M MAdes Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.253 1.374 83 31 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #1 Arkadaşlar Antalya da olan ya da tanıdığı olup 0 Rh negatif granülasit kan verilecek olan var mı abimin kızının durumu iyi değil ona lazım acil 2 günlük donör bulmuşlar sonrası içinde lazım
Arkadaşlar Antalya da olan ya da tanıdığı olup 0 Rh negatif granülasit kan verilecek olan var mı abimin kızının durumu iyi değil ona lazım acil 2 günlük donör bulmuşlar sonrası içinde lazım
glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.535 2.829 63 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #2 Ben Antalya'da yaşıyorum, yardımcı olmaya çalışabilirim?
M MAdes Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.253 1.374 83 31 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #3 glitterpowder .!.: Ben Antalya'da yaşıyorum, yardımcı olmaya çalışabilirim? Genişletmek için tıkla... Size abimin numarasını versem arasanız kan grubunuz uyuyorsa normal kan değil yalnız abimden bilgi alıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum
glitterpowder .!.: Ben Antalya'da yaşıyorum, yardımcı olmaya çalışabilirim? Genişletmek için tıkla... Size abimin numarasını versem arasanız kan grubunuz uyuyorsa normal kan değil yalnız abimden bilgi alıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum
glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.535 2.829 63 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #4 MAdes .!.: Size abimin numarasını versem arasanız kan grubunuz uyuyorsa normal kan değil yalnız abimden bilgi alıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Benim kan grubum maalesef uymuyor, ama bi yakınlarıma sorabilirim umarım işe yarar
MAdes .!.: Size abimin numarasını versem arasanız kan grubunuz uyuyorsa normal kan değil yalnız abimden bilgi alıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Benim kan grubum maalesef uymuyor, ama bi yakınlarıma sorabilirim umarım işe yarar
M MAdes Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.253 1.374 83 31 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #5 glitterpowder .!.: Benim kan grubum maalesef uymuyor, ama bi yakınlarıma sorabilirim umarım işe yarar Genişletmek için tıkla... İnşâAllâh canım numarasıyla paylaşabilirsiniz ordan ulaşsınlar İnş vardır çevrenizde Eklentiler Screenshot_20220312-165237.jpg 54,8 KB · Görüntüleme: 31
glitterpowder .!.: Benim kan grubum maalesef uymuyor, ama bi yakınlarıma sorabilirim umarım işe yarar Genişletmek için tıkla... İnşâAllâh canım numarasıyla paylaşabilirsiniz ordan ulaşsınlar İnş vardır çevrenizde