- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Tatlimmmm gozun aydinnnn :))))) massallahhhh sanaartık 3 hafta sonunda korkmadan yan yatabiliyorumçok büyük bir keyif
Tatlimmmm gozun aydinnnn :))))) massallahhhh sanayan yatmayiii badarmissin coook guzel bir haber superrrrr :)))) darisi benim basima coook sevindim mutlu oldum senin icin tatlim ...
amin canım darısı senin başına
artık 3 hafta sonunda korkmadan yan yatabiliyorumçok büyük bir keyif
Tebrikler canım çok sevindim senin adına :))
Ödemlerin ne durumda indi mi ??
evet canım ödem felan kalmadı artık..sadece protezlerin yerine oturup şekil almasını bekliyorum...yarın doktor kontrolüm var sanırım doktorum masaja başlatıcaktırdarısı tüm isteyenlerin başına
Amin canım bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum gelişmeleri :)) kendine dikkat et çok öptüm....
sağol canımbugün dikişlerim alındı..memişlerimin gelişmesi gayet güzel gidiyormuş..masaja başlıyorum....doktorum her defasında bir hastasından bahsediyor.burada beni bilen birisiymiş..onlar kim acaba
Süper çok sevindim :)) masajı sen kendin mi yapacaksın nasıl oluyor?? Geldiğimde mutlaka görüşelim sakıncası yoksa senin için? doktora gidip bende bundan istiyorum diycem :) :) :)
Arkadaslar merhaba benim size sormak istedigim bir iki sorum var.biraz daha tecrubeli olanlar cevaplayabilirmi lutfen(
Ben ameliyat olali 16 gun oldu.ve ben hala sirt ustu yatıyorum. Ne zaman sonra yan yatmaya basliycam,. Odemlerin gectigini nasil anliycam?
Süper çok sevindim :)) masajı sen kendin mi yapacaksın nasıl oluyor?? Geldiğimde mutlaka görüşelim sakıncası yoksa senin için? doktora gidip bende bundan istiyorum diycem :) :) :)
Arkadaslar merhaba benim size sormak istedigim bir iki sorum var.biraz daha tecrubeli olanlar cevaplayabilirmi lutfen(
Ben ameliyat olali 16 gun oldu.ve ben hala sirt ustu yatıyorum. Ne zaman sonra yan yatmaya basliycam,. Odemlerin gectigini nasil anliycam?
Masajlara henuz baslamadim.dr.um carsamba gunu beni gordu.masaji verdi fakat yanlardan asagiya dogru on kere bi masaj yapicakmisim sizlerin masajlarida aynimi.yoksa uygulanan teknige gore masajlar değişiyor mu?
geçmiş olsun canım benim 1 ayım dolmak üzere 350 cc dual plan göğüs altı kesisi ile uygulandı...sen yönteminden ve ccden bahsetmemişsin...ben tam anlamıyla yan yatmaya 3 haftadan sonra başladım..ama tabiki eskiden olduğu gibi yan değil biraz daha dikkatli göğüsümün üzerine ağırlık vermeden yatıyorum..seninde dikişlerinde ve göğüsünde ağrın olmuyorsa yan yatmaya yavaştan denemelere başlayabilirsin..masajda evet senin dediğin gibi sağdan sola soldan sağa yukarıdan aşağı aşağıdan yukarıya doğru 10 defa yapıyorum...genelde masaj tekniği aynı imiş...birde göğüs çevresindeki şişlikler geçtiği zaman ve protezi daha net bir şekilde gördüğün zaman ödemlerin geçmiş demktir...beni ekleyebilirsin ayrıca fotolarımda var ...bu arada memişlerinide güle güle kullan
Frezyamm Antalya araştırma hastanesi dr.um Asım bey .300 takıldı. Memnun kaldım guzel oldu bence.
Ama ağrılarım var hala.birde direnler duruyo.senin direnlerin ne zaman çıkmıştı çıkarırken cok acıyor mu
Cnm mrb.tesekkurederim guzel dileklerin icin.ben sana anlatayim :) 325 cc yuvarlak allergen marka kas alti meme basi alti kesi ile 23 ocakta ameliyat oldum. Simdi sag gogsum sola bakarak daha buyuk.ameliyat olmadan oncede oyleydi.ayni boy protez taktım dedi doktorum.kucuk olana biraz daha buyuk taksam bu sefer yine orantisiz olabilirdi dedi. Zamanla o fark kapanir dedi ama bana pek kapancak gibi gelmiyo.en cok uzuldugum bu.ve ben goguslerime dokunhnca protezi hissediyorum. Bu en baslarda boyle olup sonradan degisiyormu.yoksa hep hissetcekmiyim silikonu azda olsa?
Cnm mrb.tesekkurederim guzel dileklerin icin.ben sana anlatayim :) 325 cc yuvarlak allergen marka kas alti meme basi alti kesi ile 23 ocakta ameliyat oldum. Simdi sag gogsum sola bakarak daha buyuk.ameliyat olmadan oncede oyleydi.ayni boy protez taktım dedi doktorum.kucuk olana biraz daha buyuk taksam bu sefer yine orantisiz olabilirdi dedi. Zamanla o fark kapanir dedi ama bana pek kapancak gibi gelmiyo.en cok uzuldugum bu.ve ben goguslerime dokunhnca protezi hissediyorum. Bu en baslarda boyle olup sonradan degisiyormu.yoksa hep hissetcekmiyim silikonu azda olsa?
:) umarım benimkilerde uygun olur dikkat et kendine ve cicişlerine :) yaa düşünsene bu yaz bikiniler şahane duracak üzerindetabiki canım olabilir:) zaten asım bey benden şikayetçiburadan bi kaç kişi varmış illa frezyamınkinden 350 cc olsun diyormuş...herkeze aynı cc uygulayamam diyor vücut ölçüleri ile alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?