İğneli Epilasyon ANTALYA iğneli epilasyon

selam arkadaşlarr
auraformdan randevu aldım gidip görüşücem yüz bölgesi için memnun kalırsam bacağada devam ederim diye düşünüyorum
umarım işe yarar lazerden sonra

arkadaşlar dün auraformdan randevum vardı gittim görüştüm. Şeyda hanım dünya tatlısı bir insan
fiyat bana da pahalı geldi ne yalan söyliyim ama önceki tecrübelerimden dolayı gözümde değil. haftasonu ilk seansım olacak

selam canım memnun musun auraformdan bende az önce telefonla aradım bana dönüceklerini söylediler bi de ne kadar ücret ödüyosun ?

hayırlı olsun canım. fiyat vermek doğru olmaz diye düşünüyorum ama farklı olacağını zannetmiyorum

Gökben 01 cevabın için teşekkür ederim. Adresi internettten buldum. Umarım memnun kalırım. Ben, lazer sonrası kalanlar bitsin diye gitmek istiyorum. Senin sorunun çözüldümü yoksa hala gitmen gerekiyormu?

Ben bahsettiğin pahalı yere gittim, Tarzı bana hiç uygun gelmedi, göz boyama adına sürekli bir reklam borbardımanı altında hissediyor insan kendini. Ayrıca lazer sonrası kalanlardan oluşan yarım bacağım bir saatte zor yetişti.

Ben swiss e giderken tüylerim çok azalmıştı.Kaş bıyık aldırma sürem çok uzamıştı ama ordan taşındım devam edemedim ağdayla falan alınca eskisi kadar olmasa da gene siyah siyah çıkmaya başladı tüyler.Şimdi hamilelik bitince tekrardan başlamayı düşünüyorum.

Sizce bacaklarda igneli epilasyonmu daha iyi yoksa lazermi? Bende çok kıl dönmesi var

Uzmanlar daha iyi bilir tabiki ama kendi fikrim iğneyle köke girildiği için batıkları yok etmesi açısında iğneli

Arkadaşlar Finike yada Kumluca Demre tarafında iğneli epilasyoncu varmı çooook önemli bu yaz inşallah ordayım, ama hala bulamadım uygun bir yeri. Ankarada başladım 2 aydır devam ediyorum bırakmak da ıstemıyorum oraya gıdınce, harcadığğım paraya yazık ya..

çokkkkk acilllllllll antalyada iğneli epilasyonu çokk iyi yapan biri var mı bildiğiniz????

kesinlikle auraforma gitmelisin şeyda hanım harika bi insan iyiki onunla tanışmışım ve epilasyonumdan çok memnunum tüylerim nerdeyse bitti sayılır ve ne lekelenme ne kaşıntı oluyor şeyda hamını bulduğum için çok şanslıyım sizede tavsiye ederim =))

iğneli epilasyonun kralı auraform güzellik merkezinde yapılıyor.Ben 2012 kasım ayında başladım.yüz ve kol altı.neredeyse bitti.Şeyda hanım çok hızlı çalışıyor.hiç sıkılmadım.leke ve yara izi olmuyor. yaptığım hesaplamada dakikasını 1,5 tl ye yapandan çok daha ucuza geliyor.bir de bana epilasyon öncesi, epilasyonumun nasıl yapaılacağını ve ne şartlarda bittiğini anlattı.tam bilgiyle gönlüm rahat epilasyona başlamıştım.iyi ki Şeyda hanımı tanıdım.herkese tavsiye ederim.

bende daha önce eskişehir de çeneme iğneli epilasyon yaptırıyordum. birkaç ay önce antalyaya döndüm ve auraform güzellik merkezini internetten ve buradaki yorumlardan buldum. dün ilk randevuma gittim ve çok memnun kaldım. fiyatı ilk başta kulağa pahalı gibi geliyor ama normalde dakikası 1tl den 10dk süren işlem 3 dakikada bitti(9tl tutuyor). bence kesinlikle önyargılı olmayın ve gidip görün derim. ben daha önce ankarada ve gene antalyada dk(kubilay yücel polikliniği) da yaptırmıştım ama içlerinde bence en iyisi auraform diyebilirim.

Kızlar peki auroforma gidenlere sormak istiyorum.Kaş şekillendirme de yapılıyor orda.O konuda bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Gökben Hanım, Şeyda Hanım aynı zaman da kaş şekillendirme uzmanı. Bir arkadaşım gitti çok memnun kaldı.

kızlaaar koskoca belim tamamen bitti çok mutluyum göbeğimde de çok az bişey kaldı auraformu çok seviyorum o kadar tatlılar ki şeyda hanımla her gidişimizde kahve molası da veriyoruz hele o fıkralarımız yok mu :D insan epilasyona sevinerek gider mi hiç :D auraforma gidenler öyle =)) o tatlı acının müptelası olduk resmen :D:D hiç moralinizi bozmayın tüylerin çözümü varmış ben bunu auraformda gördüm umarım hepiniz benim gibi bi an önce kurtulursunuz öptüm çüüzzz :D

Nasıl auraformu seversiniz anlamadım! piyasanın en pahallısı 3 tl !!! İçersinde doktorların bulunduğu muhteşem kliniklerde bile 2 tl dakikası!

Temiz bir yer ona sözüm yok.

Sahibi tatlı dilli bir bayan ama canım, bebeğim tatlım diye diye size iyi görünmeye çalışıyor, epilasyon anında sizin dakikalarınız işlerken telefon geldimi bi elinde telefon konuşuyor, diğer eli ile yarım yamalak epilasyona devam etmeye çalışıyor. epilasyon odasına girip çıkan müşteriler oluyor, saat 16 daki randevunuza gittiğinizde sıra size 16:40 ta geliyor, saygı yok müşteriye yani!

Sizi bilemem ya da bunları okuyunca değişirler mi bilmem? Ben memnun kalmadım, denemesi bedava! pardon dakikası 3 lira:)

Back