Doğuma Hazırlık Antalya da doğum yapanlar yapacaklar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
Arkadaşlar mrb Antalya da Memorıal da doğum yapan var mı. Veya hangi hastanede doğum yaptınız?

Vitale hastanesinde yapi cam cnm.sen hangi semttesin

doktorum medstar topçular hastahanesinde ve büyük ihtimalle orda doğum yapacağım ...

doktorum medstar topçular hastahanesinde ve büyük ihtimalle orda doğum yapacağım ...
Benim doktorun muayenehanesi var memorıal la da anlaşması var. Sancı başladığında haber vericez. Bu arada normal doğum gözüküyor şimdilik dedi.

Benim doktorun muayenehanesi var memorıal la da anlaşması var. Sancı başladığında haber vericez. Bu arada normal doğum gözüküyor şimdilik dedi.Senin?

Amin cnm cumlemizinkini ben eğitim araştırmada ki Ender Atalay a gidiyordum ama doğum sancım gece başladı hastahaneye gittik yer yoktu o yüzden Atatürk kadin doğuma gittik ama iyiki gitmisiz çok memmun kaldim
Kaçıncı haftada doğum yaptın?

Ben de kismetse antalyada yapacağım. O kadar kararsizim ki ne drlara ne ebelere guvenebiliyorum. Normal dogum dusunuyorum ama epizyotomiyi abartirlar diye korkuyorum. Cabucak oluversin dusuncesiyle cart cart keserler diye cekiniyorum. 33.haftamdayim oglum geliyorum dese arabayi nereye sureriz hic bilmiyorum. ozellerde bebek gelmedi sezeryana alicaz derler diye korkuyorum devlet hastaneleri yeterince titiz mi diye korkuyorum.....

ataturk kadin dogum devlet mi ozel mi buarada canim ataturk devlet hhastanesinin bir kolu mu acaba

Cnm bende tamamen şans eseri gittim eğitim araştırmada yer olmadığı için Atatürk kadin doğuma yönlendirdiler devlet hastanesinin ek hizmet binasi yeni açıldı çok temiz odalarda banyo ve buzdolabi mevcut ebeler hemşireler çok iyi çok ilgili doğumdan sonra kontrole geliyorlar pansumani yapiyorlar bebek hemsiresi emzirme ve alt baglama eğitimi veriyor yemekleri ve kahvalti da çok iyi logusa şerbeti dahi ikram ediyorlar ben çok memmun kaldim doğumu mu yaptiran ebede cokk iyiydi dua ile besmele ike doğum yaptirdi her dikişte cnm acidi ise Özür diledi mükemmel bir insandi Allah razı olsun inşallah sanada iyi birisi denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…