İğneli Epilasyon ANTALYA iğneli epilasyon

Antalyalilar hala denizdemi?

kızım antalyada medilife güzellik merkezinde iki yıldır yüzüne lazer yaptırıyordu,, seans aralıkları sık olduğu için biz tüylerin artığının farkına varamadık...yaz tatilinde eve gelip zaman geçince tüylerin azalmak bir yana korkunç derecede arttığını ,tüysüz olan boyun altında bile tüylerin aktifleştiğini gördük, .kliniğin sahibi cem beyle tlf görüştüğümde böyle birşeyin mümkün olamayacağını idda etti..sonuç olarak MAHKEME aşamasına geldik.(lazer epilasyonu YÜZÜNÜZ için asla düşünmeyiniz kesin sonuç boş laftan ibaret)

genel olarak yüzünüze asla lazer epilasyon yapmayız;
oldukça kötü sonuçları olacağından emin olabilirsiniz.

Ben Şeyda Hanıma gittiğimde bana epilasyon yaparken telefon geldi ve telefonda ki kişi illa Şeyda Hanım ile görüşmek istediği için telefonu kulağına aldı ve hiç aksatmadan epilasyonuma devam etti.Şeyda Hanım çok tatlı dilli ama işini en iyi yapan kişi de o.ne yani tatlı dilli olması kötü mü?Ayrıca randevusunu aksatan kişiler yüzünden sanırım bazen işleme geç alabiliyor ama BU ÇOK NADİR OLUYOR..sAKIN DAKİKA FİYATINA ALDIRMAYIN ÇÜNKÜ ÇOK HIZLI ÇALIŞTIĞI İÇİN DAKİKASI 1 TL YE YAPANDAN ÇOK DAHA UCUZA GELİYOR...Aynı zaman da kaş uzmanı...çok memnunum.Teşekkürler Şeyda Hanım..

kızım antalyada medilife güzellik merkezinde iki yıldır yüzüne lazer yaptırıyordu,, seans aralıkları sık olduğu için biz tüylerin artığının farkına varamadık...yaz tatilinde eve gelip zaman geçince tüylerin azalmak bir yana korkunç derecede arttığını ,tüysüz olan boyun altında bile tüylerin aktifleştiğini gördük, .kliniğin sahibi cem beyle tlf görüştüğümde böyle birşeyin mümkün olamayacağını idda etti..sonuç olarak MAHKEME aşamasına geldik.(lazer epilasyonu YÜZÜNÜZ için asla düşünmeyiniz kesin sonuç boş laftan ibaret)

aynen!!! yüz bölgemde olmayan yerlerde de kıl çıkmaya başladı korkunç bi hal aldı çene altım bende medlifea gitmiştim!!!

kardeşim bizi zan altında bırakıyorsun.benim adım Ayşen.ben de Şeyda hanımın müşterisiyim.Burada yazdığın hiç bir cümle doğru değil. NEDEN?orası ASKERİ KIŞLA DEĞİL......Kadın ilk başta olabileceklerin bilgisini aktarıyor.kabuk olur ama hassas ciltlerde birkaç seanstan sonra olmaz diyor.hem o kadın robot değil ki,sinirlenebilirde......eleştirebilirde.cahilimiz çok.hem ben oraya gidip gelirken çok müşterisi ile konuştum kimseyi susturmadı hatta siz özel olarak birbirinize sorablirsiniz dedi.bu da benim çok hoşuma gitti.
tayt demişsin.güzel ama biz şeyda hanımla her konuda ama her konuda soru soruyor,danışıyor ve konuşuyoruz.sanırım taytı da sorulmuş!!!veya konu oraya gelmiştir.Allah aşkına yapmayın yaaaaa.başarılı insanları kösteklemek yerine hep beraber DESTEKLEYELİM.çünkü hakikaten işini çok başarılı yapıyor...kazandığı her bir kuruş helal bence.ben den fazlası ile helal olsun.
hem apartmanada yazmışsın.eski püskü değil.çok ayıp.orası 3 oda bir salon.6 tane tedavi yatağı var.bilmeden konuşup insanları kandırma.ve çok temiz.HEM BEĞENMİYORSAN BABANA SÖYLE DE ONLARA ESKİ PÜSKÜ OLMAYAN BİR APARTMAN DAİRESİ ALSIN derler sonra sana.ben şeyda hanımla randevum var diye psikolojim rahatlayacak diye koşa koşa giderken senin bunları yazman zoruma gitti.beğenmediysen gitmezsin olur biter..
ben dende herkese tavsiye vücudunuzun ve psikolojinizin güzelliği için şeyda hanımı bulun.ben de insanları böyle uyarıyorum....................

kardeşim bizi zan altında bırakıyorsun.benim adım Ayşen.ben de Şeyda hanımın müşterisiyim.Burada yazdığın hiç bir cümle doğru değil. NEDEN?orası ASKERİ KIŞLA DEĞİL......Kadın ilk başta olabileceklerin bilgisini aktarıyor.kabuk olur ama hassas ciltlerde birkaç seanstan sonra olmaz diyor.hem o kadın robot değil ki,sinirlenebilirde......eleştirebilirde.cahilimiz çok.hem ben oraya gidip gelirken çok müşterisi ile konuştum kimseyi susturmadı hatta siz özel olarak birbirinize sorablirsiniz dedi.bu da benim çok hoşuma gitti.
tayt demişsin.güzel ama biz şeyda hanımla her konuda ama her konuda soru soruyor,danışıyor ve konuşuyoruz.sanırım taytı da sorulmuş!!!veya konu oraya gelmiştir.Allah aşkına yapmayın yaaaaa.başarılı insanları kösteklemek yerine hep beraber DESTEKLEYELİM.çünkü hakikaten işini çok başarılı yapıyor...kazandığı her bir kuruş helal bence.ben den fazlası ile helal olsun.
hem apartmanada yazmışsın.eski püskü değil.çok ayıp.orası 3 oda bir salon.6 tane tedavi yatağı var.bilmeden konuşup insanları kandırma.ve çok temiz.HEM BEĞENMİYORSAN BABANA SÖYLE DE ONLARA ESKİ PÜSKÜ OLMAYAN BİR APARTMAN DAİRESİ ALSIN derler sonra sana.ben şeyda hanımla randevum var diye psikolojim rahatlayacak diye koşa koşa giderken senin bunları yazman zoruma gitti.beğenmediysen gitmezsin olur biter..
ben dende herkese tavsiye vücudunuzun ve psikolojinizin güzelliği için şeyda hanımı bulun.ben de insanları böyle uyarıyorum....................

Bende üyelerimizi reklam konusunda uyarıyorum, daha önce aysinkanar ismiyle üye olunmuş, dün nihalates6 nikiyle üyelik alınmış, üç üyelik Allah Allah:ssz:

Ben iğneli epilasyon için internette dolaşırken Şeyda hanımı buldum.Randevu alarak gittim.Yardımcısı Aynur Hanım tarafından sıcak bir karşılama ile içeriye buyur edildim.Şeyda Hanımın samimi, içten ve konu ile igili detaylı açıklamalarıyla iğneli epilasyonuma başladım.Zaman içerisinde Şeyda Hanımın gelen hastalarına bıkıp usanmadan detaylı bilgi vermesi çok dikkatimi ve takdirimi topladı.Şeyda Hanımı işine olan sevgisi ve saygısı, müşterilerine sonsuz güven ve başarı olarak geri dönüyor. Güleryüzlü, samimi bir ortam,ve işinin ehli ellere kendinizi bırakmak istiyorsanız Şeyda Hanım çok doğru bir adres.İğneli epilasyon,cilt bakımı,ipek kirpik ve kalıcı makyajda gerçekten son derece başarılı.

arkadaşlar gerçekten gidip memnun kalanlar yazarsa diğer arkadaşlarında hakkına girmemiş olurlar sonuçta hepimiz aynı dertten maduruz ben antalyada yüz için gerçekten iyi bir yer arıyorum mümkünse gidip memnun olan arkadaşlar cvp verebilir mi ?

arkadaşlar gerçekten gidip memnun kalanlar yazarsa diğer arkadaşlarında hakkına girmemiş olurlar sonuçta hepimiz aynı dertten maduruz ben antalyada yüz için gerçekten iyi bir yer arıyorum mümkünse gidip memnun olan arkadaşlar cvp verebilir mi ?

erva arkadaşım yüzün için güvenle gidebileceğin bir merkezdir,şeyda hanım.bir kere gidersen çok memnun kalacağından eminim.:49:

Merhaba,

Mesaj yazanların üyelik tarihlerine ve yazdıkları toplam mesaj sayısına bakınca kimlerin ne amaçla yazdığı belli oluyor zaten. 2 mesaj var ikiside bu konuda üyelik yeni!!!

Biz burda birbirimizden birşeyler öğrenmek, paylaşımda bulunmak için varız. Gidin kendi reklamlarınızı başka yerde yapın.

Merhaba,

Mesaj yazanların üyelik tarihlerine ve yazdıkları toplam mesaj sayısına bakınca kimlerin ne amaçla yazdığı belli oluyor zaten. 2 mesaj var ikiside bu konuda üyelik yeni!!!

Biz burda birbirimizden birşeyler öğrenmek, paylaşımda bulunmak için varız. Gidin kendi reklamlarınızı başka yerde yapın.

size katılıyorum.

ben kendim bizzat auraform a yüz için gitmiş birisi olarak söyleyebilirim ki hala yüzümdeki delik izleri geçmedi. herkes noldu diyor. ben bir daha adımımı bile atmam oraya. 30 tl verdiğim iğnemi bile almaya gitmedim. zaten sana geri vermiyor iğneni başka yere gideme diye. kendisinde kalıyor iğneler. onca para dökmüşüm 30 hiç ama hiç umrumda değil. şimdiye kadar verdiğim paralarda bi yerden çıkar mutlaka. gitmek isteyen varsa hala gidebilir tabiki herkesin kendi seçimi. ben başıma gelenleri söyledim karar sizin.

Sevgili dry dry, sizin eleştiri hakkınızla beraber (ki her türlü eleştiriye açığım.) benim de cevap hakkım doğmaktadır.Çünkü sizin eleştirileriniz İFTİRA boyutundadır.Müşterilerime sevgide, saygıda ve hizmette kusur etmediğim gibi, çoğu zaman ailemin bile önüne geçmişlerdir.Ben bunca yıllık meslek hayatımda 10,000 yakın müşterimin arasında HİÇ BİRİNDE, vücudunun neresinde olursa olsun, leke veya iz bırakmadım. Çünkü epilasyonu profesyonelce yapan bir uzmanım. Her müşterimi, epilasyon sonrası en az 10 kez, leke veya iz kalmaması için yapacakları konusunda uyarırım. Eğer leke veya iz kaldıysa %100 bu, kişinin, benim uyarılarıma uymamasından kaynaklanmaktadır.Şuna inanın, buda, 1000 kişiden 1 kişide olmuştur.Bir de epilasyon seansları devam ederken, epilasyonu profesyonelce yapmayan bir yere gidip, iz veya leke bırakır ve sonrasında siz “ben Şeyda Hanım a epilasyona gittim iz kaldı” dememeniz için ve bu konuda inanılmaz TİTİZ olduğum için iğneyi vermiyorum. (ki işini profesyonelce yapan hiç bir uzman iğneyi vermez, sanırım bunu bilmiyorsunuz.). Ama il dışına veya yurt dışına çıkan veya işlemden vazgeçen HERKESE iğnesini veriyorum. Ayrıca, iğneli epilasyon o kadar zor bir işlemdir ki,(o yüzden yapan azalmıştır.)tam bir uzmanlık gerektirir ve kişinin EL VE GÖZ NURUDUR. O yüzden kazandığım her bir kuruşun sonuna kadar helal olduğunu biliyorum.Hem bakın ben rumuzla değil gerçek ismimle yazıyorum, çünkü işimi çok çok iyi yaptığım konusunda ASLA mütevazi olmayacağım. Ayrca gelen her ama her müşterime MUTLAKA epilasyon hakkında, en az yarım saat, resimli, tıbbi bilgi aktarımı yaparım. Demek ki siz beni iyi dinlememişsiniz, ya da artık buradan mı bilgi aktarımı yapmam gerekiyor?!!!!!!!!!!!Şimdi size soruyorum.
1-Niçin bana gelip sorununuzu anlatmadınız?
2-İl dışına veya yurt dışına çıkan veya işlemden vazgeçen HERKESE iğnesini veriyorum.siz gelip iğnenizi niçin istemediniz?
3- Gerçekten iyi niyetli misiniz?

öncelikle merhaba herkese.. ben burada yeniyim :) eğer hala konuyu takip ediyorsanız sormak istiyorum herkes bir yorum yapmış ama.. iğneli epilasyon için tavsiyenizi istiyorum.. benim yüzümde yani alın bölgem çok kötü alnımın ortası uzaylı gibi duruyor.. :( saç diplerim çok kötü kısa kısa minik saçlar var kaşıma yaklaşıyor .. düşünün o kadar kötü acaba iğneli epilsayon ile düzelir temiz görünür mü? hiç saçımın hepsini toplayıp dışarı çıkamıyorum kulaklarımın orası da çok kötü erkek gibi uzun kıllar var favori denen... ama rengi sarı işte.. iğneli epilasyon çözüm mü sizce?

Merhaba herkese . Daha önce birçok kentte ve Antalya'da Auraform'a gitmiş biri olarak gözlemlerimi söylemek isterim. Şeyda hanım işini iz bırakmadan yapan birisidir , tatlı dillidir fakat onun da kusurları var. Ben gittiğim dönemde çok para akıttım ama başka bir kentte özel bir hastanede çok daha az fiyata sonuç aldım . Şeyda hanımın makinası çok eski şimdiye kadar kimsede o kadar eskisini görmedim ve çok acılı. Başka merkezlerde yaptırdığım epilasyonda çok çabuk ve daha az acıyla sonuç aldım. Bu koşullar altında gözlemlediğim çok fazla paracı bir insan var ve seni sürekli oraya getirmeye çalışıyor çünkü ne kadar gidersen o kadar para , makina eski sonuç yavaş , iğnene veriyorsun bir dünya para herşey çok pahalı, aynı sonuçları başka merkezlerde de alabiliyorsun . Ne yazık ki herşey tatlı dil değil, ben insanları aptal yerine koymayan çıkar gütmeyen hastanelere gitmenizi öneririm. İyi günler

Merhaba, forum geçmişine bakmadan az önce arama motoruna ''Antalya iğneli epilasyon'' yazdığımda karşıma çıkan iki merkezden birisi Auraform oldu. Doğal olarak arayıp fiyat bilgisi almak istedim. (Bu arada epilasyon başlığı altında iğneli ve lazer dahil tüm yöntemlere bilgi anlamında hakimim). Telefona çıkan bayan, bu şekilde bilgi veremeyeceğini, merkezlerine gittiğim zaman tıbbi anlamda bilgilendirileceğimi, ancak ondan sonra fiyat bilgisi alabileceğimi söyledi. Ben de Anestezi Doktoru olduğumu, ne gibi bir tıbbi bilgi vereceklerini sordum. ''Şeyda hanım tıbbi bilgi verecek'' diye yanıtladı tekrar.. Ben de ''iyi çalışmalar o zaman size'' dedim ve telefonu kapattım. Şimdi; 1) Fiyat bilgisinin, verilecek tıbbi bigi ile ne alakası var?? 2) Kardeşim sen orda açık kalp ameliyatımı yapacaksın ki ''tıbbi bilgi'' veriyorsun?? Yazık..Cehalet..

Arkadaşlar merhaba, 2 ay kadar önce haftada 1 kez olmaz üzere 2, 3 ay kadar auraform güzellik merkezinde dudak üstü ve çene bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım. tüylerim hızlı uzadığı için her hafta gitmeyi ben talep ettim. kendisi de zaten cildim hassas? olmadığı için bir sakınca görmedi. 2 ayın sonunda dudak üstümde kahverengi küçük izler ile iğne izleri olduğunu farkettim. kendisine söylediğimde 1 hafta daha devam etmemizi, o süreçte kendisinin söylediği kremi almamı (contratubex) 1 hafta içinde kremi kullanmamı geçmezse epilasyona devam edemeyeceğini, sorumluluk almak istemediğini söyledi. 1 hafta sonra kremi kullanıp gittiğimde (ki kendisi iş yoğunluğundan, insan sirkülasyonundan 1 hafta önceki konuşmaları hatırlamıyor) ve durumu hatırlattığımda epilasyona devam edemeyeceğini söyledi. 4 ay sonra düğünüm olduğunu bu izlerle ne yapacağımı sorduğumda; kremi dört ay kullanırsam geçeceğini söyledi. Kendisine 'şimdi ne yapacağımı, sonuç alamadığım bişeye onca para verdiğimi, zaman harcadığımı (benim için yıpratıcı bir süreçti her hafta gitmek, dudak üstü bölgemin 2 gün kırmızı ve kabarık olması, bu şekilde insan içine çıkmak) üstüne bir de iz sahibi olduğumu' söylediğimde su değdirdiğimi iddia etti fakat kesinlikle çok dikkat ettiğimi su değdirmediğimi söyledim. Bunun üzerine 'geçer canım, benim suçum değil, izi ben yapmadım, benim makinem yapmadı, senin cildin hassas. Zaman kaybın olmadı, dudak ve çene bölgende boşalan kısımlar oldu en azından o tüylerden kurtuldun' dedi.
Arkadaşlar süreç bu şekilde işledi. Aradan 1 aydan fazla zaman geçti ve kremi kullanmama rağmen (çok kaşındırıyor, gece yatarken sürüyorum, uyku düzenim kalmadı) ne kahverengi izler ne de delikler geçmedi. Başlarda tüylerimin azaldığını eskisi gibi siyah tüylerin çıkmadığını sandım ama 2 haftanın sonunda eskisinden de yoğun siyah tüy çıktığını gördüm. kesinlikle bir azalma olmadı. ne dudak üstümde ne çene bölgemde. Aksine siyah tüylerin sayısı arttı.
Ben kimseyi suçlamıyorum. Belki benim cildim sonradan hassaslaştı ama bu süreçte neden Şeyda Hanım takibini yapmadı. Cildimin hassaslaşıp, iz kaldığını neden görmedi. Ben sadece bunu sorguluyorum.
Seçim sizin. Bu sürece başlamadan bu siteden tüm yorumları okumuştum. şimdi de sizin benim tecrübelerimden faydalanmanız için bu yazıyı yazdım. Tekrar söylüyorum. Bu yazı suçlama yazısı değil. Şeyda Kendir' e gitmeyin yazısı hiç değil. Olumlu sonuç olan insanlar da çok ama benim aldığım sonuç bu.

Arkadaşlar mrb mayıs ayından berı şeyda hanımın hastasıyım internette arastırma sonucu kadınlar klubunden bulup gittim.yuz bölgeme yapılıo.gercekten agır hastalarından bırıyım ve hergun toplum ıcınde oldugum için hafta da bir gıtmek durumda olanlardanım. buzamana kadar forma uye dahı olmadım takı ustekı arkadasın yazısına kadar .yüz bölgesı yaptıran ve benım gıbı zor durumda kalmış hatta aynaya bakmak ıstemıycek duruma gelen arkadaslarım için yazıyorum çunku bole olumsuz yorumlar yaptıkca çaresı olmayan insanlar almaya devam edıp korkarak başlamıycagı için Benım yaşadığım zorluğu kimsenin yaşamasını istemıyorum formda daha önce seyda hanım yorum yazdığı kişinin yorumunu randevuma ıkı gun kala gormustum ve ıkı gece uyuyamadım. Ve ilk seansımda rahatlamadan ağlayarak bitirdim kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum çünkü psikolojik olarak kaldırmak kolay değil yaşayan bilir şimdi gelelim şeyda hanıma onun için cilt sağlığı ilk önemli olan şey elini yıkamadan dahi başlamaz işlemine.normalde tavsiye ettiği 21gündür seans olarak.Bizleri unutmaz cokta net hatırlaması mumkun değil çünkü gunde 15kişi işlem alıo ki bu yuzden aralara randevu dahi sıkıştıramıyorum evet epilasyonu yapan kişi çok önemli ama cildin yapısıda bi okadar onemli.şeyda hanımın 23yıllık deneyimi var bügün öğrenipte oturmuş biri değil.ne kadar beyaz tenli hastalarını gördüm yüzlerinde her hangi bişey yok bu tamamen kişinin cildi çünkü şeyda hanım işinde gerçekten iyi cilt hassaslaştığı zaman anında o bölgeyi bırakır.yüze yapılan epilasyon cok ağır bı işlem oldugu için bakımıda yapan kadar önemli ki bu defalarca söler insanlar hakkında yorum yapmadan lutfen bi kez daha düşünün ben sıkıntı yaşadığımda şeyda hanıma telefonla ulaşma secenegınden yanayım keşke bole uzucu yorumlar yapmadan önce kişilerle konuşabilsek şeyda hanım iyki var yüzünde tuylenmeyaşayan arkadaşlarım için sölüyorum güvenerek kendinizi emanet edebilirsiniz benim yüzüm allaha şükürler olsun ki böyle güzel yol aldıysa

Arkadaşlar mrb mayıs ayından berı şeyda hanımın hastasıyım internette arastırma sonucu kadınlar klubunden bulup gittim.yuz bölgeme yapılıo.gercekten agır hastalarından bırıyım ve hergun toplum ıcınde oldugum için hafta da bir gıtmek durumda olanlardanım. buzamana kadar forma uye dahı olmadım takı ustekı arkadasın yazısına kadar .yüz bölgesı yaptıran ve benım gıbı zor durumda kalmış hatta aynaya bakmak ıstemıycek duruma gelen arkadaslarım için yazıyorum çunku bole olumsuz yorumlar yaptıkca çaresı olmayan insanlar almaya devam edıp korkarak başlamıycagı için Benım yaşadığım zorluğu kimsenin yaşamasını istemıyorum formda daha önce seyda hanım yorum yazdığı kişinin yorumunu randevuma ıkı gun kala gormustum ve ıkı gece uyuyamadım. Ve ilk seansımda rahatlamadan ağlayarak bitirdim kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum çünkü psikolojik olarak kaldırmak kolay değil yaşayan bilir şimdi gelelim şeyda hanıma onun için cilt sağlığı ilk önemli olan şey elini yıkamadan dahi başlamaz işlemine.normalde tavsiye ettiği 21gündür seans olarak.Bizleri unutmaz cokta net hatırlaması mumkun değil çünkü gunde 15kişi işlem alıo ki bu yuzden aralara randevu dahi sıkıştıramıyorum evet epilasyonu yapan kişi çok önemli ama cildin yapısıda bi okadar onemli.şeyda hanımın 23yıllık deneyimi var bügün öğrenipte oturmuş biri değil.ne kadar beyaz tenli hastalarını gördüm yüzlerinde her hangi bişey yok bu tamamen kişinin cildi çünkü şeyda hanım işinde gerçekten iyi cilt hassaslaştığı zaman anında o bölgeyi bırakır.yüze yapılan epilasyon cok ağır bı işlem oldugu için bakımıda yapan kadar önemli ki bu defalarca söler insanlar hakkında yorum yapmadan lutfen bi kez daha düşünün ben sıkıntı yaşadığımda şeyda hanıma telefonla ulaşma secenegınden yanayım keşke bole uzucu yorumlar yapmadan önce kişilerle konuşabilsek şeyda hanım iyki var yüzünde tuylenmeyaşayan arkadaşlarım için sölüyorum güvenerek kendinizi emanet edebilirsiniz benim yüzüm allaha şükürler olsun ki ve şeyda hanıma ,böyle güzel yol aldıysa kaldiki benim cildim hassas olmasına rağmen3 ayda yol katetiyse (şeyda hanımla beraber)cildi hassas olmayan ve benim kadar zor olmayan kişilerde çok iyi sonuçlar alıcağınızdan şüphem yok.

Herr Mannlig, 1--benim epilasyon cihazım, eski model olmadığı gibi son modeldir ve Amerika dan gelmiştir ve CE belgeli tek cihazdır….ve pahalı bir cihazdır o yüzden görmemişsinizdir. Üzerinde her elektirik akımı çeşidini veren özellikleri vardır. Acılı veya acısız veya radyo frekanlı olan akım…..(ANLAYACAĞIN DİLDE YAZIYORUM AMA YİNEDE ANLAYACAĞINI SANMIYORUM.)….”Acılı” demişsin, ki asla değil, kişinin ağrı eşiğine göre akımı verip, kılları yakıyorum. Ki çok hassas ciltlerde “sıfır acılı” akımı da kullanmaktayım. 2--AYRICA, bir iş yerinin size en iyi ve en KALİTELİ hizmeti sunabilmesi için ve AYAKTA KALABİLMESİ İÇİN paraya ihtiyacı vardır. SİZ, BEDAVA HİZMET VEREN BİR YER AÇIN , İNSANLAR ORAYA GELSİNLER.BEN DE GELEYİM. Benim hayatım da ise para, hep son planda olmuştur. Bunu bütün müşterilerim ve dostlarım bilir. 3—Anlaşılan sen benim iş yerime geldin, ve benim anlattıklarımı NERENLE DİNLEDİN? Epilasyon seanslar gerektirir. İnsanlar seanslara gelmek durumundadır. BU 1 SEANSDA OLABİLİR, DAHA ÇOK DA OLABİLİR.Bu güne kadar binlerce müşterim oldu…..HEPSİNİN KILLARI BİTTİ….4—Anlaşılan sen tatlı dilli güler yüzlü değilsin ki, benim tatlı dilli güler yüzlü olmam seni rahatsız etmiş…..5---HERKES KİMİN ÇIKAR GÜTTÜĞÜNÜ BİLİR……Asıl sen böyle nerenle dinlediğinin belli olmadığı, anlayamadığın, tanımadığın,bilmediğin bir iş yeri ve kişi hakkında bu kadar saçma sapan olumsuz eleştiriler yaparak, benden fayda görebilecek insanları tedirgin ederek O İNSANLARI APTAL YERİNE KOYUYORSUN.BEN ONLARA, SEVEREK, TATLI DİLLE VE DÜNYA DA TEK KESİN ÇÖZÜMLE HİZMET VERİYORUM.BY…..

Picorna, her iş yerinin prensipleri vardır. Sen, hiç, telefon ile göz muayene edildiğini gördün mü? Ben gelen her müşterimize (ben biliyorum Şeyda Hanım derler.) bu konuda bilgi aktarıyorum. Yıllardır binlerce kişiye anlattım. Dinledikten sonra “Şeyda Hanım, ben bildiğimi sanıyordum ama iyi ki anlattınız.”” Derler. AYRICA telefonda fiyat vermek son derece yanlıştır ve benim hiç HOŞLANMADIĞIM bir durumdur. Zahmet edip yanımıza gelmeden, bizi tanımadan, işimizle ve ekmeğimizle oynamak pahasına , sadece bir telefon konuşması sonucu bu kadar saçma sapan bir yazı yazmak, benden kesin sonuçla, kıllarından kurtulacak insanları rahatsız etmektir.YANİ BUNU YAPARAK ASIL CAHİL SEN OLUYORSUN. BU ARADA, yazdıklarından anlaşıldığı üzere, GALİBA SEN, AÇIK KALP AMELİYATI YAPIYORSUN.

Back