• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da kır düğünü için mekan arıyorum...

düğünüm olur memnun kalırsam orfeyi öneririm inş:) onun haricinde biz sealifela da görüşmüştük orfe ile son anda görüşmesek onlarla anlaşacaktık ancak orfeyi tercih ettik...

antalyada kır düğünü için mekan arayan arkadaşlar...kişi sayısı önemli belirtmemişsiniz kaç kişilik olacak ben yardımcı olabilirim tşk..

merhaba bayanlar, benim de düğünüm temmuz başında olacak.deniz manzaralı bir yer ya da kır düğünü mekanı istiyorum.en fazla 500 kişilik bir düğün olacak.açık mekan konusunda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar ben düğünümü antalyada bizimköy kırdüğünün de yaptım çok memnun kaldım ve gelen bütün misafirlerimiz daha önce böyle güzel bir düğüne gitmemiştik dediler. portakal bahçeleri içinde tam anlamıyla kır düğünü havası var. kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben aslında düğün mekanı değilde nişan mekanı arıyorum. Nişanda kalabalık olmayacak aile arasında en fazla 30 40 kişilik. Evde olmasını istemiyorum özel olsun istiyorum çünkü düğünüm damat adayının memleketinde olacak bari nişan kına hoş olsun istiyorum. öğretmen olduğum için yazdan önce antalyaya gidip mekanlara bakamam acil yardım bekliyorum yazın nişanım için herşey hazır olmalı.. Lütfen bana yardıım edin...küçük bi tören olsun istiyorum

Arkadaşlar ben aslında düğün mekanı değilde nişan mekanı arıyorum. Nişanda kalabalık olmayacak aile arasında en fazla 30 40 kişilik. Evde olmasını istemiyorum özel olsun istiyorum çünkü düğünüm damat adayının memleketinde olacak bari nişan kına hoş olsun istiyorum. öğretmen olduğum için yazdan önce antalyaya gidip mekanlara bakamam acil yardım bekliyorum yazın nişanım için herşey hazır olmalı.. Lütfen bana yardıım edin...küçük bi tören olsun istiyorum

aslında senin işin daha kolay az kişi olduğunuz için güzel restauranlar falan bulabilirsin ya da yazın olacaksa beachler çok uygun olur.

ben nişanımı Antalya'daki öğretmen evinin havuz başında yaptım ama biz kalabalıktık 300 kişi birde ordaki organizasyon firmasıyla anlaştık biraz daha ekleme yaptırdık süslemelere fotolara bakanlar oteldemi yaptınız diye soruyolar ayrıca açık alan olduğu için sıcakta olmadı.düğünümde temmuzda onun içinde ATİK'i tuttuk.Orayıda 500 kişi kokteyl menü olarak anlaştık.
Aslında herşey organizasyon ve müzikte bitiyor.Organizasyonla ortam inanılmaz değişiyor.Müzik zaten düğünün vazgeçilmez öğesi.
Ben şimdi kına için uygun bir mekan arıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri olursa sevinirim...

Canım yer bulabildin mi sen? Ben de nişan için seninki gibi birşey düşünüyorum..

ben nişanımı Antalya'daki öğretmen evinin havuz başında yaptım ama biz kalabalıktık 300 kişi birde ordaki organizasyon firmasıyla anlaştık biraz daha ekleme yaptırdık süslemelere fotolara bakanlar oteldemi yaptınız diye soruyolar ayrıca açık alan olduğu için sıcakta olmadı.düğünümde temmuzda onun içinde ATİK'i tuttuk.Orayıda 500 kişi kokteyl menü olarak anlaştık.
Aslında herşey organizasyon ve müzikte bitiyor.Organizasyonla ortam inanılmaz değişiyor.Müzik zaten düğünün vazgeçilmez öğesi.
Ben şimdi kına için uygun bir mekan arıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri olursa sevinirim...

Benimde düğünüm ATİK'te olacak canım çalıştıkları fotoğrafçı hakkında bilgin varmı?

havinia .!.:
merhaba canım. geçen yıldan bir mesajını gördüm de, kına yapacak yer aramışsın. ben de arıyorum, nasipse yapıcaz bişeyler. tekirdağda olduğum için araştıramıyorum. sen nerede yaptın acaba öğrenebilir miyim? cevap yazarsan sevinirim. kendine çok iyi bak =))

Haviniacım benim 100 msj olmadığı için özelden cvp veremedim umarım burdan görürsün..iyi yıllar öncelikle:) ben geçen yıl konyaaltı karmen pastanesin de yapmıştım.3 katlı bir yer güzeldi mekan olarak çok ferah ve hoştu ancak işletenlerden pek memnun kalmadım.Başta anlaşmıştık pastalarımızı kendimiz getiricez diye hanzade adında bir pastaneye 20 kilo tatlı,tuzlu karışık kurupasta yaptırmıştık ikram için.Ancak yanımızda götürünce mırın kırın ettiler kaba olucak ama annem seslerini kessinler diye bir 10 kilo pastada ordan aldı ki hanzadenin ürünlerinin yanında hiç bir lezzeti yoktu.Müziği falan ayarlayamadılar pek mekan olarak hoştu ama hizmet olarak sıfırdı gerçekten,sonradan sözlerinde durmamalarıda ayrı sıkıntı yarattı bizim için o kadar telaşın içinde..Ablamın kınasını orman müdürlüğünün lokalinde yaptık karmenden çok daha güzel ve rahat olmuştu..Başka yardımcı olabileceğim birşey olursa sorabilirsin..Hayırlı olsun..

arkadaşlar benim de kına gecem ve düğünüm bi arada olcak.kır düğünü düşünüyoruz.fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar ii.orman müdürlüğünn ücretleri nasıldır acaba?öğretmen evini sordum çok yüksek geldi fiyatları arkadaşlar:50::50::50:

Back