- Konu Sahibi Bluemiracle12
- #1.141
Selam arkadaşlar; ben de aranıza yeni katıldım. Bir mucizeyi yaşıyorum ve 2 aylık hamileyim. Şu anda hala inanamıyorum. Gelecek tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Daha önce Antalyada farklı tüp bebek merkezlerinde 3 kez tedavi gördüm. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçti. Son doktorum bana şansımın çok düşük olduğunu söyledi. İnanın kendimi yaklaşık 1 yıl toparlayamadım ve bebek düşüncesinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamıştım. Ta ki internette araştırma yapıp Mete beyi görene kadar.... Yine de çok kararsızdım, çünkü iyi yorumlar olduğu kadar tersine yorumlar da vardı. İlk önce telefonla görüşme yaptım, ekip o kadar samimiydi ki içimden bir ses son bir şans olarak oraya gitmem gerektiğini söyledi. Daha ilk görüşmemizde aile sıcaklığı ortamını yaşadım ve inanın kendimi sorgusuz sualsiz teslim ettim ve şuanda anlıyorum ki yapılan asılsız yorumlar Mete bey ve ekibinin başarısına gölge düşürmek amaçlıymış.Yazılanların aksine maddi-manevi desteklerini benden esirgemediler. Söyleyemediğim okadar çok şey varki, gerçekten çok mutluyum. Doktorum Mete bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum iyiki varsınız:)):)) Tek dileğim bebeğimi kucağıma almak . Allah inşallah sizlere de nasip eder.:):):)