İğneli Epilasyon ANTALYA iğneli epilasyon

balim19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
118
Yer
Libya
arkadaşlar ben dk kliniğe bıyık bölgesi için lazere gitmiştim.diode lazer kullandılar siyah kıllarım inceldi ama biyerden sonra sonuç alamadım.
iğneli epilasyon düşünüyorum.tavsiye edebileceğiniz biyer varmı?

Mesajı yazalı uzun zaman olmuş ama belki hala bulamamışsınızdır diye cevap vermek istedim.Ben swiss güzellik salonuna gittim ve iğneli epilasyonundan çok memnun kaldım.Tüylerim çok azalmıştı ve uzun zaman çıkımıyodu ama taşındım o mahalleden.Şimdi çocuklarım küçüktü oraya devam edemedim normal kuaförde aldırttım maalesef tekrar eski haline döndü şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum

cevap için teşekkürler zaman geçti ama ben biyere gidemedim hala :1:
auroforma baktım sitesinden belki oraya giderim iyi biyergibi denemeyi düşünüyorum

konu sahibi arkadaşım başladınızmı acaba iğneli epilasyona bende gitmeyi düşünüyorumda...
siz gittiğiniz yerden memnunsanız bende gitmek isterim

arkadaşım başladın mı auraforma ? ya da orada iğneli epilasyon yaptıran var mı?

henüz başlamadım :50:
yazın geçmesini bekleyeceğim sanırım.
ilk önce bıyık ve çeneyi deneyip daha sonra diğer bölgelere geçmeyi planlıyorum. Ama aynı yere gidicem gibi fikrimi değiştirmedim hala

Ben lazer denemedim.Ona cesaret edemiyorum ama iğneliden çok memnun kaldım sinek ısırığı gibi acısı oluyor ama sonucu mükemmel :))

Kizlar bir sene sonrA antalyaya donuyorum.su anda istanbuldayim .epilasyoncumdands memnunum azda kaldi .belki sifirlarizda o zamana kadar ama yinede acikta kalmayayim. Kisacasi; bana antalyadan iyi bir uzman adresi laziiiimm:37:

Kızlar auroforma sordum iğnelinin dakikası 2.5 tl imiş.Ama uzmanları hızlı yapıyormuş.Sizce bu fiyat nasıl??

3 dakika erken bitirmesi degil, koke denk getirmesi onemli. Pahali olmasini, hizli yapmasina baglayamaz. Ucuz yapan, yavas yapiyor gibide sacma bir cirkinlik olamaz.kendi pahaliligini boylemi normallestiriyor artik kurumlar? :19::19:

3 dakika erken bitirmesi degil, koke denk getirmesi onemli. Pahali olmasini, hizli yapmasina baglayamaz. Ucuz yapan, yavas yapiyor gibide sacma bir cirkinlik olamaz.kendi pahaliligini boylemi normallestiriyor artik kurumlar? :19::19:

Pahalımı canım bu fiyat?? Ben yaklaşık 4 sene önce falan yaptırıyordum 1 liraydı şimdi hiç bilgim yok fiyatlardan.Konuştuğum kişi şunu demek istedi dakikası 2.5 ama hızlı yaptığı için erken bitiyor uzun sürmüyor dedi.Nasıl yaptığı hakkında hiç bilgim yok.

Pahalımı canım bu fiyat?? Ben yaklaşık 4 sene önce falan yaptırıyordum 1 liraydı şimdi hiç bilgim yok fiyatlardan.Konuştuğum kişi şunu demek istedi dakikası 2.5 ama hızlı yaptığı için erken bitiyor uzun sürmüyor dedi.Nasıl yaptığı hakkında hiç bilgim yok.

En pahali istanbulda bile 2 tl. Ortalama, 1.5 tl..1 tl.ye yapanlarda var. Cok iyi arastir canim olurmu?

En pahali istanbulda bile 2 tl. Ortalama, 1.5 tl..1 tl.ye yapanlarda var. Cok iyi arastir canim olurmu?

Canım zaten başka bir yere gidiyordum memnundum da ordan 1 liraya yapıyordu.Arkadaş burayı yazınca bi sorayım dedim orda nasılmış diye.Ben gittiğim yerden memnundum zaten bayağıda fiyat farkı var.Bilgin için sağol canım

Canım zaten başka bir yere gidiyordum memnundum da ordan 1 liraya yapıyordu.Arkadaş burayı yazınca bi sorayım dedim orda nasılmış diye.Ben gittiğim yerden memnundum zaten bayağıda fiyat farkı var.Bilgin için sağol canım

Kazik yerlere gicik oluyorum napim:37:
Gittigin yere devam. Doktorunu, kuaforunu ve epilasyoncunu degistirmiceksin:34:;

merhaba, antalya'da iyi bir yer araştırdım ama bulamadım. Bu forumda da her ilden cevap var ama antalya ile ilgili net bir yer yok. Gidip memnun olan varsa cevap verirse sevinirim.

Gokben1 senin memnun olduğun yeri bana bildirimisin?

Gokben1 senin memnun olduğun yeri bana bildirimisin?

Canım ben swiss güzellik salonuna gidiyordum.Meltemde bu merkez.Ben memnundum taşınma hamilelik derken şuan gidemiyorum.Sahibi şadıman hanım genç biri.Ben memnun kalmıştım iğneli epilasyonlarından.İstersen eğer tam adres verebilirim.

Gökben 01 cevabın için teşekkür ederim. Adresi internettten buldum. Umarım memnun kalırım. Ben, lazer sonrası kalanlar bitsin diye gitmek istiyorum. Senin sorunun çözüldümü yoksa hala gitmen gerekiyormu?

Ben bahsettiğin pahalı yere gittim, Tarzı bana hiç uygun gelmedi, göz boyama adına sürekli bir reklam borbardımanı altında hissediyor insan kendini. Ayrıca lazer sonrası kalanlardan oluşan yarım bacağım bir saatte zor yetişti.

Back