Tüp Bebek Merkezleri ANTALYA ANADOLU HASTAHANESİ EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRENLER VE DÜŞÜNENLER!!!

Nasil gecti ilk kontrolün. Evet ben de sonucu insallah olumlu bir sekilde bildiririm.allahim ikimize ve tüm isteyenlere yardim etsin.

Güzel geçti canım yarın iğnelere başlıyorum nasipse . Tonguç bey 225doz verdi. Umarım saatlerini ayarlayabilirim çalışırken zor olcak kendim vurma cesaretinde yok hastahane ye gidicem bakalım. Pazartesi de tekrar kontrol var. Hemşire ide sevdim ortamı ilgi alakada gayet güzel. İnşallah böyle devam eder. Amin canım bende beklerken hamile haberleriyle çıkan, hamile olanlarla dahada mutlu hissettim kendimi. Az kaldı seninde hayırlı hbrlerle hep dua ediyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.

st: 43271968, member: 587109"]Güzel geçti canım yarın iğnelere başlıyorum nasipse . Tonguç bey 225doz verdi. Umarım saatlerini ayarlayabilirim çalışırken zor olcak kendim vurma cesaretinde yok hastahane ye gidicem bakalım. Pazartesi de tekrar kontrol var. Hemşire ide sevdim ortamı ilgi alakada gayet güzel. İnşallah böyle devam eder. Amin canım bende beklerken hamile haberleriyle çıkan, hamile olanlarla dahada mutlu hissettim kendimi. Az kaldı seninde hayırlı hbrlerle hep dua ediyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.[/QUOTE]
Iyi olumlu geemesine

Iyi olumlu geemesine[/QUOTE]
Iyi olumlu gecmesine sevindim.benimde 225 dozda baslamisti.insallah benimde yüzüm öyle güler. Gelişmelerden haberdar et beni. Igneleri bende kendim yapamadim.biraz hastanede biraz da komsuma yaptirdim.

Iyi olumlu geemesine

Iyi olumlu gecmesine sevindim.benimde 225 dozda baslamisti.insallah benimde yüzüm öyle güler. Gelişmelerden haberdar et beni. Igneleri bende kendim yapamadim.biraz hastanede biraz da komsuma yaptirdim.[/QUOTE]

Canım naptın?? Sonuçlar belli oldumu?? Hayırlı hbrlerle inşallah..

Iyi olumlu gecmesine sevindim.benimde 225 dozda baslamisti.insallah benimde yüzüm öyle güler. Gelişmelerden haberdar et beni. Igneleri bende kendim yapamadim.biraz hastanede biraz da komsuma yaptirdim.

Canım naptın?? Sonuçlar belli oldumu?? Hayırlı hbrlerle inşallah..[/QUOTE]
Benim sonuc negatif.insallah senin icin hayirlisi olur.2 ay sonra tekrar yapmayi dusunuyoz bakalim.ama calisirken nasil olacak bilmiyom.insallah senin 1 kerede tutarda birdaha ugrasmazsin

Canım naptın?? Sonuçlar belli oldumu?? Hayırlı hbrlerle inşallah..
Benim sonuc negatif.insallah senin icin hayirlisi olur.2 ay sonra tekrar yapmayi dusunuyoz bakalim.ama calisirken nasil olacak bilmiyom.insallah senin 1 kerede tutarda birdaha ugrasmazsin[/QUOTE]

Yaaa canım inan çok üzüldüm hakkımızda hayırlısını istiyoruz inşallah bidaha ki sefere nasip olur. Ben çalışırken çok zorlanıyorum iğneler saatleri falan kollarımda derman kalmadı. İnşallah güzel şeyler olur ikimiz içinde canım. Tonguç beyle görüştünmü??

Benim sonuc negatif.insallah senin icin hayirlisi olur.2 ay sonra tekrar yapmayi dusunuyoz bakalim.ama calisirken nasil olacak bilmiyom.insallah senin 1 kerede tutarda birdaha ugrasmazsin

Yaaa canım inan çok üzüldüm hakkımızda hayırlısını istiyoruz inşallah bidaha ki sefere nasip olur. Ben çalışırken çok zorlanıyorum iğneler saatleri falan kollarımda derman kalmadı. İnşallah güzel şeyler olur ikimiz içinde canım. Tonguç beyle görüştünmü??[/QUOTE]

Bugün gorusecegim.dun adet oldum.adet dugunuzda ne yapabilecegimizi tekrar bi goruselim demisti.ya bende ilk gün cok uzulmustum ama simdi cok şükür iyiyim.sonuc guzel olacaksa bazi acilara katlanmak gerekiyor iste.sen isten kacta cikiyonda zor oluyo senin icin igne yaptirmak.bu arada tranferin yapildimi?

Canım ben vardiyalı çalışıyorum oyüzden zor oluyor. Cumartesi kontrol var eğer istenilen boyuta gelmişse yumurta toplama günü belli olucak. Transfere var daha. Haklısın tabi iyide olsa kötüde Rabbimden hayırlısı inşallah. Ne güzel yumurtaların var bidaha ki süreç bukadar yorucu olmaz.

Senin de vardir cnm.dur bakalim.simdiye kadar kac yumurtan olmus.ayrica bidahaya yine bastan ayni islemler olacakki.donduracak embriyomuz hile yoktu ki...insallah senin cok olurda en azindan dondurulmus embriyon olur

Senin de vardir cnm.dur bakalim.simdiye kadar kac yumurtan olmus.ayrica bidahaya yine bastan ayni islemler olacakki.donduracak embriyomuz hile yoktu ki...insallah senin cok olurda en azindan dondurulmus embriyon olur

Yarın sabah yumurta toplama işlemi var hayırlısıyla geçer yazarım yine. Senin 4yumurtan döllenmedimi canım? İkisini transfer yapılmadı mı?

Yarın sabah yumurta toplama işlemi var hayırlısıyla geçer yazarım yine. Senin 4yumurgünüdöllenmedimi canım? İkisini transfer yapılmadı mı?
Evet 4 tane dollendi.biri anormal dollendi .biri 3.kaliteydi.diger 2 si 1.kaliteydi.o ikisini transfer ettiler zaten...senin transfer günü belli oldumu.kac tane dollenmis

Evet 4 tane dollendi.biri anormal dollendi .biri 3.kaliteydi.diger 2 si 1.kaliteydi.o ikisini transfer ettiler zaten...senin transfer günü belli oldumu.kac tane dollenmis

Canım benim transfer olmıcak kanda değerim yüksek çıktı. 4tane dondurmuşlar. Cumartesiye kadarda kalanları gözlemlicekler çıkarsa ordan da dondurma için hbr verecekler. Sen görüştünmü? Neye karar verdin?

Aaa iyi en azindan dondurulmus embriyon olmus.olsun kanda deger ilaclarla düzelir. .cok sevindim aslinda embriyolarin olmasina..benim o bile yoktu.biz de gorusmeye gittik.tonguc beyle ocakta yapmaya tekrar karar verdik.

Aaa iyi en azindan dondurulmus embriyon olmus.olsun kanda deger ilaclarla düzelir. .cok sevindim aslinda embriyolarin olmasina..benim o bile yoktu.biz de gorusmeye gittik.tonguc beyle ocakta yapmaya tekrar karar verdik.

Hakkımız da hayırlısı inşallah canım..

arkadaşlar timur gürgana giden varmı son zamanlarda 4. denem olucak iyi bir karar vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…