inanın, buda, 1000 kişiden 1 kişide olmuştur.Bir de epilasyon seansları devam ederken, epilasyonu profesyonelce yapmayan bir yere gidip, iz veya leke bırakır ve sonrasında siz ben Şeyda Hanım a epilasyona gittim iz kaldı dememeniz için ve bu konuda inanılmaz TİTİZ olduğum için iğneyi vermiyorum. (ki işini profesyonelce yapan hiç bir uzman iğneyi vermez, sanırım bunu bilmiyorsunuz.). Ama il dışına veya yurt dışına çıkan veya işlemden vazgeçen HERKESE iğnesini veriyorum. Ayrıca, iğneli epilasyon o kadar zor bir işlemdir ki,(o yüzden yapan azalmıştır.)tam bir uzmanlık gerektirir ve kişinin EL VE GÖZ NURUDUR. O yüzden kazandığım her bir kuruşun sonuna kadar helal olduğunu biliyorum.Hem bakın ben rumuzla değil gerçek ismimle yazıyorum, çünkü işimi çok çok iyi yaptığım konusunda ASLA mütevazi olmayacağım. Ayrca gelen her ama her müşterime MUTLAKA epilasyon hakkında, en az yarım saat, resimli, tıbbi bilgi aktarımı yaparım. Demek ki siz beni iyi dinlememişsiniz, ya da artık buradan mı bilgi aktarımı yapmam gerekiyor?!!!!!!!!!!!Şimdi size soruyorum.
1-Niçin bana gelip sorununuzu anlatmadınız?
2-İl dışına veya yurt dışına çıkan veya işlemden vazgeçen HERKESE iğnesini veriyorum.siz gelip iğnenizi niçin istemediniz?
3- Gerçekten iyi niyetli misiniz?