F fTma234 Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 46 7 16 28 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fTma234 #1 Merhaba kızlar. Antalya ozel selale termessos hastanesinde rahim filmi cektirenler varmi ? Aci veriyormu anestezili onerdi doktor. Cok aci cekiliyormu acaba?
Merhaba kızlar. Antalya ozel selale termessos hastanesinde rahim filmi cektirenler varmi ? Aci veriyormu anestezili onerdi doktor. Cok aci cekiliyormu acaba?
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.662 1 4.881 123 30 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fTma234 #2 fTma234 .!.: Merhaba kızlar. Antalya ozel selale termessos hastanesinde rahim filmi cektirenler varmi ? Aci veriyormu anestezili onerdi doktor. Cok aci cekiliyormu acaba? Genişletmek için tıkla... Selam canım antalyada çektirmedim ama benimde çektireli 10 gün oldu anestezili hiçbir ağrım sızım olmadı anlamadım bile
fTma234 .!.: Merhaba kızlar. Antalya ozel selale termessos hastanesinde rahim filmi cektirenler varmi ? Aci veriyormu anestezili onerdi doktor. Cok aci cekiliyormu acaba? Genişletmek için tıkla... Selam canım antalyada çektirmedim ama benimde çektireli 10 gün oldu anestezili hiçbir ağrım sızım olmadı anlamadım bile
F fTma234 Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 46 7 16 28 29 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fTma234 #3 temmuzekim .!.: Selam canım antalyada çektirmedim ama benimde çektireli 10 gün oldu anestezili hiçbir ağrım sızım olmadı anlamadım bile Genişletmek için tıkla... Ne kadar suruyor acaba. Siz ne kadara yaptirdiniz
temmuzekim .!.: Selam canım antalyada çektirmedim ama benimde çektireli 10 gün oldu anestezili hiçbir ağrım sızım olmadı anlamadım bile Genişletmek için tıkla... Ne kadar suruyor acaba. Siz ne kadara yaptirdiniz