- Konu Sahibi changestyle
-
lara beach te düşünün bence ben orda yapıcam
Arkadaşlar ben aslında düğün mekanı değilde nişan mekanı arıyorum. Nişanda kalabalık olmayacak aile arasında en fazla 30 40 kişilik. Evde olmasını istemiyorum özel olsun istiyorum çünkü düğünüm damat adayının memleketinde olacak bari nişan kına hoş olsun istiyorum. öğretmen olduğum için yazdan önce antalyaya gidip mekanlara bakamam acil yardım bekliyorum yazın nişanım için herşey hazır olmalı.. Lütfen bana yardıım edin...küçük bi tören olsun istiyorum
Arkadaşlar ben aslında düğün mekanı değilde nişan mekanı arıyorum. Nişanda kalabalık olmayacak aile arasında en fazla 30 40 kişilik. Evde olmasını istemiyorum özel olsun istiyorum çünkü düğünüm damat adayının memleketinde olacak bari nişan kına hoş olsun istiyorum. öğretmen olduğum için yazdan önce antalyaya gidip mekanlara bakamam acil yardım bekliyorum yazın nişanım için herşey hazır olmalı.. Lütfen bana yardıım edin...küçük bi tören olsun istiyorum
ben nişanımı Antalya'daki öğretmen evinin havuz başında yaptım ama biz kalabalıktık 300 kişi birde ordaki organizasyon firmasıyla anlaştık biraz daha ekleme yaptırdık süslemelere fotolara bakanlar oteldemi yaptınız diye soruyolar ayrıca açık alan olduğu için sıcakta olmadı.düğünümde temmuzda onun içinde ATİK'i tuttuk.Orayıda 500 kişi kokteyl menü olarak anlaştık.
Aslında herşey organizasyon ve müzikte bitiyor.Organizasyonla ortam inanılmaz değişiyor.Müzik zaten düğünün vazgeçilmez öğesi.
Ben şimdi kına için uygun bir mekan arıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri olursa sevinirim...
havinia .!.:merhaba canım. geçen yıldan bir mesajını gördüm de, kına yapacak yer aramışsın. ben de arıyorum, nasipse yapıcaz bişeyler. tekirdağda olduğum için araştıramıyorum. sen nerede yaptın acaba öğrenebilir miyim? cevap yazarsan sevinirim. kendine çok iyi bak =))
Valla biz çok dolaştık ama uygun ve güzel bulamadık..
düğün.com'da kır alanlarıyla yazışabilirsin ve resimlere bakabilirsin. çok faydalı bir site tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?