- 25 Nisan 2009
- 2.900
- 3
- 46
- Konu Sahibi Bluemiracle12
merhaba canım.nasılsın ?Şeniz
iyiyim canım biraz geç oldu ama sen nasılsın??
bu arada gunaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım.nasılsın ?Şeniz
merhaba ebru hanım
öncelikle geçmiş olsun. üzülmeyin demenin bir faydası yok biliyorum. bunu yaşamak çok zor. ama unutmayalım ki her yaşadığımız şeyin bir sebebi var. allahım neylerse güzel eyler. biraz sabırla inşallah kucağımıza alacağız. o cennet kokusunu içimize çekeceğiz. allah yar ve yardımcınız olsun.
merhaba ebru hanım
öncelikle geçmiş olsun. üzülmeyin demenin bir faydası yok biliyorum. bunu yaşamak çok zor. ama unutmayalım ki her yaşadığımız şeyin bir sebebi var. allahım neylerse güzel eyler. biraz sabırla inşallah kucağımıza alacağız. o cennet kokusunu içimize çekeceğiz. allah yar ve yardımcınız olsun.
kızlar merhaba epeydir giriyorum kimsecikler olmuyorbilmiyorumkismile
Sevgili mona rosa ve melony :) sizler nasılsınız hangi aşamadalardasınız , hepinize bolbol şans ve güsel haberler almanızı diliyorum. opuyorumnanaktan
1.denemem o çıktı.memorialdeydi.olmadı.2.için yazı bekliyorum.mart sonuna kadar işim çok yoğun başlayamam.yazın da tüp bebek raporumuz çıkacak.3yılımız doluyor.maddi olarak da sıkışıgız.sen 1.gelecekte mi yaptın ?antalta tüp bebekte mi?Neden yazı bekliyorsunuz ?, benimde 2.mikroenjeksiyon denemem nisanda olacak . Seninde inşallah 2 .denemen başarılı olur. bizim sperm sayısı düşüklüğü var. Yanlız daha öncede sana yazmıştım bu konuda eğer yanlış bilmiyorsam bildiğim kadarı ile tüp bebek teedaviside yani mikroenjeksiyonda morfoloji bozukluğu sorun olmuyor diye biliyorum. Buarada senin ilk denemen nasıl sonuçlandı düşükmü yoksa hcg değeri sıfırmı çıktı?
canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında.senin denemen nerede yapıldı?sorun neydi sizin ?doktor en dedi neden tutmamış?inşeallah siz iyi sonuç alırsınız
gelecekte yaptırdık ,polikistik over 1cide 13çıkıp 2gün sonra değer düştü doktorda inanamadı 2cisinde negatif dediler daha gidip konuşmadık ama 2sindede çok ümitliydi şuan neyapacağız onuda bilmiyoruz.1.denemem o çıktı.memorialdeydi.olmadı.2.için yazı bekliyorum.mart sonuna kadar işim çok yoğun başlayamam.yazın da tüp bebek raporumuz çıkacak.3yılımız doluyor.maddi olarak da sıkışıgız.sen 1.gelecekte mi yaptın ?antalta tüp bebekte mi?
canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında.senin denemen nerede yapıldı?sorun neydi sizin ?doktor en dedi neden tutmamış?
mona rosa canım raporu nasıl çıkarcan banada bilgi verirmisin ben çıkartmadım ozaman nekadar ödüyosun
1.denemem o çıktı.memorialdeydi.olmadı.2.için yazı bekliyorum.mart sonuna kadar işim çok yoğun başlayamam.yazın da tüp bebek raporumuz çıkacak.3yılımız doluyor.maddi olarak da sıkışıgız.sen 1.gelecekte mi yaptın ?antalta tüp bebekte mi?
canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında.senin denemen nerede yapıldı?sorun neydi sizin ?doktor en dedi neden tutmamış?
gelecekte yaptırdık ,polikistik over 1cide 13çıkıp 2gün sonra değer düştü doktorda inanamadı 2cisinde negatif dediler daha gidip konuşmadık ama 2sindede çok ümitliydi şuan neyapacağız onuda bilmiyoruz.
sevgili mono rosa ve ebrudan
benim 2. mikro denememde negatif çıktı. ikisinide antalya tüp bebek merkezinde yaptırdık. ilkinde çok olumlu karşılamıştım allahın bir bildiği vardır demiştim ama ikincisinde öyle olmadı. sanırım bütün içime attıklarım su yüzüne çıktı ve çok ağladım, çok üzüldüm, birde üstüne üstlük test sonucumun negatif çıktığı gün yeğenim doğdu ve bir hastanenin yeni doğan servisinde 3 gün kalmak zorunda kaldım. neyse her aklıma geldiğinde yeniden yaşıyorum aynı şeyleri. artık test sonucu almaya gitmek istemiyorum zaten.bizim sorunumuz çikolata kisti. 3 sene evvel açık ameliyat oldum. sonrasında 4 aşılama 2 mikro denedik ama olmadı. 3 denemeyi yaparsam ya antalya gelecek tüp bebeğe gideceğim ya da ankara anatolia. bakalım hayırlısı.bu ay soğan suyu içiyorum. belki vesile odur. kısmet. allah herkese sağlıklı evlatlar versin.