Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri ANTALYA ANADOLU HASTAHANESİ EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRENLER VE DÜŞÜNENLER!!!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Canım benim test günüm yarın bakalım hayırlısı. Dozu tabi ona göre ayarla benim pek ilacım artmadı. Normalde taze transfer yapılıyor ama pco olduğum için demiştim ya değerde yüksek çıkınca mecbur dondurdular yoksa ohs olabilirdim olmadım şükür sonrada kontroller devam edip rahim kalınlığını sağlayınca transfer yapıldı sonrasında hemşire soruyor dayanamayacak gibiyseniz birazını poşete yaptıralım diolar ben dayanırım dedim 15dk sonra tuvalete kalktım sonra tekrar yatırdılar 1saat toplam yatıosun zaten. İstersen bir randevu al görüş canım. Sormak istediğin bişey olursa cvplayabilirim.Neferati senayarla ç inşallah pozitif çıkar. Cevabını bekliyorum.Bende Tonguç Beyi düşünmeye basladim. Tranfer sonrası nasıl oluyor ?
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Malesef canım Tonguç bey aradı negatif cuma görüşmeye gidicez hayırlısı vakti geldiği zaman olucak demekki..Neferati inşallah pozitif dır sonucun.Merakla bekliyorum cevabını.Bende son denemeyi Tonguç Beyde düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Üzüldüm canım.Boşlukta hissediyorsundur kendini biliyorum.Benimde ilk tub bebek denemesi olmamıştı.2. De pozitifi gördük.Hakkında hayırlısı olsun,Allahın olsun dediği vakit gelmemiş daha.Üzülme sen.Nasip te varsa oluyor.Ama transferden Sonra cidini poşete yap,15 dakika öyle yat bence.İdrar kesesi dolu olunca rahim öne gelip transfer oluyor.Transfer sonrası idrar torbasi boşalıp rahim rahatlamış ve yayılmış olarak yat bidaha.Ben oglumda biyle hamile kaldım.Embrio kaluteside çok önemli tutunma için.Adettin kaçıncı günü transfer yapıldı.14. Günümüzdeki mu?14_25 arası transfer yapılabilyor.Önemli olan rahim kalınlığının en az 10 milim olması.Oğluna hamile kaldığında 10.5 tu benim.Neyse diğer dondurulmuslarinda denerken dediklerini uygula canım.Özellikle cisini yavaşça yapıp rahim rahat,yayılmış durumda yat.
UOTE="ASLI KARDELEN, post: 44217867, member: 723246"]Üzüldüm canım.Boşlukta hissediyorsundur kendini biliyorum.Benimde ilk tub bebek denemesi olmamıştı.2. De pozitifi gördük.Hakkında hayırlısı olsun,Allahın olsun dediği vakit gelmemiş daha.Üzülme sen.Nasip te varsa oluyor.Ama transferden Sonra cidini poşete yap,15 dakika öyle yat bence.İdrar kesesi dolu olunca rahim öne gelip transfer oluyor.Transfer sonrası idrar torbasi boşalıp rahim rahatlamış ve yayılmış olarak yat bidaha.Ben oglumda biyle hamile kaldım.Embrio kaluteside çok önemli tutunma için.Adettin kaçıncı günü transfer yapıldı.14. Günümüzdeki mu?14_25 arası transfer yapılabilyor.Önemli olan rahim kalınlığının en az 10 milim olması.Oğluna hamile kaldığında 10.5 tu benim.Neyse diğer dondurulmuslarinda denerken dediklerini uygula canım.Özellikle cisini yavaşça yapıp rahim rahat,yayılmış durumda yat.[/QUOTE]
Teşekkürler canım amin inşallah.. Dondurulmuş yumurtam kalmadı tedavi baştan başlayacak.20.gün transfer yapıldı. Ama bir süre ara vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı senin nasip olmuş bu duyguyu ttatmışsın darısı başımıza.sen antalyatüp bebekmmerkezindemi hamile kaldın? Kaç yumurta transfer edildi kaliteleri nasıldı???
Teşekkürler canım amin inşallah.. Dondurulmuş yumurtam kalmadı tedavi baştan başlayacak.20.gün transfer yapıldı. Ama bir süre ara vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı senin nasip olmuş bu duyguyu ttatmışsın darısı başımıza.sen antalyatüp bebekmmerkezindemi hamile kaldın? Kaç yumurta transfer edildi kaliteleri nasıldı???
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
14 mayıs 2009 da tranfer edildi oğlum.3. Gün embriosuydu 3 tane embrio koymuşlardı.1 tane tutundu.3. De 1. Kalitedeydi.o zamanlar tub bebek merkezi hastaya hemen kalk git deniyordu.sumdi transfer oluyor 5 dk sonra kaldiriyorlar yuruyerek gidip cisini yapip hastaneden cikiyosun.o zamanlar transfer sonrası cis yattığın yerden poşete yaptırılıp 15 dk yattıktan sonra yatakla odaya görülür 1 saat odada yatardin.Polikistik overli hamile kalincada çok dikkat etmeli.dusuk riski çok oluyor.stresten uzak olup çalışmayacak.yoksa çok kanama oluyor.Hamile kalirsan eğer mutlaka goruselim.Hamileliğin dertti benim.inşallah senin öğle olmaz
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Hakkımızda hayırlısı canım kandil günü Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.Antalya tub gerçekten kalabalık ve kaos yeri olmuş.Doktorlar kaliteli ama bence transferi geç yapiyorlar.Geçen mayısta 12:30 da idrara sıkışık gel tranfer için dediler,transfer yapıldığında saat 4 tu.3 bucuk saat mafoldum cis tutmaktan.Hemen alacaz diyorlar 3.5 saat bEklettiler.Rahimde mafildu kasilmaktan stres sinir çabası yarattıkları transfer öncesi.Memorial in de hemşireleri çok soğuklar.Anlayış yok.
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Canim bende senin gibi arastirma içindeyim antalyada gittigim doktorlar tonguç beyi önerdi gittik görüştük içime sindi acikcasi fakat daha önce tedavi olanlarin gorusleride önemli bir seyler ögrenirsem senide bilgilendiririmAntalya Anadolu Hast. Tonguç Beyde tedavi olup hamile kalanlar varmi,?Lütfen pozitif olanlar yazsın arkadaşlar.
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Amin canım dualarımız bir. Bende ilk araştırırken antalya tüp bebek karmaşık ve düzensiz, memorial dada suratlar ası, konuşmalar, hhareketler çok uzaktı oyüzden Anadoluyu tercih ettim hem doktor öözelliklede gözde hemşire çok içten, samimi. Cuma görüşme var tekrar bbakalım beraber başlıyalımgerçi ben hemen düşünmüyorum. 4embriyom vardı hepsi 3.gün embriyo su. 2bi çözmüşler işe yaramaz olunca kalan 2yide çözdüler biri 10hücreli biri 12hücreliydi ikiside transfer edildi.Hakkımızda hayırlısı canım kandil günü Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.Antalya tub gerçekten kalabalık ve kaos yeri olmuş.Doktorlar kaliteli ama bence transferi geç yapiyorlar.Geçen mayısta 12:30 da idrara sıkışık gel tranfer için dediler,transfer yapıldığında saat 4 tu.3 bucuk saat mafoldum cis tutmaktan.Hemen alacaz diyorlar 3.5 saat bEklettiler.Rahimde mafildu kasilmaktan stres sinir çabası yarattıkları transfer öncesi.Memorial in de hemşireleri çok soğuklar.Anlayış yok.
- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Canım embrio en fazla 3. Gün mu dolduruyorlar.5 gün embriosu donmuyor mu? Gerçi tutacağı varsa tutuyor oglumda 3. Gün embriosuydu.Allah yardımcımız olsun.Maddi manevi çok yiprandim.Tedavi için en az 8 milyarı gözden çıkarmak gerekiyor.Parayı ne zorluklarla kazaniyoruz.Tutmayinca birde herşey boşa gidiyor.Bir dahaki denememizde tutar inşallah.
Canım embrio en fazla 3. Gün mu dolduruyorlar.5 gün embriosu donmuyor mu? Gerçi tutacağı varsa tutuyor oglumda 3. Gün embriosuydu.Allah yardımcımız olsun.Maddi manevi çok yiprandim.Tedavi için en az 8 milyarı gözden çıkarmak gerekiyor.Parayı ne zorluklarla kazaniyoruz.Tutmayinca birde herşey boşa gidiyor.Bir dahaki denememizde tutar inşallah.
Donar tabi canımama benim kalitesi ii değildi ddondurulacak bi işe yaramış aktı oyüzden. Amin inşallah çok zor maddi manevi