- Konu Sahibi Bluemiracle12
Kızlaaaaar sonucum POZİTİİİİF çıktı, iki gün sonra tekrar kan tahlili olacak umarım böyle devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaar sonucum POZİTİİİİF çıktı, iki gün sonra tekrar kan tahlili olacak umarım böyle devam eder
sağol arkadaşım.
benim durumum farklı bir kızım var oda tüp bebek. 27 aylık. ilk denemede tutmuştu o zaman kanun farklıydı, 2500 tl kadar ödemiştik özel merkeze ve ilaçlara, kalanını devlet ödemişti, raporum vardı. Ama geçen yıl devletin ödeme oranlarıda değişti. artık %50 sini ödüyormuş.
Bu ikinci denememiz kanun bir çocuğun varsa ikinciyi ödemem diyor. bu sefer raporum olmadığı için aynı merkeze gittim ama ilaç ve tedavi masrafının hepsini ben ödedim, devlet ödemedi. Ayrıca her kadının yumurta sayısı veya yumurta büyüme oranı farklı olduğu için ödemeler farklılık gösteriyor. Bu sefer 5500 tl civarı para ödedim herşeye. Geçen seferkinden daha uzun sürdü iğne dönemim ve yeni ilaçlar kullandım.
sen rapor alacak ve devletten faydalanabileceksen ne kadar tutar ücret bilmiyorum. burada o türlü yaptıranlar vardır onların cevaplaması gerekir. veya 324 25 26 dan öğren gelecek tüp bebek merkezinin telefonu onlar bilirler ...
tebrik ederim allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
İlaçların ne kadar tuttu ve hastaneye ne kadar ödedin cnm yazmanı rica ederim.
mrb arkadaşlar..bende gçen sene bu zamanlarda bu topikte gelecek tüp bebekte yaşadıklarımı mete beydn ne kadar memnun olduğumu ve tedavimin olumsuz sonuçlandığını yazmıştım nasip kısmet zamanı değilmiş dedim ama çokta üzülmüştüm ..uzun süredir para meselesini halletmeye çalıştığımızdan 2. denemeye bir türlü geçemedik geçen ay antalya tüp bebekten randevu aldık nedense görüştüğüm doktoru pek sevemedim sonra yine mete beyden randevu aldım sonra yine randevuyu iptal ettim çünkü ramazandan sonra istanbula ailemin yanına gidip orda denemeye karar vermştim..kafamdan 3 aylığına bebek meselesini attım
Normalde adet düzeni pek belli değildir benim. bu ayda 10 gün gecikti sırf tedbir olsun temizlik yapıcam diye test yaptım vee POZİTİF çıktı inanamadım..Aslında ben size şunu söylemek istiyorum hni diyolar ya kafandn at düşünme diye gerçekten yapmaya çalışın bunu. birde biz bu 1 sene boyunca ballı karışımlar ilaçlar vitaminler neler neler yapmadık eşimin sonuçları yeterli seviyeye gelemese bile yükselmişti bizim moralimizi çok yerine getirmişti ..doktorlar hep işe yaramaz boşuna midenizi bozmayın derler ya hiçte öyle değilmiş biz 4 sene boyuna 3milyondan üstü bir değerle karşılaşmamıştık muhakkak deneyin ve en önemlisi DUA isitikrarlı hiç ümidinizi kaybetmeden duanızı edin.. tüp bebek merkezine gitmeyin demiyorm sadece gidemediğiniz bu süreci değerlendirirn..Allah hepimizin yardımcısı olsun
okadar çok sevindimki senin adına olmuycak diye bişe yok işte.hep derlerya istediğiniz şeyler ummadığınız zaman gelir diye seninde öle olmuş inş sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım
gerçekten öyle Rabbim sadece OL emri versin yetiyo kalbinizi ferah tutun.. sen ne yaptın beyazpembe seninle konuştuğumuz zamanlarda ocak şubat gibi başlamayı düşünüyodun hala bir gelişme yokmu
herkese selamlar. 3. kan testimde 473 çıktı allahıma şükür, mete bey pazartesi ultrasona alayım sizi dedi, adım adım ilerliyoruz geriside iyi gelir inşallah.[/QU
inş sorunsuz devam eder.ilk denemede tuttu dimi sizin okuyorumda zaten yazılarınızı ilk çocuğunuzda tüp bebekti sanırım.bende adet olmayı bekliyorum bu kez gidecem inş.ama içim pır pır kimsede bilmiyo etrafımda bi arkadaşım okadar yalnızyaşıyorum bu duyguları
kontrolüm iyi geçti diyebiliriz 5 hafta 2 günlük bir gebelik var, bebeğimin gebelik kesesini gördük, yeri iyi ve şekli düzgün. mete bey tedbir olsun diye düşük önleyici bir iğne yaptırmamı istedi, diğer tüm ilaçlara aynen devam et dedi, kalp atışları haftaya başlar 10 gün sonra görüşürüz dedi. asıl büyük gün 10 gün sonra, bu sefer düzgün gider inşallah. herşeyi yasakladı bana, uzun yürüyüşler, deniz, havuz zaten sonuna kadar yasak, yolculuk filanda yasak 3 hafta boyunca, yaş 40 olunca çok tedbirli olmalıyız dedi.
1982kamer arkadaşım sen iyisimi direk git tüp bebek merkezine mete beyin asistanları ve mete beyle görüş, ücretsiz ilk danışma zaten, sana raporla ilgili her türlü yolu anlatır ve gösterirler, bugünlerde tıp fakültesi rapor vermemek için bin takla atıyormuş nedense, o yüzden bilen birilerine danış biran önce vakit kaybetme. eminim diğer doktorlarda iyidir ama ben üç doktor tanıdım içlerinde en sakini, en huzur vereni ve gerçekten çözüm sunanı mete bey oldu, onun yardımıyla bir kızımız oldu, bu sefer ikinci tüp bebek denemem, kısmetse ikinci bebeğim olacak. doğum dahil mete beye gittim çok da memnun kaldım.