• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya göğüs küçültme doktor tavsiye yardım

gulnevar

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
184
60
318
Ankara
Kızlar öncelikle merhaba umarım bana destek olacak birileri çıkar. Durum şu ki 2 çocuk annesiyim ve göğüs bedenim 85 E/F vücud yapım zaten alttan zayıf sırt ve göğüsten kilolu ameliyatı düşünüyordum ancak son zamanlarda yaşadığım bazı durumlar artık kaçınılmaz hale getirdi. Kızlar sırt ve boyun ağrılarımdan artık dayanamaz bir hale geldim ve nörolojiye gittim boynum düzleşmiş düzleşmekle kalmamış birde tersine eğim yapmış sırtımda 2 yerde fıtık ve çökmeler olmuş omuriliği sıvım belli noktalarda balonlama yapmış kemik içi sıvılar azalmış....Sütyen izlerimden artık iz oldu afedersiniz göğüs arasında mantar oluşmaya başladı filan falan...Şimdi Antalyada bir doktor arıyorum ancak sgk karşılıyor mu? ne kadarını karşılıyor prosedür nedir? önce fizik tedaviyemi gitmem lazım yönlendirmeleri için ve heyet raporu çıkarsa özelde yaptırabiliyormuşuz bir miktar daha ödeyip?
İnanın artık dayanacak gücüm kalmadı boyun damarlarıma yapılan baskıdan ara ara denge bozukluğuda yaşamaya başladım sporcu sütyeni takayım dedim omuzlarım rahatlasın diye bu seferde sırtımın ortası tutuldu.
Yardımcı olursanız çok sevinirim....

Merhaba ben daha once Antalyada meme buyutme icin doktor arastirmistim.Ama saglik sorunu varsa kucultme ucretsiz diye biliyorum.Egitim arastirmada Dilek Şenenle daha dogrusu asistaniyla gorustum 1 yil sonrasina anca gun veririz dediler sırada olama ragmen hala aramadilar 1 yil oldu..Dilek Senen'i cok övmüşlerdi yorumlarda ama nasip olmadi.Ozelde de Mahmut Ulvi Kayalı ile gorustum muayenesinde..Cok iyi birine benziyordu ama o zamanlar 6000 tl idi maddi acidan yetersiz oldugum icin yaptiramadim.Bilginiz olsun diye yaziyorum Antalyada bu doktorlara muayene olabilirsiniz..

ben yaklasik 2 sene evvel meme kcltme diklestirme ameliyati yaptirdim, silikon yok,, izlerinden seklinden cok memnun kalmadim.. ve ta sırtıma kadar iz ler var halbuki bu kadar fazla iz yapmadan yapılan yöntenler varmiş doktorim tanidik olduklari icin hatir gönl mevzusundan ötürü cok büyük tepkiler veremedim ama memnuniyetsizligimi sitem dolu sözlerle dile getirdim, zaten dr gümsüm tetikde düzeltebileceklerini söyledi ama ben suanda ona tekrar ameliyat olmaya cesaret edemiyorum..baska ameliyatlarda yaptirdim, bir kismindan memnun kaldim ama ne yazikki bir kismindan da sikayetlerim var..suanda 42 bedenim ve spor yapmaya basladim, en azindan tekrar 38 bedene düsene kadar herhangi bir düzeltme yaptirmicam ama zayiflamayi basarinca gercekten isinin ehli bir doktor tavsiyesi aldim,daha önce ameliyat ettigi hasta resimlerini gördum ona gidip yine dünya paralar ödeyip düzelttirecem..
benim gibi meme ameliyatindan yada izlerinden memnun kalmayan varsa paylasirsaniz sevinirim..
Veeee henüz ameliyat yaptirmamis ama yaptirmak isteyen hanimlarada tavsiyem cok iyi arastirin ve herseyi konusun doktorunuzlaaa.. ameliyatimin dikislerini felan simdi bir ameliyat daha yaptirma ihtiyaci duymazdimmm..
KISACASII PARAMIZLAAA REZiLL OLUYORUZZ..

ben yaklasik 2 sene evvel meme kcltme diklestirme ameliyati yaptirdim, silikon yok,, izlerinden seklinden cok memnun kalmadim.. ve ta sırtıma kadar iz ler var halbuki bu kadar fazla iz yapmadan yapılan yöntenler varmiş doktorim tanidik olduklari icin hatir gönl mevzusundan ötürü cok büyük tepkiler veremedim ama memnuniyetsizligimi sitem dolu sözlerle dile getirdim, zaten dr gümsüm tetikde düzeltebileceklerini söyledi ama ben suanda ona tekrar ameliyat olmaya cesaret edemiyorum..baska ameliyatlarda yaptirdim, bir kismindan memnun kaldim ama ne yazikki bir kismindan da sikayetlerim var..suanda 42 bedenim ve spor yapmaya basladim, en azindan tekrar 38 bedene düsene kadar herhangi bir düzeltme yaptirmicam ama zayiflamayi basarinca gercekten isinin ehli bir doktor tavsiyesi aldim,daha önce ameliyat ettigi hasta resimlerini gördum ona gidip yine dünya paralar ödeyip düzelttirecem..
benim gibi meme ameliyatindan yada izlerinden memnun kalmayan varsa paylasirsaniz sevinirim..
Veeee henüz ameliyat yaptirmamis ama yaptirmak isteyen hanimlarada tavsiyem cok iyi arastirin ve herseyi konusun doktorunuzlaaa.. ameliyatimin dikislerini felan simdi bir ameliyat daha yaptirma ihtiyaci duymazdimmm..
KISACASII PARAMIZLAAA REZiLL OLUYORUZZ..
Ameliyatınızı yapan dr kim ve düzeltme için bulduğunuz dr kim lütfen söyleyin bende ameliyat olmak zorundayım

Back