Antalya Dr Bahadır Çelik’i Önermiyorum (Fotoğraflı)

Manatha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
55
17
18
37
Bahadır Çelik’i önce gazetelerde sosyete dr un peşinde şeklindeki haberlerde görmüştüm devlet hastanesinde çalıştıktan sonra kendi yerini açtı. Kendisine ameliyat oldum 3. ayım dolmak üzere. Burnum felaket vasat. Erkek burnu gibi burun yaptı. Burun sırtı kavisli olması gerekirken düz iniyor. Burun ucu uzun ve geniş. Burun sırtında kemik çıkıntısı var. Burun zaman geçtikçe düzelmesi gerekirken hiçbir değişiklik olmuyor. Sorunları dile getirdiğimde ödemdir deniliyor. Önermiyorum.

burnunuz baya baya kavisli. plus bu burun erkek burnu değil.

burnunuz baya baya kavisli. plus bu burun erkek burnu değil.
Burada kavisi bana fotoğraf üzerinde gösterebilir misiniz? Nerdeymiş? Zira 3. ayımdayım o kavisi bir türlü göremedim halen üstüne daha beter oluyor düzelmesi gerekirken. Ben fotoşop programı ile üstünkörü kavisli olması gereken halinin fotoğrafını ekliyorum. Hele burun ucum o kadar kötü ki geniş, uzun, gittikçe düştü düşecek. V gibi çengel şeklinde, kanatlar belli değil
8CFF47E2-8CA5-4EBC-BF95-EED18919EDD9.webp

Son düzenleme:
Bence burnunuz çok güzel olmuş. Tam aksine sizin photoshop yaparak çizdiğiniz burun çok yapay duruyor, aşırı oyuk yapmışsınız. Doğal insan burunlarında burun sırtında göze batmayan çok hafif kemer olur. Bu da doğallık verir. Sorun edecek en ufak birşey göremedim. Erkek burnu ile ise hiç alakası bile yok.

Bence burnunuz çok güzel olmuş. Tam aksine sizin photoshop yaparak çizdiğiniz burun çok yapay duruyor, aşırı oyuk yapmışsınız. Doğal insan burunlarında burun sırtında göze batmayan çok hafif kemer olur. Bu da doğallık verir. Sorun edecek en ufak birşey göremedim. Erkek burnu ile ise hiç alakası bile yok.
Bn size özelden bir kaç fotoğraf göndereyim tekrar değerlendirin. Bu burnu nasıl güzel buluyorsunuz anlayamıyorum. Elbetteki burnu fotoşopla üstünkörü yaptım. Ameliyat olmadan önceki burnum kemerliydi kemeri gitsin diye ameliyat oldum kemerli olsun diye değil

Bn size özelden bir kaç fotoğraf göndereyim tekrar değerlendirin. Bu burnu nasıl güzel buluyorsunuz anlayamıyorum. Elbetteki burnu fotoşopla üstünkörü yaptım. Ameliyat olmadan önceki burnum kemerliydi kemeri gitsin diye ameliyat oldum kemerli olsun diye değil

Tabi gönderin, istediğiniz burnu da gönderin objektif bir yorum yapayım. Öncesini de gönderin.

Bir an photoshop yaptığınız fotoyu burnunuz sandım daha nasıl kavis istiyor acaba dedim :) sanırım silmissiniz resmini özelden atarsanız bakmak isterim

Hepinize merhaba. Bahadır Bey kibar biri öncellikle belirtmek isterim ki kimsenin ve ailesinin aldığı o kadar eğitimi emeği karalama gibi bir düşüncem yok. Ama maalesef ki bedenimden bir parçayı yaptırınca ve sonuç çok olumlu olmayınca elbette ki önceliğim kendim olacaktır. Maalesef ki 1kg birşey de değil gidip değiştireseniz, iade edip eskisini, başkasını alasınız. Bugün 3.ay kontrolüm vardı. Bu süreçte burun sırtımda 2.bir çıkıntı daha oluştu. Burun kanadımda bir başka dr kontrolü yorumuna göre dikiş ipi dışarıdan iz halinde belli oluyor. Bınları kontrolde dile getirdim. Hatta kontrolde bunun fotoğrafını da gördü dr. Dr un yorumu burun kanadında kendisinin öyle birşey görmediği, zamanla azalacağı, çıkıntıların arasının dolacağı, o kısımda dikiş ipinin olmadığı yönünde oldu. Daha önceki ilk çıkıntı oluşumunda kıkırdak koyduğunu belirtip kıkırdağın erimesi için masaj vermişti. Daha sonra iğne yaptı çıkıntı çok küçülmedi, duruyor. Bu işlemlerde de çıkıntının erimesi için iğne yaptığını belirtmişti. Şimdi ise oluşan 2. çıkıntı için önceki çıkıntı ile arasını dolacağını belirtiyor. Tahmin ettiğim gibi burun kanadımda daraltma ve burun ucunda kısaltma yapmamış. Burun ucum uzun burun kanatlarım geniş. Bu durum için bu kontrolümde kendisi ben yapmam nefes alamazsın, senin yüzüne uygun değil dedi. Yüzüm keskin hatlı veya kemikler çok belirgin değil bu arada. Şu an 6ay bekleme gerekiyor en az elbette ki. Tüm sürecimi olabildiğince yansız burada paylaşıcam. Değerlendirmeyi siz kendi aklınız ile yapabilirsiniz. Benim için değerlendirme olumlu yönde gitmiyor.

Son düzenleme:

Canım sinirlenme ama bende beğendim burnunu ya hatta ben sana kendi fotomu atmıştım bana da gönderir misin merak ettim bakayım bi

Canım sinirlenme ama bende beğendim burnunu ya hatta ben sana kendi fotomu atmıştım bana da gönderir misin merak ettim bakayım bi
Üzülürüm elbetteki. Çünkü doktor oluşan şeylerin farkında. Yanındaki asistanına göndermiştim fotoğrafları, asistanı evet ben görüyorum diyor, dr hayır ben birşey görmüyorum diyor. İlk oluşan çıkıntı için masaj yap erisin diyor, ikinci oluşan çıkıntı için arası dolacak diyor. Senin yüzüne bu burun uygun diğer burunlar uygun değil diyor. Aslında olmadığının kendisi de farkında. 6ay bekleyeceğim.

Üzülürüm elbetteki. Çünkü doktor oluşan şeylerin farkında. Yanındaki asistanına göndermiştim fotoğrafları, asistanı evet ben görüyorum diyor, dr hayır ben birşey görmüyorum diyor. İlk oluşan çıkıntı için masaj yap erisin diyor, ikinci oluşan çıkıntı için arası dolacak diyor. Senin yüzüne bu burun uygun diğer burunlar uygun değil diyor. Aslında olmadığının kendisi de farkında. 6ay bekleyeceğim.
bende benzer problemi yaşıyorum ama fotonuzu göremedim

Bahadır Çelik’i önce gazetelerde sosyete dr un peşinde şeklindeki haberlerde görmüştüm devlet hastanesinde çalıştıktan sonra kendi yerini açtı. Kendisine ameliyat oldum 3. ayım dolmak üzere. Burnum felaket vasat. Erkek burnu gibi burun yaptı. Burun sırtı kavisli olması gerekirken düz iniyor. Burun ucu uzun ve geniş. Burun sırtında kemik çıkıntısı var. Burun zaman geçtikçe düzelmesi gerekirken hiçbir değişiklik olmuyor. Sorunları dile getirdiğimde ödemdir deniliyor. Önermiyorum.
merhabalar.. sakıncası yoksa bende burnunuzu görebilir miyim

Back
X