Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 dakika erken bitirmesi degil, koke denk getirmesi onemli. Pahali olmasini, hizli yapmasina baglayamaz. Ucuz yapan, yavas yapiyor gibide sacma bir cirkinlik olamaz.kendi pahaliligini boylemi normallestiriyor artik kurumlar?
Pahalımı canım bu fiyat?? Ben yaklaşık 4 sene önce falan yaptırıyordum 1 liraydı şimdi hiç bilgim yok fiyatlardan.Konuştuğum kişi şunu demek istedi dakikası 2.5 ama hızlı yaptığı için erken bitiyor uzun sürmüyor dedi.Nasıl yaptığı hakkında hiç bilgim yok.
En pahali istanbulda bile 2 tl. Ortalama, 1.5 tl..1 tl.ye yapanlarda var. Cok iyi arastir canim olurmu?
Canım zaten başka bir yere gidiyordum memnundum da ordan 1 liraya yapıyordu.Arkadaş burayı yazınca bi sorayım dedim orda nasılmış diye.Ben gittiğim yerden memnundum zaten bayağıda fiyat farkı var.Bilgin için sağol canım
Canım zaten başka bir yere gidiyordum memnundum da ordan 1 liraya yapıyordu.Arkadaş burayı yazınca bi sorayım dedim orda nasılmış diye.Ben gittiğim yerden memnundum zaten bayağıda fiyat farkı var.Bilgin için sağol canım
Gokben1 senin memnun olduğun yeri bana bildirimisin?