Antalya da yaşayan bayanlar bi toplansanız :)

Schaltiel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
461
336
Merhaba :) Ben Antalya ya çokta yabancı değilim 11 senem geçti.Ondan sonra Denizliye taşındık vs.Üniversite için tekrar Antalya ya geldik ki nasip işte.Hep memleketim gibi gördüm burayı.Ama çok yalnız hissediyorum kendimi.Üniversitemi bitirdim tabi haliyle herkes gitti memleketine..Bayanlar yardımcı olun bana hep evdeyim ve sıkılıyorum.Eğer bildiğiniz aktiviteler varsa lütfen paylaşınız.Bu arada konyaaltında oturuyorum.

Aa merhaba :) sonunda yazan birisi çıktı :) artık herkes istanbul,izmir falan o taraflardan diye düşünmüştüm :44:

aynen ben de öyle sanıyordum ki bayağı yakınımda olan üyeler de varmış işte :)

evet :) baya uzun zamanda olmuştu konuyu açalı.artık fake mi sanıldım bilmiyorum :KK14: okuyomusunuz Antalya'da.13 senedir burada yaşadığınıza göre baya biliyosunuzdur buraları :) Siz muhtemelen ya okuyosunuz ya çalışıyosunuz.Benim okulum bitti.Çalışmıyorum da.Alışveriş, haftada 1 gün arkadşlarla buluşma derken kossskoca 9 ayı geçirdim evde.son zamanlarda işkur a sardım birde :KK52: Çok sıkılıyorum evde napmam gerek napılır nerelere gidiyim bi anlatın artık hazır yakalamışım bi Antalya'lı arkadaş sorayım :KK1:

tüh tam asosyale denk geldiniz :KK70: evet akdeniz üni. 1. Sınıftayim yirmi yaşındayım yani :) vallahi semtimiz güzel, nerelere gidilir ne yapılır bilemedim şimdi... Limanda oturuyorum en güzeli sahilde yürüyüş :)

eyvah eyvahhh :)))) bende 22 yaşındayım.geçen sene bitti okulum çok şükür :KK1: sahile de çok yakın değilim.bi 15 dk yürümem gerekiyor.Hurmadayım bende biz baya yakınmışız yahu :KK9: bir sürü etkinlik ismi duydum ama birilerinin de görüşünü almak istedim.Bi almanca kursu denemem oldu ama 4 ayda 4 hoca değişince tepem attı bıraktım.a1 seviyesine geldim ancak :KK19: onun haricinde ne biyere gittim adam akıllı ne birşey yapmak içimden geldi.Arkadaşlarım da var 2-3 ama onlarda işinde gücünde :KK68:

o zaman tanışıyo olma ihtimalimiz var ya da göz aşinalığı :KK70: burdan yazmak istemezdim ama özel mesaj atamadım yetkim yokmuş yeni olduğum için :/ hurmadaki lisenin orda bizim evimiz de, bayağı komşuymuşuz vay be :))

ahaa :) çok şaşırdım gerçekten :KK1: Dr.ilhamı tankut o lisemi :) Bende 37.caddedym :KK70: pes doğrusu.forumda en aşşağıda mesaj doldurma hakkı diye bişy var sanırım.bende bi arkadaşa yardımcı olmak adına özel mesaj atıcaktım bu yüzden atamadım malesef :/

vay be komşum :KK9: belkide kc06da görmüşümdr seni.. gerçi çok biyere çıktığım da yok yaa :KK31: ben forumda en aşşağıda mesaj doldurma yeri var oraya bakıcam 14 tane daha mesaj yazmam gerekiyor ki özel yazabileyim :KK37:

Ben de Antalya dayım lara da oturuyorum yalnız uzaktayım size :KK43: yalnız işyerim o taraflarda bende doğum iznine ayrıldım sıkılmaya başladım iyice :)

nee güzell h.geldiniz sizde :) Hayırlısıyla,sağlıklısıyla bebeğinizi kucağınıza almak büyütmek nasip olur inşallah :KK16:

nee güzell h.geldiniz sizde :) Hayırlısıyla,sağlıklısıyla bebeğinizi kucağınıza almak büyütmek nasip olur inşallah :KK16:
Âmin inşallah tatlışım bu arada sosyal aktiviteleri sormuştun ben hamilelikten önce at biniyordum doğumdan sonra yine devam etmeyi düşünüyorum burda yapacak çok şey var aslında :)

Âmin inşallah tatlışım bu arada sosyal aktiviteleri sormuştun ben hamilelikten önce at biniyordum doğumdan sonra yine devam etmeyi düşünüyorum burda yapacak çok şey var aslında :)

bende çok istemiştim at binmeyi hatta taa bursa'ya çiftliğine bile gitmiştik çok methedilmişti :KK1: ama ben kokuya karşı çok duyarlıyım :KK25: yaklaşamadım bu yüzden :KK1: gerçekten çook canım sıkılıyo son zamanlarda bi iş bile bulamadım :KK50:

X