- 1 Kasım 2022
- 2.620
- 4.245
- 40
Yuh özelden daha pahalı resmen Antalya ıvf tüp bebek merkezindeyim ve bu fiyatları nedir diyorumAkdeniz üniversitesi tüp bebek merkezine fiyatlar özel tüp bebek merkezlerine göre daha uygun olduğu için tedavi olmaya biraz gönülsüz de olsa karar vermiştim. Labaratuvarının pek de iyi olmamasına rağmen. Bugun gorduklerimle kesinlikle kararımı değiştirdim. Aslaaaa oraya gitmeyeceğim. Sizlere devlete ait bir kurumdaki en son güncel tüp bebek fiyat listesini affınıza sığınarak gönderiyorum Bu paraların bizlerden talep edilmesi acaba ne kadar yasal? hepimiz bu paraları hiç de kolay kazanmıyoruz. Devletten rapor hakkımız var! Sözüm ona!!! Özel tüp bebek merkezlerindeki fiyatlar inanın çok daha uygun. Gitmeyi istediğim ama fiyatından çekindiğim memorialde Şafak hocanın antalya Ivf filan şu an daha ucuz. Şaka gibi….Bu kadar olmaz. Biz niye o zaman o kadar vergi ödedik? Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu haksızlık. Bugunden sonra acaba kim Akdeniz üniversitesinde tedavi olmaya gidecek coooooook merak ediyorum….. Umarım isteyen herkes maddi ve manevi acı çekmeden dileklerine tez zamanda ulaşır
Eki Görüntüle 3296360