Ansten kan gelmesi?

aynı şey bendede oldu basur yok sanırım zorlandığı için kılcal damar çatlamış büyütülecek bişey değil bende bi daha olmadın geçmiş olsuna.s.

genel cerraha git canım. benim kızım da 24 yaşında o da utanıyordu ama gitti ben de yanındaydım doktor erkek,başka bir doktor o da erkek .kıpkırmızı olarak girdik içeri .benim de basurum bu kızımın doğumundan kalma lazerle aldırmıştım tekrar çıktı.kızım doktora söyledi ben göstermek istemedim ama gösterdim,neticede içimiz rahat etti.senin ki çatlak ve basur memesine benziyor,sakın ilaçla geçirmeye çalışma ne olduğunu öğren.

kesinlikle katılıyorum ilaçla geçirmeye çalışma mutlaka doktora git. çünkü bende o tarz birşey yaşadım kan gelmedi ama aşırı ağrı vardı bende. herkes homoreiddir dedi ilaçlar fitiller neler kullanmadımki. ama en sonunda doktora gitmek zorunda kaldım elle muayene etti. sonra homoreid değil fistül çıktı ameliyat oldum falan... bu nedenle kendin geçirmeye çalışmaya gerekirse prof bir doktora git evet çok utanç verici biliyorum ama ben kaç kere gitmek durumunda kaldım:KK43: homoreid olma olasılığı yüksek derecelerine göre doktor ilaç tedavisi oturma banyoları vs önerecektir.

canim git ve kurtul..cok kasinti yapar dayanmasi zo olabilir..muayenede kagit havluyla onunu kapatiyorsun arkani donuyorsun doktorda kontrol ediyor..ameliyatida o sekilde cok kisa bir surede oluyor bitiyor..doktora gitmeni tavsiye ederim gidemezsende eczane sana ilac yada krem verir..cok gecmis olsun..

çok geçmiş olsun canım..bendede var aynı sorun bende doktora gitmedim..yediklerine dikkat et acılı şeyler yersen bu sende büyük sorun yapar haa tabi birde üşütmemen gerekli..herşey çok etkiliyo stres üzüntü..:teselli:

kesinlikle stres, yorgunluk, üzüntü, bunalım vs. herşey onu tetikler. Soğuktan korumak lazım çok ağrı yaparsa sıcak suya otur hafifletiyor. ıleri derecede değilse tabi...

canım genel carrhiye muayne olman gerekıcek senin basurun var bellı birde dışkılama yaparken kendını çok zorladığın için kanama oluyor.ılık suıya otur ve kuşburnu çayı almanı öneririm
geçmiş olsun

konuyu açalı 6 ay kadar olmuş

cevap yazan herkese teşekkür ederim..

maalesef ki kanamayla başlayan bu illet hala dewam etmekte.
tabiki kanama yok, o başlardaydı ama hala çok sorun yaşıyorum.
we 6 aydır bu sorunu çekmeme rağmen doktora gitmedim:kedi:
şuan çok güzel bi hemoroidim war! kendime çok kızıyorum...

kimse benm yaptığımı yapmasın, eğer kanama yeni olduğu zaman
doktora gitseydim belki önlenebilecekti.. ama ben :kızgın:

tüm bunlara rağmen soruyorum sizlere
Ankara'da kadın genel cerrahi uzmanı bilen war mı?
özel hastane olsa da olur.

bari kadın doktor olsun:bbo:

canım bende de bu sene başladı .. dedem vefat ettiğinde stres üzüntüden sanırım bi hafta durmadı hiç.. bu aralarda oluyo. :gitme:

kızılayda özkaya tıp merkezinde vardı kadın cerrah
bide gazide var ama erkek bülent aytaç mıydı neydiii.................araşştır bi sen

X