ben yaklasik 2 sene evvel meme kcltme diklestirme ameliyati yaptirdim, silikon yok,, izlerinden seklinden cok memnun kalmadim.. ve ta sırtıma kadar iz ler var halbuki bu kadar fazla iz yapmadan yapılan yöntenler varmiş doktorim tanidik olduklari icin hatir gönl mevzusundan ötürü cok büyük tepkiler veremedim ama memnuniyetsizligimi sitem dolu sözlerle dile getirdim, zaten dr gümsüm tetikde düzeltebileceklerini söyledi ama ben suanda ona tekrar ameliyat olmaya cesaret edemiyorum..baska ameliyatlarda yaptirdim, bir kismindan memnun kaldim ama ne yazikki bir kismindan da sikayetlerim var..suanda 42 bedenim ve spor yapmaya basladim, en azindan tekrar 38 bedene düsene kadar herhangi bir düzeltme yaptirmicam ama zayiflamayi basarinca gercekten isinin ehli bir doktor tavsiyesi aldim,daha önce ameliyat ettigi hasta resimlerini gördum ona gidip yine dünya paralar ödeyip düzelttirecem..
benim gibi meme ameliyatindan yada izlerinden memnun kalmayan varsa paylasirsaniz sevinirim..
Veeee henüz ameliyat yaptirmamis ama yaptirmak isteyen hanimlarada tavsiyem cok iyi arastirin ve herseyi konusun doktorunuzlaaa.. ameliyatimin dikislerini felan simdi bir ameliyat daha yaptirma ihtiyaci duymazdimmm..
KISACASII PARAMIZLAAA REZiLL OLUYORUZZ..