herkesin zevki farklıdır ama fotoğrafçı gözüyle baktığımda, yayınladığınız fotoğraflar rezalet. hem fotoğraf kuralları açısından hem de kalite açısından... tabii yine de herkesin zevki kendine !!!
son yorumu yapan arkadaşa katılıyorum... gerçekten bunlara süper diyorsanız ve koca antalyada bula bula bunu bulduysanız tebrik ediyorum sizleri...
fotoğraf zevk işi değildir... kumaş ya da takım elbise almıyoruz.. yıllar sonra bakabileceğimiz kaliteli bir bakış açısı ve fotoğrafçılık kaidelerine uyan kareler almak istiyor olmanız gerekir.. tabi herkesin kendine göre bir kalite anlayışı olabilir
antalya fotoğraf dış çekimi konusunda size metropol stüdyo ajansı abimimiz bülent beyi tavsiye ederim... en mutlu gününüzde sizi çok iyi motive ediyor neşeli bir çekim geçiyor.. 2013 düğün dış çekim hikayemiz örneklerine bakabilirsiniz
merhaba bende bu konudan dolayı mağdurum. Yani 3-4 saatlik çalışma içi 750 800 lira para alıyorlar. Fotoğraf için gerçekten çok yazık. uygun fiyatlı olanların pozların hoş değil fotoğrafları güzel değil. beğendiklerimin ücreti yüksek ne yapıcam hiç bilmiyorum.
Eki Görüntüle 183361
Eki Görüntüle 183361
canım sizden önce metropolde albümlerinizi gördüm süper olmuş...tavsiye ettiğime değmiş çok sevind arkadaşıma metropol studyo yeni çekmiş antalya düğün dış çekim fotoğrafçı sı olarak düğün hikayesi düğün günümüz çekimleri çok güzel olmuş...elinize sağlık ....