Antalya da kır düğünü için mekan arıyorum...

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım:)
benmde kısmetse düğünüm 18 eylülde çok yer araştırdık düğün salonu olsun istemiyorduk.Otellerden bazı mekanlardan fiyat aldık sealife da karar kılmışken nişanlım orfe at çiftliğini araştırdı ve orda karar kıldık.Ortlama 450 kişilik kokteylli bir düğün düşündük. Nikah yapıp ardından yakın çevreyle eğlenmek mantıklı ancak bu sefer düğün sonrası kırılan gücenen çok kişi oluyor ki bana kalırsa haklı da oluyorlar.Seçilenler elenenler gibi bir durum oluşuyor ki bu da iki taraf için hoş değil.
Gelinlik,damatlık,kuaför gibi ayrtınlıları ne yaptınız acaba?

cnm mrb orfe nin fiyatlarını da verebilirmisin orası kaç dedi??yerini de tarif edebilirmisin şehir merkezine uzaklığı ne kaç km dir tahminen

şehir merkezine çok uzak değil aslında düşününce kundudan çok da farklı sayılmaz biz minibüs kiralamayı düşünmüştük ancak isteyen her şekilde gelir diye karar verdik. Çok yer araştırdık ve en mantıklı burayı bulduk.Kişi başı fiyatı 30 tl dediler kokteyl yemeksiz ancak nişanlımın arkadaşının vasıtasıyla uygun bir fiyata çekicek gibiyiz.Arada hatır gönül ilişkisiyle inicek gibi görünüyor. Eğer kır düğünü olmasın ama nezih bi yer olsun diyorsanız da sealife uygun gibi biz orfeden önce sealife ile anlaşıcaktık. Bir de atik var ablam düğününü orda yapmıştı.Ordan da memnun kalmıştık.

Sealife ne kadar verdi fiyatı:) benim mayısın ilk haftası da biraz şıkıştık ondan soruyorum böyle hepsini bazı özel nedenlerden geç kaldık araştırmakta ...

yok canım sor.biz baya araştırdık o yüzden yardımcı olmak isterim.Sealife da 29dan açtı kişi başı pasta ve süsleme dahil.sonra %30u önce ödenirse 24 tamamı ödenirse 22 dediler.müzisyen ve fotoğraf dahil değil .Fotoğrafda sealifeın fotoğrafçısı olucak dış mekan için başka biryer olabilir ama düğün fotoğrafları için sealifeın fotoğrafçısı şart. Oda kodak filmin antalya distribütörüymüş.roof bar da yapılıyor düğün.Biz gttik gördük akşamına da başka bir düğün varmış tam düzenlenmiş halini gördük.oldukça hoşumuza gitmişti.Orfe yi gördükten sonra arada kaldık. Bilmiyorum napıcaz.Senin mayısta mı gerçekten eşyaları halletttiniz mi peki?

cnm bizim işler biraz karışık baya uzak bi yere gidicem eşimin görevi dolayısıyla:)) o yüzden eşyaları nikah öncesi gidip halledicem ordan. biz geçiçi gidiyoruz o yüzden öylesine eşya alıcam orda idarelik.asıl evimizi tayin olduğumuz yerde kurucaz...mayısta benim hemde mayıs başı 1 ayım kaldı :) alelacle karar verip hemen davetiye bastırmam lazım sealifein bu fiyatları yemekli sanırım ben yemekli yapmıcam fiyat daha da düşer herhalde ben bi gidip görüşeyim orayla.150 kişi civarı olucak benim kına için ayarlamayı düşünüyorum senin kına için de önerebileceğin bana başka yer var mı?

canım yemeksiz ve alkolsüz kokteyl fiyatı bu.kına için bakıcam bende araştırıcam.Anlıyorum eşya için sorun yok o zaman.Ama düğün için acele etmen lazım davetiye işi de var daha.Gelinliği nerden aldın?

hadi yaa (( :))) o zaman rakam çok değilmi?? atik te yemekli kişi başı 30 diye biliyorum çünkü, arkadaşımın nişanı olmuştu ordan biliyorum.... gelinliğimi diktiriyorum 15 nisanda teslim alıcam altın iğne diye bi yere yaptırıyorum ama henüz bi fikir söyleyemem iyi ya da kötü diye...teslim aldığım zaman belli olucak senin fotoğrafçın kuaförün belli saç makyajı nerde yaptırmayı düşünüyosun gerçii senin daha baya var bana göre :)))))))))

biraz çok aslında ama ikimizde iyi birşey olsun istiyoruz ve nezih bir yerde olsun istiyoruz.bu yüzden masrafların yarısını nişanlımla kendimiz üstlenicez ailelerden ayrı.saçım ve makyajımı migrostaki divanda yaptırıcam.düğün,kına saç ve makyajı manikür,pedikür dahil 500dü.ablamınn düğününde saçımı ve makyajımı yaptırmıştım.çok güzeldiherkes çok beğennmişti hem doğal hem de farklıydı.ordan caymam sanırım gelinliğimi de diktiricem inş.
bu arada biz orfeyle anlaştık:) 18 eylülde düğünüm:))

hayırlı olsun cnm:)))) kaça çektiler fiyatı en son?inşallah istediğin gibi olur herşey divan diye sen önerince ben de bi düşündüm orayı da migrosun içinde yaa hani:))) herkesin içinden geçip falan bi ürküttü yani :smiley-cool: orda kime yaptırcaksın saçı ve makyajı isim olarak,bi de makyajda porselen makyaj yapıyormu

sağol canım:) 450 kişiyi 11milyara anlaştk fotoğraf,pasta,süsleme,müzisyenler ve tek gecelik gelin-damat balayı suiti..divan da makyajı yapan yanlış hatırlamıyorsam duygu hanım vardı saçı zaten hepsi çok güzel yapıyor.migrostan geçiryorsun falan ama arka kapıya park ettiğinde aracı direk tek merdivenden dışarı çıkıyorsun ama gerçekten işinin ehli hepside ben ilk defa yaptırmıştım öyle makyaj,topuz görmemiştim etrafımda çok beğendi.Porselen makyaj yapmıyorlar zaten ben de sevmiyorum porselen makyaj çok çiğ duruyor gelin makyajlarında boynundan ayrı bir baş gibi..çok doğal ve hoş duruyor istersen maille gönderebilirim ablamın ve kendi fotomuzu..

cnm özelden msj attım görebiliyomusun??? senin 100 msj olmadığı için bana özelden yazamazsın ama okuyabiliyosundur umarım:)

okudum canım..******** hesabın var mı orda esra cvsr yi arat bende ekliyim ordan görebilirsin.mailden atamıyorum benm vista olduğu içn gönderemiyorum..eğer face in yoksa g.mailden hesap alıcam ordan atıcam ben..

Canımm bana foto gönderebilirmisnn..Bende arıyorummm..Pofffff..eyvahedigeldismile

aldım canım.Yarın göndermeye çalışıcam bilgisayarımda fotoğraflar o yüzden yarın atıcam inş bilgin olsun:)

selam kizlar,
son durum nedir?nerelerle nekadara anlastiniz?
bizim düsün ekimde insallah..ozamana fiyatlar düüser diyorlar..
biz fazla kalabalik istemiyoruz dügünü max 200 kisi..
önerebileceginbiz yerler varmi?:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…