- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 34
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
HANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZdoktorum medstar topçular hastahanesinde ve büyük ihtimalle orda doğum yapacağım ...
ünal bey benim doktorumHANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZ
BENİMDE O ÇOK İYİ BİR DOKTOR :)ünal bey benim doktorum
BENİMDE O ÇOK İYİ BİR DOKTOR :)
Iyi günler med star topçularda doğum yaptınız mı acaba toplam ne kadar ödediniz?? Ayrıca doğum odası koşulları iyi miydi memnun musunuz..doktorum medstar topçular hastahanesinde ve büyük ihtimalle orda doğum yapacağım ...
Iyi günler med star topçularda doğum yaptınız mı acaba toplam ne kadar ödediniz?? Ayrıca doğum odası koşulları iyi miydi memnun musunuz..
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin.. Tşk ederim bilgilendirme için.. Benim doktorum dışarıda özel muayenehanesi var. Doğum için med Starı önermişti ebeleri iyi Demişti. Fiyatını Öğrenmek istedim . Ben ayrıca doktora da ödeme yapacağım.evet yaptım 1 ay önce ... spinal anastezi ile doğum yaptım .. 2gün 1 gece hastahanede kaldım ... 1400 lira doğum için ödedik 150 lirada suit oda istedim onun için ödedik ... toplamda 1550 lira ödedik ... normal odalarıçok küçük hastahanenin ggelenin çok olursa sende suit oda kirala çok rahat edersin ... hizmetten memnun kaldım hemşireler falan ...tatlı dilli hemşirelere debk geldim ... birde devlet hastanesi gibi olmuyor tabi özel Hastaneler ilgisi ...
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin.. Tşk ederim bilgilendirme için.. Benim doktorum dışarıda özel muayenehanesi var. Doğum için med Starı önermişti ebeleri iyi Demişti. Fiyatını Öğrenmek istedim . Ben ayrıca doktora da ödeme yapacağım.
Âmin canım çok sağol.. Fiyat farklı baya.. Iki kat fazlasını istediler..o yüzden hastane doktoru olabilir mi diye düşünüyorum. Ama normal istediğim için gece sancım başlarsa ve hastane doktorum nöbetçi olmazsa ne Yaparım diye düşünüyorum.amin canım inşallahrica ederim bu arada ne demek ... benim dr hastanenin kendi dr ... dışarıdan dr için farklı oluyor sanırım ücretler ...ben sezeryan olduğum için doğum odasını ebeleri falan görmedim tabi ama kat hemşirelerim iyşydi ... sen 150 lira fazla öde suit oda tut canım hem sen hem bebişin rahat eder ... öbür türlü geken tepende bunalırsın ... allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Âmin canım çok sağol.. Fiyat farklı baya.. Iki kat fazlasını istediler..o yüzden hastane doktoru olabilir mi diye düşünüyorum. Ama normal istediğim için gece sancım başlarsa ve hastane doktorum nöbetçi olmazsa ne Yaparım diye düşünüyorum.
ben 22. Haftaya girdim.. Bir çok özel hastanede doktor nöbetçi olmazsa gelmez diye duymuştum. Ama Konuşmak lazım tabi. Çok tşk ederim zahmet edip cevap verdiğin için..Sevdiklerinle ve bebeğinle huzurlu mutlu nice bayramlar geçirmeni dilerimkaç haftalıksın bilmiyorum canım ... benim doktorum ünal bey di ben çok memnunum ... özelde doğum yaptığında normal doğum kaçta olursa olsun doktorunu çağırıyorlar diye biliyorum ... benim arkadaşım sa ünal beyin hastasıydı gece 3 gibi falan doğum yaptı dr gelmil o yaptırmış doğumu ... ama emin değilim sen hastahaneden bi dr edineceksen ünal beyi tavsiye ederim ...git bi danış bakalım ne diyecek ... birde senem hanım mı sanem hanım mı bi tane bayan var ona da iyş diyorlar dı ... tercih senin artk :) hayırlı doğumlar
ben 22. Haftaya girdim.. Bir çok özel hastanede doktor nöbetçi olmazsa gelmez diye duymuştum. Ama Konuşmak lazım tabi. Çok tşk ederim zahmet edip cevap verdiğin için..Sevdiklerinle ve bebeğinle huzurlu mutlu nice bayramlar geçirmeni dilerim
Canm merhaba bendeantalyada doğm yapucm ama tedirginm gerçekten doğm sırasnda nasıl davranıyolar hemşireler ebeleri doktoru feln iyimi bilgi verirmisin ?38 gün önce Atatürk kadın doğum hastahanesinde doğum yaptim cnm çok memmun kaldim hem temiz hem çok ilgililer