- 22 Mart 2012
- 746
- 34
- Konu Sahibi Bluemiracle12
- #1.181
Biz tekrar tedaviye başlıyoruz cancazlarım. A ma bu kez farklı olacak.mikroenjeksiyon tedavisini dktr uygun görmedi.çünkü azosperm sorunumuz vardı.şuan sorunumuz çok daha iyi durumda.bazı bitkisel şeyler ve sağolsun bir dktr bize verdiği hiç bir yan etkisi olmayan (devlet karşılamıyor.) ilaç verdi.onların sayesinde sper sayımız çok ama çok yükseldi.normal ilaç tedavisi uygulanacak.dktrm 5 bilemedin 6 ayda hamile kalırsın diyor.çok ümitliyim arkadaşlar inşallah bu kez kismetse olucaktır.eylülün 9 gibi başlıyoruz kismetse.ya nasip diyorum.azosperm problemi olan arkadaşlara tavsiyem keçi boynuzu (pekmezi değil)kürünü denesinler biz çok yararını gördük.birde siyah çekirdekli siyah üzüm,bal (yada üzüm pekmezi),antep fıstığının içi veya ceviz içi,bamya tohumu, kendir tohumu, çörek otu bunları attarlarda iyice çektirin evde balla harmanlayın.sabah akşam bir yemek kaşığı yenince erkek bayan problem kimdeyse inanın süper birşekilde değerler tavan yapıyor.allaha emanet olunuz cancazlarım.birbirimize dua edelim.sevgiler.
paylaşım için sağol,bamya ve kendir tohumunu ılk kez duydum..ben gecen yıl Antalya tup bebekte olumsuz bır tup bebek tedavısı yaşadım..eşim varıkosel amelıyatı oldu şimdi ve beklıyoruz..tabı bı yandan da araştırıyorum merkezleri..doktorun tavsiye ettiği ılaç neydı merak ettim!