• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antakya ve arkadaş

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
53
Merhaba arkadaşlar Antakya da kafa dengi arkadaş arıyorum kendime :) bu da bir dert :) varsa tanisalim konuşalım kendimi yalnız hissediyorum

Evet yok mu memleketim den arkadaş ya çok sıkılıyorum :) tanisalim konuşalım kızlar

Az dışarı çık
Bi cafeye kütüphaneye falan git
Şimdiki gençler sosyalleşmeyide sanaldan yapıyor :bicak:

Az dışarı çık
Bi cafeye kütüphaneye falan git
Şimdiki gençler sosyalleşmeyide sanaldan yapıyor :bicak:
Genç değilim :) dışarı da çıkıyorum herseyi yapıyorum ama yine de yeni insanlar tanımak istiyorum ayrıca tanışıp goruscem antakya da :)

Enteresan bir girişim gerçekten.

Normal yaşamında arkadaşı olmayan ve yalnızlıktan sıkılan biriyle görüşmeye cesaret edecek birini arıyorsunuz aynı zamanda...

Okul arkadaşınız, komşunuz, kuzeniniz, sizin veya eşinizin akarabası yaşıtınız kimse mi yok?

Yada hey ben buradayım, sevgili organ mafyası, diye kendinizi mi gösteriyorsunuz?

Hamilesiniz üstelik... lütfen kendinize dikkat edin

Enteresan bir girişim gerçekten.

Normal yaşamında arkadaşı olmayan ve yalnızlıktan sıkılan biriyle görüşmeye cesaret edecek birini arıyorsunuz aynı zamanda...

Okul arkadaşınız, komşunuz, kuzeniniz, sizin veya eşinizin akarabası yaşıtınız kimse mi yok?

Yada hey ben buradayım, sevgili organ mafyası, diye kendinizi mi gösteriyorsunuz?

Hamilesiniz üstelik... lütfen kendinize dikkat edin
Hepsi var da yeni insan tanımak istiyorum :) cesaretliyim ve insanları tanimada çok iyiyimdir zaten bugün tanışıp yarın gorusmcem merak etmeyin Teşekkürler uyarı için

Görev icabı falanmı geldin hamilesin galiba Allah bağışlasn komşu edinirsin zamanla çevren olur daha
Merkezde misin
Merkezdeyim yok görev icabı değil istanbul a alışamadım memleket en iyisi :) çevrem var dostlarım var ama yeni insanlar da olmalı evet hamileyim saol :) sen hangi sehirdesin

Erkek falan çıkar diye mi :)) insan analizi yapabiliyorum o yüzden rahatım :)
Erkek çıkar diye değil
Kadın milleti olarakda hepimiz mükemmel doğru değiliz sonuçta
Valla ben çözemiyorum safmıyım neyim bazen herkesi iyi zannedebiliyorum sen çözüyorsan ne ala
O zaman rast gele :)

Back
X