Antalya da göğüs estetiği olan arkadaşlar..! Fikir ve desteğinizi istiyorum..Lütfeeen

neskun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
20
0
54
Selam arkadaşlar.Ben yeni üyeyim.Henüz sitenin kullanımı hakkında çok bi bilgim yok.Karıştırıyorum.Öğreneceğim:))
Konu açma kısmını buldum en azından.:)Antalya da yaşıyorum.Göğüs estetiği yaptırmak istiyorum.Antalya da estetik yaptıran arkadaşların bilgi ve deneğimlerine ihtiyacım var.Yazarsanız çok sevinirim.
:KK1:

Merhaba canım, hoşgeldin. Benim doktorum haftada 2 gün Antalya'da ameliyat yapıyor. Yina arkadaşımız ameliyatını Antalya'da oldu, benim ameliyat kararı vermemde ve doktor seçiminde bana çok yardımı oldu. Zaten siteye girdiğinde mutlaka yazacaktır. Hayırlı olsun şimdiden :KK16:

Selam arkadaşlar.Ben yeni üyeyim.Henüz sitenin kullanımı hakkında çok bi bilgim yok.Karıştırıyorum.Öğreneceğim:))
Konu açma kısmını buldum en azından.:)Antalya da yaşıyorum.Göğüs estetiği yaptırmak istiyorum.Antalya da estetik yaptıran arkadaşların bilgi ve deneğimlerine ihtiyacım var.Yazarsanız çok sevinirim.

bende ıspartada oldum araştırırken antalyayıda araştırmıştım sanıyorum ömer bey var ama soyadı neydi :44:
ben hatırlayınca yazarım sana baya methetmişlerdi kendisini
düşünürsen kendi doktorumuda öneririm :KK34:

Merhaba Canım, aramıza hoşgeldin:)) Ben antalyada ameliyat oldum, doktor kararımdan dolayıda çok memnunum. Sana özelden yazdım:KK66:

bende ıspartada oldum araştırırken antalyayıda araştırmıştım sanıyorum ömer bey var ama soyadı neydi :44:
ben hatırlayınca yazarım sana baya methetmişlerdi kendisini
düşünürsen kendi doktorumuda öneririm :KK34:

Merhaba karamel,

Bende Isparta da yaptırmayı düşünüyorum, yeni üye olduğum için özelden yazamadım.
Doktorun ve ameliyatı nerde olduğun konusunda bilgi verebilirsen çok sevinirim.. teşekkürler şimdiden 

ben 3 sene once bursaya tasındım antalyada yasıyordum.3 yıl önce silikon amelıyatı için antalya devlet hastanesinde dr.özlenen özkanla görüşmüstüm.simdi hala aynı hastanede mi bilmiyorum ama devlet hastanesinde olmasına ragmen ilgisinden ve acıklamalarından memnun kalmıstım.öneririrm

ben görüstüğüm zaman 3 yıl önce verdiği fiyat 4000 liraydı.

bana bursada kısmet oldu ameliyat olmak.iki ay önce oldum.6000 tl ödedim.

ameliyattan önce hem devlet hastanesine hem üniversıte hastanesine hem özel hastaneye ve özel kliniğe gittim.fikir olusması acısından.ben devlet hastanesi doktorundan memnun kaldım.amelıyatımı da doktorum devlet hastanesınde yaptı.hiçbir sorun yasamadım.doktorunuza guvenınız olursa ıyı de bir cerrah bulursanız devlet yada üniversite hastanesinde de ameliyat olabilirsiniz.özellikle üniversite de ameliyat su anki degerlerin yarısı kadar

ben devlette 6000 lıraya oldum.ama en kaliteli protez kullanıldı.fıyat bıraz fazla gelebilir ama ilaçlar sporcu sutyenı falan hep içinde.mesela gecen sene üniversite hastanesine de gitmiştim.2500 fiyat verdiler.ama kafama oturmadı bazı seyler.devlette karar kıldım

tek tek yazıyorum msj sayımı doldurmam lazım.fiyatlar kliniklere özel hastanelerin politikasına göre degişiklik gösterıyor.benim ssk oldugu için ameliyat öncesi tüm tahliller bedevaya geldi.özelde görüstüğüm bir doktor birkac basıt kan tahlılı istemişti ben son anda fikir degiştirdim ve devlette olmaya karar verdim.cesit ceşit kan tahlili idrar tahlili artı olarak kalp ekg si ve ciğer filmi cekildi.kan grubuma ve hemograma bakıldı.kansızlık oldugu için hastaneye ameliyattan bir gün önce yatırdı doktorum.iki ünite kan verildi bana her ihtimale karsı.özel tek kişilik odada kaldım.gayet temiz ve ilgiliydı personel de.

ameliyattan bir gün önce ve ameliyat oldugum gün kaldım hastanede.ameliyattan sonraki gün öğlen taburcu oldum.sadece ameliyat oldugum gün sıkıntım oldu o da agrıdan degil.gerginlik vardı narkozdan zor ayıldım.bır de bulantı ve kusma olayı yordu biraz.ertesi gün öğlen kalktım yurudüm ve eve geldım.baska da bir sıkıntım olmadı

yani özel klinik devlet yada üniversite diye ayırmamak lazım.benim doktorum özel hastanede de ameliyat yapıyordu.ama kendi ekibim burda devlet hastanesinde dedi.ben özelde hastanenin kendi yeni mezun hemşiresiyle anestezistıyle ameliyatta zorlanıyorum dedi.ayrıca acil bir durum söz konusu olabilecek bir durum olursa devlet hastanesinde her turlu arac cihaz mevcut,hijyene de kefilim deyince şıp diye karar verdim.önyargılı olmamak cok arastırmak lazım

Merhaba Canım, aramıza hoşgeldin:)) Ben antalyada ameliyat oldum, doktor kararımdan dolayıda çok memnunum. Sana özelden yazdım:KK66:

Canım ozelden yazmıssın ama cevap veremedim oradan beni ekler misin tatlım... msj sınırına tkıldım.

ameliyattan önce hem devlet hastanesine hem üniversıte hastanesine hem özel hastaneye ve özel kliniğe gittim.fikir olusması acısından.ben devlet hastanesi doktorundan memnun kaldım.amelıyatımı da doktorum devlet hastanesınde yaptı.hiçbir sorun yasamadım.doktorunuza guvenınız olursa ıyı de bir cerrah bulursanız devlet yada üniversite hastanesinde de ameliyat olabilirsiniz.özellikle üniversite de ameliyat su anki degerlerin yarısı kadar

seninki hangi yontemdi dr un kımdı tatlım

tatlım sonuca ulastın mı yaptırdın mı

dr un kım dı tatlımm

X