Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri ANTALYA ANADOLU HASTAHANESİ EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRENLER VE DÜŞÜNENLER!!!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Neferati merhabalarArkadaşlar Merhaba,
Bende Tonguç beyle tedaviye başlamayı düşünüyorum.Tedavi görenler ve benim gibi başlamayı düşünenler yorumlarını yazabilirlermi???
nihayet ben de yenice üye olabildim.bu zamana kadar hep yorumlari okuyordum.ama simdi kendim tedaviye başladım Tonguç beyde.dun yumurta toplama islemim yapildi.sanirim cumaya kadar da tranfer yapilir.
Neferati merhabalar
nihayet ben de yenice üye olabildim.bu zamana kadar hep yorumlari okuyordum.ama simdi kendim tedaviye başladım Tonguç beyde.dun yumurta toplama islemim yapildi.sanirim cumaya kadar tranfer yapilir.
Merhaba,
Şükür biri çıktı. Kimse yazamıyor heralde tercih edilmiyor diye düşünmeye başlamıştım.Hayırlı olsun inşallahBende tahlilleri yaptırdım hastalığa 1hafta falan var dahaNasıl süreç hastahane ilgi falan biraz anlatılmısın???
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Merhaba,
Şükür biri çıktı. Kimse yazamıyor heralde tercih edilmiyor diye düşünmeye başlamıştım.Hayırlı olsun inşallahBende tahlilleri yaptırdım hastalığa 1hafta falan var dahaNasıl süreç hastahane ilgi falan biraz anlatılmısın???
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Ben kendi adima memnun kaldim.adetin 3. Günü ignege basladim.13.gun yani dün yumurta toplama islemim oldu.bu arada ignelere devam ederken3_4 güne bir kontrole cagiriyorlar yumurtalarin büyüklüğünü takip etmek icin.hemsireler sozlu anlattiklarini birde kagida yazıyorlar. Böyle olunca çok iyi oluyor.sans artik bakalim.insallah olur.kafana takilan bisey olursa sorabilirsin
Ben kendi adima memnun kaldim.adetin 3. Günü ignege basladim.13.gun yani dün yumurta toplama islemim oldu.bu arada ignelere devam ederken3_4 güne bir kontrole cagiriyorlar yumurtalarin büyüklüğünü takip etmek icin.hemsireler sozlu anlattiklarini birde kagida yazıyorlar. Böyle olunca çok iyi oluyor.sans artik bakalim.insallah olur.kafana takilan bisey olursa sorabilirsin
İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur canım.Ben pcoyum.Oyüzden ilaç dozajları falan önemli olucak sen nekadar iğne kullandın?kaç yumurta oldu ve Tonguç bey herseferinde her işlemi kendi ilgileniyor dimi?Bide yumurta toplama işlemi beni korkutuyor.ağrın falan oldumu sonrasında ben çalışıyorum benim için biraz zor olucak.İlk denemenmi senin burayı tercih etmendeki sebep neydi?çok soru sordum farkındayım :)
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur canım.Ben pcoyum.Oyüzden ilaç dozajları falan önemli olucak sen nekadar iğne kullandın?kaç yumurta oldu ve Tonguç bey herseferinde her işlemi kendi ilgileniyor dimi?Bide yumurta toplama işlemi beni korkutuyor.ağrın falan oldumu sonrasında ben çalışıyorum benim için biraz zor olucak.İlk denemenmi senin burayı tercih etmendeki sebep neydi?çok soru sordum farkındayım :)
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Yok onemli degil sorabilirsin tabiki.ben toplam 18 igne kullandim.tonguc bey ultrason kontrollerini kendi yapiyor.benim yumurta toplama islemini kurucusu hakan ozornek yapti çünkü tonguc bey yurt disindaydi.cuma günü gelecekmis.toplam 5 yumurtam oldu.bugun aradilar 4 tanesi dollenmis.duruma göre tekrar bilgilendirme yapacaklar.ben burayi internetten arastirdim.birde hemsire bi komsum onerdi.evet bu ilk denemem.toplama isleminden cok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadi.anesteziyle yapiliyor.hersey yarim saat icinde oluyor.odaya nasil geldigimi hatirlamiyorum bile.ilk toplandigi gun yani dün agrim oldu ama bugün cok iyiyim.ben de calisiyorum yillik iznimi buna göre ayarladim ve tedaviye basladim.rabbim ne dilerse o olacak artik ..allah isteyen herkese versin
Yok onemli degil sorabilirsin tabiki.ben toplam 18 igne kullandim.tonguc bey ultrason kontrollerini kendi yapiyor.benim yumurta toplama islemini kurucusu hakan ozornek yapti çünkü tonguc bey yurt disindaydi.cuma günü gelecekmis.toplam 5 yumurtam oldu.bugun aradilar 4 tanesi dollenmis.duruma göre tekrar bilgilendirme yapacaklar.ben burayi internetten arastirdim.birde hemsire bi komsum onerdi.evet bu ilk denemem.toplama isleminden cok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadi.anesteziyle yapiliyor.hersey yarim saat icinde oluyor.odaya nasil geldigimi hatirlamiyorum bile.ilk toplandigi gun yani dün agrim oldu ama bugün cok iyiyim.ben de calisiyorum yillik iznimi buna göre ayarladim ve tedaviye basladim.rabbim ne dilerse o olacak artik ..allah isteyen herkese versin
Ayyy teşekkür ederim canım aklımdaki sorular da gitti.Rahatladım şimdi.. Gelişmeleri yazalım yine. AMİN inşallah gönlümüze göre olur da bebişleri konuşuruz
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Ayyy teşekkür ederim canım aklımdaki sorular da gitti.Rahatladım şimdi.. Gelişmeleri yazalım yine. AMİN inşallah gönlümüze göre olur da bebişleri konuşuruz
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Amin insallah cnm.bugun saat 13.00 da hastaneye gidicez transfer yapilacak.hem Üzgünüm hem mutluyum.sanki tranfer erken yapiliyor mus gibi geldi.ama tabi bu kisiden kisiye degisiyormus.hayirlisi artik.dualarinizi bekliyorum
Amin canım cümle isteyenle bizede bolca dualarım nasip olur inşallah. Transferin yapıldımı? Banada 2 ile 5gün arası demişlerdi sen nedenini sordun mu??
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Amin canım cümle isteyenle bizede bolca dualarım nasip olur inşallah. Transferin yapıldımı? Banada 2 ile 5gün arası demişlerdi sen nedenini sordun mu??
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Hayir sormadim.ama embriyo dogal ortaminda da bolunurmus yani rahim onlar icin daha guvenliymis.disarda bazi embritolar bozulabilirmis gelisimini tamamlamadan
Anladım canım hakkında hayırlısı inşallah. Ben görüşmeye gittiğimde embiriyoskop diye bi cihazdan bahsetmişlerdi bu embriyonun gelişmesi izleniyormuş sende baktırmışmıydın?
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Evet baktirdim.embriyolar kamera sistemiyle surekli goz altinda tutuluyor.iyi bir yöntem bence.ım canım hakkında hayırlısı inşallah. Ben görüşmeye gittiğimde embiriyoskop diye bi cihazdan bahsetmişlerdi bu embriyonun gelişmesi izleniyormuş sende baktırmışmıydın?
Evet baktirdim.embriyolar kamera sistemiyle surekli goz altinda tutuluyor.iyi bir yöntem bence.
Bende düşünüyorum bakalım bir hastalanıyımda nasip. Sende durumlar nasıl??
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Ben su anda test gününü bekliyorum.bakalim sonuc ne olur. Insallah senin içinde herşey iyi olurNeferati .!.:Bende düşünüyorum bakalım bir hastalanıyımda nasip. Sende durumlar nasıl??
Ben su anda test gününü bekliyorum.bakalim sonuc ne olur. Insallah senin içinde herşey iyi olur
Amin canım inşallah.. Yarın ilk kontrole gidicem seninde güzel hbler ini bekliyorum inşallah.
- 20 Ekim 2015
- 34
- 0
- 1
- 41
Nasil gecti ilk kontrolün. Evet ben de sonucu insallah olumlu bir sekilde bildiririm.allahim ikimize ve tüm isteyenlere yardim etsin.Neferatikontrolün3255497 .!.:Amin canım inşallah.. Yarın ilk kontrole gidicem seninde güzel hbler ini bekliyorum inşallah.