Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi cesaret.Merhaba arkadaşlar Antakya da kafa dengi arkadaş arıyorum kendime :) bu da bir dert :) varsa tanisalim konuşalım kendimi yalnız hissediyorum
Valla çok güzel bir kafa tavsiye ederim :))Neyin kafası bu bende istiyorum:)
Teşekkürler :)İyi cesaret.
Belli oluyor şekerimValla çok güzel bir kafa tavsiye ederim :))
Benim küçük mevzum :)) antakya da mı yaşıyorsun?Bende bizim memlekette mevzu var sandm![]()
Genç değilim :) dışarı da çıkıyorum herseyi yapıyorum ama yine de yeni insanlar tanımak istiyorum ayrıca tanışıp goruscem antakya da :)Az dışarı çık
Bi cafeye kütüphaneye falan git
Şimdiki gençler sosyalleşmeyide sanaldan yapıyor![]()
Benim küçük mevzum :)) antakya da mı yaşıyorsun?
Ya tüh tanışıp buluşurduk ben de yeni geldim memlekete bir daha gitmemek üzere :)Yok ama oralıym![]()
Sen yinede burada dahi herkese güvenmeGenç değilim :) dışarı da çıkıyorum herseyi yapıyorum ama yine de yeni insanlar tanımak istiyorum ayrıca tanışıp goruscem antakya da :)
Ya tüh tanışıp buluşurduk ben de yeni geldim memlekete bir daha gitmemek üzere :)
Erkek falan çıkar diye mi :)) insan analizi yapabiliyorum o yüzden rahatım :)Sen yinede burada dahi herkese güvenme
Buradaki manyak potansiyelide az değil![]()
Hepsi var da yeni insan tanımak istiyorum :) cesaretliyim ve insanları tanimada çok iyiyimdir zaten bugün tanışıp yarın gorusmcem merak etmeyin Teşekkürler uyarı içinEnteresan bir girişim gerçekten.
Normal yaşamında arkadaşı olmayan ve yalnızlıktan sıkılan biriyle görüşmeye cesaret edecek birini arıyorsunuz aynı zamanda...
Okul arkadaşınız, komşunuz, kuzeniniz, sizin veya eşinizin akarabası yaşıtınız kimse mi yok?
Yada hey ben buradayım, sevgili organ mafyası, diye kendinizi mi gösteriyorsunuz?
Hamilesiniz üstelik... lütfen kendinize dikkat edin
Merkezdeyim yok görev icabı değil istanbul a alışamadım memleket en iyisi :) çevrem var dostlarım var ama yeni insanlar da olmalı evet hamileyim saol :) sen hangi sehirdesinGörev icabı falanmı geldin hamilesin galiba Allah bağışlasn komşu edinirsin zamanla çevren olur daha
Merkezde misin
Erkek çıkar diye değilErkek falan çıkar diye mi :)) insan analizi yapabiliyorum o yüzden rahatım :)