Antalya da tüp bebek tedavisi olan var mı?

Eylull07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
9
7
32
Bugün itibariyle doktorumuz bizi tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Doğru merkezde bunu yapmak istiyorum Antalya da olan arkadaşlardan tecrübelerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum

Bugün itibariyle doktorumuz bizi tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Doğru merkezde bunu yapmak istiyorum Antalya da olan arkadaşlardan tecrübelerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum
Özel mi devlet mi tercihin ? Özel ise şafak Olgan memorialda çok duydum önceden Akdeniz tıp üniversitesi hastanesinde idi

Antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. İki transferimde de tabiki Allah’ın izniyle hamile kaldım. Ancak ilki gelişmedi kalbi durdu. Şuan 2. Transferimi yaptırıp Allah’ın izniyle Allah ol dedi yine hamile kaldım. Laboratuvarları ve embriyogları da çok iyi. Ben hande hanımı tercih ediyorum (kadın doğum konusunda hassasiyeti ile bütün ön yargılarımı yıkan bir doktor) ama doktor tercihiniz yoksa merkezin sahibi kemal özgür çok iyidir. Tabi özel düşünüyorsanız

Devlet hastahanesi şu an için risk gibi geliyor bana özel düşünüyoruz. Labaratuvar ve embriyoloğun bu süreçte çok önemli olduğunu öğrendim. İki hastahane arasında kaldım birisi sizin söylediğiniz Antalya tüp bebek merkezi bir diğeri memorıal. Çok teşekkür ederim öneriniz için mutlaka değerlendireceğim tecrübeleriniz benim için çok kıymetli umarım bu süreci kolaylıkla bizde mutlu haberle sonlandırırız

Amin canım inşaAllah

Ben eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum memnunum bugün pozitif haber alan 2 kişiyle de karşılaştım bence önemli olan bizim pozitifliğimiz benim normalde doktorum Işıl hanımdı Işıl köleli memorial ve gelecek tüp bebek merkezine geçmiş çok memnundum şu an Burak Beyle devam ediyorum Işıl hanım da alanında çok başarılı bir doktor

Özel de düşünüyorum. Evet bir kaç gündür söylediğiniz doktoru bende araştırıyorum umarım en doğru yerde başlarız.
Biz Şafak hoca için Almanya’dan geldik. 4 başarısız denememiz olmuştu geçmişte ve sonra Şafak hocaya geldik . Baya araştırmıştık biz de. Allah razı olsun transferimiz yapıldı, dualarla bekliyoruz . Sonra durumumdan haberdar ederim. Şiödiye kadar herşeyden çok memnunuz, ilgisi mükemmel, o hani çok bilmiş insana üstten bakan doktorlar gibi değil cana yakın. Ailenizden biri gibi hissediyorsunuz. Kendini sadece bu alanda geliştirmiş, donanımlı olduğu belli çünkü son derece bilgilendiriciydi aklımozda hiç soru işareti kalmamıştı.

Antalya tüp bebek merkezine gittik. 5 yaşında kreşe giden bir kızım var ve dondurulmuşlardan kardeş aldık 15 aylık oğlum. Ve mucize oldu 3.hamileliğim doğal yolla 15 Eylülde bir kızım daha olacak...

Benim doktorum hasan beydi çok çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun.

Bende gelecek tüp bebek merkezinde bu ay tedavime başlıyorum sürecin ilerleyiiinden çok memnunum umarım bizde hayırlısıyla güzel haberler alırız. Tıp fakültesi ve devlet hastahanelerini hiç araştırmadım çünkü Bi anda özele geçiyorlar tedavimin yarım kalmasından korktum açıkçası

Umarım mutlu haberler alırsınız hayırlısıyla doğru zamanda olsun inşallah. Şafak hoca nın alanında çok uzman oldugunu hep duydum ama bir türlü yollarımız kesişemedi. Bende medical park ta ilk muayenemi olup doktorumun yönlendirmesiyle gelecek tüp bebek merkezinde bu ay tedavime başlicam allahın izniyle. Çok korkuyorum ama aynı zamanda çok umutluyum güzel haberlerinizi bekliyorum

Ne kadar şanslısınız hep güzel şeyler okudum içim umut doldu. Allah uzun sağlıklı ömür versin evlatlarınıza inşallah

Tedavim yarım kalmadı kuzum Burak bey var oda Prof ünvânı almış bi doktor onunla devam ediyorum şimdi çok memnunum hemen Gonal f iğneye başladık yarın kontrolüm var ilk aşılamam olacak inşallah ilkinde pozitif görürüm yoksa tüp bebek tedavisine başlayacağım

Bize uygun görülmedi aşılama tedavisi direk tüp bebeğe başlayalım dediler. Şimdiden geçmiş olsun diyorum sana. Umarım güzel haberi en kısa sürede alırsınız canı gönülden diliyorum süreçten haberdar edersen çok mutlu olurum. Birde bu iğneler kaç gün kullanılıyor evde yapması zor mu nasıl Bi süreçten geçtin zor muydu?

Selam bende gelecek tüp bebek merkezinde oldum şu an 7.haftanın içindeyim. İğne her gün aynı saatte yapmak gerekiyor bi hafta kullanmıştım iğneyi.

Şu an iğneleri kendin yapman zor değil ama transfer sonrası ben hem progestan hem kan sulandırıcı iğne yapıyorum günde 3 iğne baya zor olmaya başladı umarım yarın kontrolde birini bıraktırır doktor

Ben normalde iğne fobisi olan bi insanım . Ayrıca kan tutar beni ona rağmen yaptım yaparsın bence evde . Günü de yumurta gelişimine bağlı

Ben normalde iğne fobisi olan bi insanım . Ayrıca kan tutar beni ona rağmen yaptım yaparsın bence evde . Günü de yumurta

Amin Allah razı olsun inşallah sizinde tüp bebek süreciniz kolay geçsin ve inşallah bebişle dolsun kucağınız
Çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içindoğru zamanda hayırla gelsin inşallah

Akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezine fiyatlar özel tüp bebek merkezlerine göre daha uygun olduğu için tedavi olmaya biraz gönülsüz de olsa karar vermiştim. Labaratuvarının pek de iyi olmamasına rağmen. Bugun gorduklerimle kesinlikle kararımı değiştirdim. Aslaaaa oraya gitmeyeceğim. Sizlere devlete ait bir kurumdaki en son güncel tüp bebek fiyat listesini affınıza sığınarak gönderiyorum Bu paraların bizlerden talep edilmesi acaba ne kadar yasal? hepimiz bu paraları hiç de kolay kazanmıyoruz. Devletten rapor hakkımız var! Sözüm ona!!! Özel tüp bebek merkezlerindeki fiyatlar inanın çok daha uygun. Gitmeyi istediğim ama fiyatından çekindiğim memorialde Şafak hocanın antalya Ivf filan şu an daha ucuz. Şaka gibi….Bu kadar olmaz. Biz niye o zaman o kadar vergi ödedik? Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu haksızlık. Bugunden sonra acaba kim Akdeniz üniversitesinde tedavi olmaya gidecek coooooook merak ediyorum….. Umarım isteyen herkes maddi ve manevi acı çekmeden dileklerine tez zamanda ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…