L
LadyGaGa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi LadyGaGa
eliscim teşekkür ederima.s.
hep korkyuğum şeyler başıma gelmiştir benim
ne bahtsız insanım...
demek krem sürüyo dr... bayan doktora gidiyim bari ben
daha az utanırım en azından... aynı problemi yaşayan yok mu yaa benle?
sana da çok geçmiş olsun canm..Benimde başıma aylı olay gelmiştii.İlk defa başıma geldiği için çokk korkmuştum ağlamıştımm.Doktora gitmeyede korkuyordum.Çünkü kuzenim amelaıyt olmuştu ilerlediği için ve muaynesinin acıdıgı soylemıstı.Doktora gitmedimm kendim :)sorunu halettimm :) İlaç ismi veremem tabii sitede hemşire arkadaşım vardı..iLAÇ İLE KREM söyledi kullandım allaha şükür hiçbirşey kalmadıı..
Ama senn doktora git canım gitmekte fayda varr ihmal etme ..Çok geçmiş olsun a.s.
Canım bende hemoroit değilde fissür vardı yani çatlak çok acıyordu ne ilaç ne oturma banyosu fayda etmedi 1 yıl filan çektim..
Genel cerraha gitmen gerekiyor, bayan cerrah araki bulasın
Buldum ama bana çok uzak bir hastanedeydi..
Artık dayanamaz olmuştum en sonunda gözümü karartıp en yakın hastanedeki cerraha gittim..
Birde ne göreyim cerrah hem genç hem yakuşuklu başımdan aşağı kaynar yağ kazanları döküldü ama kaçamadım tabii kaç kere göstermek zorunda kaldım belli değil..:gitme:
Küçük bir operasyonda geçirdim
Şimdi iyiyim
sana da çok geçmiş olsun canm..
peki sende de meme ucu war mıydı ve acıyo muydu kan geldiğinde? ben de çok korktum anlatamam:1no2: ilaç ismini özelden msj atar mısın bana? belki bana da faydası olur...
Canım evet meme ucu vardıı onun adı füssür oluyorrr .acıyordu kan gelıyordu evet kulalndıgım ılac ve krem o meme ucunun git gide kanını toplattı ve çekildiii.
Acıdan ,baharatlıı yiyeceklerr uzak durucaksınn.kabız olmamaya dıkkat edıceksın.çünkü zamanla tekrarlıyorr.
evet benımde hep korktugum seyler basıma gelıyorr:gitme:
Belki komık gelıcek sıze ama ben canımın acısında çareler aradım ıyıd geldı.küçük ped şişesine sıcak su koymuştum :kedi:havluya sarıp :)uzerıne oturmustum esofmanla tabı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ilaç ismi özelden veririrm ama sen bence genel cerraha gitt ben yanlış yönlendırmek ıstemıyorum :kedi: