Antalya da kır düğünü için mekan arıyorum...

changestyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
17
0
86
Antalya
merhaba arkadaşlar bende kısmetse eylülde evleneceğim ve kır düğünü için mekan araştırıyorum.bildiğiniz uygun mekanlar varsa bilgilendiriseniz sevinirim

bende çakırlarda bizimköy kırdüğünü diye bi yer görmüştüm bi bakın isterseniz googledan taratınca çıkıyor

evet bizimköy pek te hoş değil...bu arada anadolu par uçmuş fiyatta sadece mekan kirasına 5000 tl istiyor.diğer şeyler ekstra yani bi 10 000 tl gider oraya verinceye kadar gider mis gibi sera da yaparım....

evet bizde eylülde ewleniyoruz.Ama çok kalabalık olduğumuz için otel düşünmüyoruz.Kır düğünü güzel hoş bi mekan arıyorum ama hala bulamadık..Bulan lütfen özelime yazabilirmi :kedi:

canım aynı sebepten biz de salon tuttuk..Kır düğünü için güzel bi yer bulamadık otellerde inanılmaz pahalı bi fiyat çıkarıyor

antalya lara beach ve lara the marmara hotelyanında deniz kenarında kır düğünü yaptı arkadaş mükemmeldi.fotoğraflarınıda metropol sütüdyo çekmişti sitesine bakabilirsiniz

evet bizde eylülde ewleniyoruz.Ama çok kalabalık olduğumuz için otel düşünmüyoruz.Kır düğünü güzel hoş bi mekan arıyorum ama hala bulamadık..Bulan lütfen özelime yazabilirmi :kedi:

mrb.bizde kalabalık olduğumuz için vazgeçtik zaten düğünden.en ucuz otel kişibaşı 15 tl veriyor.falcon ve nazar beach otel.size uygun gelirse bir bakın derim.lara beachlerde çok pahalı ve üstelik pasta falan da dahil değil...çok masraflı olacağı için biz vazgeçtik ve nikah yapıp ardından ayarladığımız bi mekanda arkadaşlarımızla eğlenmeyi düşünüyoruz...allah evlenecek olan herkesin yardımcısı olsun.umarım istediğin gibi bi düğünün olur.ama bu devirde düğün yapıpta insanlara para harcamak yerine nikah yapıp en özel insanlarla eğlnmek daha mantıklı.....

Valla biz kıyamadık o kadar masrafa sonuçta kimseyi aynı anda memnun edemeyiz.Düğün salonu da istemiyorduk aslında ama sonra sine düğün salonunu öğrendik ve çok beğendik ve tuttuk hiç pişman değilim bakalım

aynı sıkıntıları gelgitleri bende yaşadım ve hala daha yaşıyorum.nişanlım içinde uhde kalmasın yapalım diyor ama ben kıyamıyorum o kadar masrafa bi nikah bile 5000 tl ye mal oluyo neredeyse...allah kolaylık versin arkadaşlar hepimizeee

kızlar serik yolundA MELEK ÇıFTLıĞı var sümer tilmaç'ın yeri.orda kır düğünleri yapılıyor.muhteşem bir yer akarsu kenarında.tavsiye ederim. yada orfe at çiftliğinde yapılıyor.orası da güzel

Hımm ewett hiç aklıma gelmemiştiiiii orası seriği geçiomusun canımm guclubacismile

Arkadaşlar bizimköy den fiyat aldım 150 kişi için istemiştim ben (kına için istedim düğün için artarmı bilmiyorum,biliyosunuz düğün diyince herşeyi değiştiriyolar evlenenlere bi darbe de bizden diye :)))) açık alanda 2500tl kapalı alanda 2000tl fiyat verildi bilginize sunulur:) yalnız bu fiyatlara baya bişey dahil haberiniz olsun menü olarak da baya kapsamlı (menüyü özelden yazarım isteyenlere) 72 adet resim,2 saatlik video çekimi,15 dklık klip saç makyaj,volkan,müzik grubu dahil müzik grubunu kendiniz getirirseniz fiyatlar 500 er tl iner dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…