Kızlar öncelikle merhaba umarım bana destek olacak birileri çıkar. Durum şu ki 2 çocuk annesiyim ve göğüs bedenim 85 E/F vücud yapım zaten alttan zayıf sırt ve göğüsten kilolu ameliyatı düşünüyordum ancak son zamanlarda yaşadığım bazı durumlar artık kaçınılmaz hale getirdi. Kızlar sırt ve boyun ağrılarımdan artık dayanamaz bir hale geldim ve nörolojiye gittim boynum düzleşmiş düzleşmekle kalmamış birde tersine eğim yapmış sırtımda 2 yerde fıtık ve çökmeler olmuş omuriliği sıvım belli noktalarda balonlama yapmış kemik içi sıvılar azalmış....Sütyen izlerimden artık iz oldu afedersiniz göğüs arasında mantar oluşmaya başladı filan falan...Şimdi Antalyada bir doktor arıyorum ancak sgk karşılıyor mu? ne kadarını karşılıyor prosedür nedir? önce fizik tedaviyemi gitmem lazım yönlendirmeleri için ve heyet raporu çıkarsa özelde yaptırabiliyormuşuz bir miktar daha ödeyip?
İnanın artık dayanacak gücüm kalmadı boyun damarlarıma yapılan baskıdan ara ara denge bozukluğuda yaşamaya başladım sporcu sütyeni takayım dedim omuzlarım rahatlasın diye bu seferde sırtımın ortası tutuldu.
Yardımcı olursanız çok sevinirim....
İnanın artık dayanacak gücüm kalmadı boyun damarlarıma yapılan baskıdan ara ara denge bozukluğuda yaşamaya başladım sporcu sütyeni takayım dedim omuzlarım rahatlasın diye bu seferde sırtımın ortası tutuldu.
Yardımcı olursanız çok sevinirim....