Hepinize merhaba. Bahadır Bey kibar biri öncellikle belirtmek isterim ki kimsenin ve ailesinin aldığı o kadar eğitimi emeği karalama gibi bir düşüncem yok. Ama maalesef ki bedenimden bir parçayı yaptırınca ve sonuç çok olumlu olmayınca elbette ki önceliğim kendim olacaktır. Maalesef ki 1kg birşey de değil gidip değiştireseniz, iade edip eskisini, başkasını alasınız. Bugün 3.ay kontrolüm vardı. Bu süreçte burun sırtımda 2.bir çıkıntı daha oluştu. Burun kanadımda bir başka dr kontrolü yorumuna göre dikiş ipi dışarıdan iz halinde belli oluyor. Bınları kontrolde dile getirdim. Hatta kontrolde bunun fotoğrafını da gördü dr. Dr un yorumu burun kanadında kendisinin öyle birşey görmediği, zamanla azalacağı, çıkıntıların arasının dolacağı, o kısımda dikiş ipinin olmadığı yönünde oldu. Daha önceki ilk çıkıntı oluşumunda kıkırdak koyduğunu belirtip kıkırdağın erimesi için masaj vermişti. Daha sonra iğne yaptı çıkıntı çok küçülmedi, duruyor. Bu işlemlerde de çıkıntının erimesi için iğne yaptığını belirtmişti. Şimdi ise oluşan 2. çıkıntı için önceki çıkıntı ile arasını dolacağını belirtiyor. Tahmin ettiğim gibi burun kanadımda daraltma ve burun ucunda kısaltma yapmamış. Burun ucum uzun burun kanatlarım geniş. Bu durum için bu kontrolümde kendisi ben yapmam nefes alamazsın, senin yüzüne uygun değil dedi. Yüzüm keskin hatlı veya kemikler çok belirgin değil bu arada. Şu an 6ay bekleme gerekiyor en az elbette ki. Tüm sürecimi olabildiğince yansız burada paylaşıcam. Değerlendirmeyi siz kendi aklınız ile yapabilirsiniz. Benim için değerlendirme olumlu yönde gitmiyor.