• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antakya ve arkadaş

Erkek çıkar diye değil
Kadın milleti olarakda hepimiz mükemmel doğru değiliz sonuçta
Valla ben çözemiyorum safmıyım neyim bazen herkesi iyi zannedebiliyorum sen çözüyorsan ne ala
O zaman rast gele :)
Ben biraz bu konuda iyiyimdir yanildigim çok azdır 30 yaşıma kadar.farklı bir yetenek gibi bende ki :) allah korusun kötü insanlardan bizi :) burdan konsurum içim isinirsa gorusurum maksat muhabbet :)

Erkek falan çıkar diye mi :)) insan analizi yapabiliyorum o yüzden rahatım :)
konuyla alakasız ama insan analizini nasıl yapıyorsunuz?:110:
bu bir yetenek mi?
eğer öyleyse bu konuda çok beceriksizimde.:KK51:
riskli bir durum ama az önce netten tanışıp 40 gün içinde evlenenin konusundan geldim.
ona bakınca biraz daha kurtarır bir durum.
bilemedim
belki sizin gibi biri vardır.
her ihtimale karşı tedbirli olun.:bicak:
bebeginizi sağlıkla kucaginiza almanızı dilerim.

konuyla alakasız ama insan analizini nasıl yapıyorsunuz?:110:
bu bir yetenek mi?
eğer öyleyse bu konuda çok beceriksizimde.:KK51:
riskli bir durum ama az önce netten tanışıp 40 gün içinde evlenenin konusundan geldim.
ona bakınca biraz daha kurtarır bir durum.
bilemedim
belki sizin gibi biri vardır.
her ihtimale karşı tedbirli olun.:bicak:
bebeginizi sağlıkla kucaginiza almanızı dilerim.
Çok teşekkür ederim :) bu doğuştan gelen bişey içime doğan şeyler de oluyor durusezi var bende sanirim.cevremdekiler bana sorup dururlar diyorum sorunca olmuyor benim hissedip söylemem lazım :)

cok
Çok teşekkür ederim :) bu doğuştan gelen bişey içime doğan şeyler de oluyor durusezi var bende sanirim.cevremdekiler bana sorup dururlar diyorum sorunca olmuyor benim hissedip söylemem lazım :)
çok ilginç ve güzelmiş.
6. hissiniz kuvvetli demekki.
su gurubu mu burcunuz merak ettim.

İnternetten arkadaş mı?

Wauww wauwww. Sana neyin kafası demicem, çünkü ben kocamı netten buldum :-)

Ordan olsaydım olurdu neden olmasın ;)

Evet akrep burcuyum :) bazı insanlar çok şaşırıyor hayatı hakkında pat die bisey söylediğim de :) bazen açılıp bazen kapanıyor ama neyden kaynaklı bilmiyorum
aura diyorlar çok bilmiyorum ama.
çakra felan:))
bir ara tv de nuray sayar vardı ondan duymuştum:bicak:
su gurubunun 6.hisleri kuvvetlidir.
bende yengeç burcuyum bir çok konuda hislerim kuvvetlidir ama malesef insanlar konusunda hep yaniliyorum:)

Keske olsaydın ya :) sen de benim gibi cesaretlisin :)
Tabiii ne var ki bunda. Sokakta, kuaförde, okulda, sahilde.... insanlar her yerde tanışabilir.

Önce tanımaya çalışırsın baktın sana göre değil devam ettirmezsin. Ya da tam tersi sana uyuyorsa devam edersin.

Bende hep evdeyim iki çocukla. Yeni insan tanımayı çok isterdim.

Ama istanbul kalabalık olmasına rağmen yanlızlık çekilen bir yer.

aura diyorlar çok bilmiyorum ama.
çakra felan:))
bir ara tv de nuray sayar vardı ondan duymuştum:bicak:
su gurubunun 6.hisleri kuvvetlidir.
bende yengeç burcuyum bir çok konuda hislerim kuvvetlidir ama malesef insanlar konusunda hep yaniliyorum:)
Evet yengeç akrebin kardeşi :) biraz daha hassaslar bize göre :) evet bazen açılıp kapanıyor şimdi hamileyim die mi ne baya açık neyi hissetsem çıkıyor :) bi ara uzun bir süre kapanmisti kafam doluydu belki de ondandir

Tabiii ne var ki bunda. Sokakta, kuaförde, okulda, sahilde.... insanlar her yerde tanışabilir.

Önce tanımaya çalışırsın baktın sana göre değil devam ettirmezsin. Ya da tam tersi sana uyuyorsa devam edersin.

Bende hep evdeyim iki çocukla. Yeni insan tanımayı çok isterdim.

Ama istanbul kalabalık olmasına rağmen yanlızlık çekilen bir yer.
İşte sırf bu yüzden istanbuldan kaçtım kalabaligin içinde yalnizsin boguldum orda şimdi mutluyum :) gezmeye gidicem ama :)

Bugün bu 2. arkadaş arama konusu:KK51: Öteki arkadaş bursa'dan katılıyor bu arada :KK53:
Yetişkin bi insan neden dışarı çıkıp kafa dengi birini bulmak yerine sanal ortamdan arkadaş arar ki? Benim kafam yatmıyor bu işlere ama sana bol şans :)

İşte sırf bu yüzden istanbuldan kaçtım kalabaligin içinde yalnizsin boguldum orda şimdi mutluyum :) gezmeye gidicem ama :)
Ahhh keşke bende gitsem. Eşimin iş dolayısıyla burdan taşınalım demesini çok isterdim. Doğma büyüme istanbulluyum ama sıkıldım her şeyden herkezden.

Şöyle çanakkale balıkesir bursa antalya izmir vs. gibi yerler olaydı ahh ahhh

Evet yengeç akrebin kardeşi :) biraz daha hassaslar bize göre :) evet bazen açılıp kapanıyor şimdi hamileyim die mi ne baya açık neyi hissetsem çıkıyor :) bi ara uzun bir süre kapanmisti kafam doluydu belki de ondandir
ah bu hassaslik ne geldiyse basima ondan geldi zaten.
:KK50:
umarım kafana göre güvenilir birini bulursun.
burdan olmasa da dışarda karşına çıkar belki.

Bugün bu 2. arkadaş arama konusu:KK51: Öteki arkadaş bursa'dan katılıyor bu arada :KK53:
Yetişkin bi insan neden dışarı çıkıp kafa dengi birini bulmak yerine sanal ortamdan arkadaş arar ki? Benim kafam yatmıyor bu işlere ama sana bol şans :)
Ben her yerden istiyorum :) ben her sekilde insanlarla iletişim kurabilen biriyim ilk adımı genelde ben atarım bakarım uyuyor mu bikaç saatte anlarım zaten sonra uymuyorsa bir daha asla hayatıma giremez :)

ah bu hassaslik ne geldiyse basima ondan geldi zaten.
:KK50:
umarım kafana göre güvenilir birini bulursun.
burdan olmasa da dışarda karşına çıkar belki.
Olsun hassas insanlar merhametli olurlar bu önemli bişey :) bulurum ben arkadaş giriskenim ama işte tanidiktan sonra uymazsa kacarim :)

Ahhh keşke bende gitsem. Eşimin iş dolayısıyla burdan taşınalım demesini çok isterdim. Doğma büyüme istanbulluyum ama sıkıldım her şeyden herkezden.

Şöyle çanakkale balıkesir bursa antalya izmir vs. gibi yerler olaydı ahh ahhh
İnşallah gidersin arkadaşım hamilelerin duası kabul olur derler :) umarım bir gün gelir güzel sakin bir yere yerlesirsiniz mutlu mesut yasarsiniz orada :)

Konuları doğru bölüme açarsanız sevinirim.

Back
X