Anşanın Öyküsü Giden 27 Kiloya Elveda...

anxsxaaa

seyirlik değil ömürlük ol
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.707
0
116
İstanbul
Meraba şekerlerrr...
Ben normaldede asla çok zayıf bi insan olmadım kemikliyim biraz boyda uzun belki ondan bilemiyorum...75 kilo cvarında iken ki boyum da 1,75 bu arada düğün hazırlıkları falan derken 63 olmuşum tabi düğünden sonra rahata erdim ve hemen hamile kalmışım kaza sonucu Verdiğim o kadar kilo hamileliğimin ilk aylarında hemen geri döndü bana..velhasıl kelam canlar doğum haneye 109 kilo olarak girdim yedim yattım uyudum tam bir cahillik öyküsü...doğumdan sonra hep 100-97 arasında gidip geldimm...2010 yılının aralık ayında bu topiği okumak suretiyle o ana başladım diyete...öncelikle cuma yarışmasındaki takımlara katıldım ve gerçekten takım arkadaşlarım la bi bütün oldum 7. Takımmmdaki bütün arkadaşlarıma da selam olsun bu arada...
Ben kk da yapılan diyetlerin neredeyse tamamını yapmaya calıştım....günlük 1 saat sporumu yapmaya calıştımmm.spor dedğim dans ettim kızlar benim spor yapacak yerim yok çünkü...kendi kendime actım muziği tepindim...akşam 6 itibari ile yememeye özen gösterdimm...takım arkadaşlarımla zayıflama kürleri yapıp metabolizmamı hep canlı tuttum...
Gelelim şimdiyee başta eşim olmak uzere herkes şaşkınlıkla beni izliyootabiii ben bu durumdan dehşet derecede mutluyumm...durum budurr kızlarrr...
Canlarım kuzularım en başta nevim olmak uzere tüm 7. Takım arkadaşlarımaaa ve gülçinim tabisi sana binlerce teşekkürler iyki vardınız yoksa ben hala 97 kilo net başında zayıflamaya calışan bi şişko olarak kalıcaktımm...
Atın fazlalıklarınızı ustunuzden önce bi ayna karşısına gecin izleyin kendinizi inanın bu siz diilsiniz sizden öyle güzel bir hatun çıkar ki akıllara zarar..kendinize bu kötülüğü yapmayınnn....dünya dönüyor bi şekilde ama inanın herşey zayıfken çok daha güzell...butun indirim reyonları sizin 36-38 bedenlerrrrayakkabı numaram bile küçüldü inanın...bi bakanın dönüp bi daha baktığını görmek beni çok mutlu ediyo darısı başınızaaa

oooooo.....bu anşaaa bizim anşaaaaa....şekerim çıtır olmuş da hikayeler anlatırmış.....tebrikler tatlım şimdi kaç kilosuuun....hala vermeye devam ediyorsun eminim kiii.....7. takımın en güzel mezunuuuuuuu..........

safişimmm 66 kilo oldum sormaa...68 le mezun olmuştum ama devam vermeye 1 kilo daha veriyim korumaya geciyorum hayatımmm...
Bir varmıi bir yok muş bi anşa varmışşş 97 den 66 kiloya düşmüş nasıl amaaaa

maşallah inşallah kg nu korursun almassın birdaha

neler yaptığını anlatırmısı sana en faydalı olanı yoksa sadece yemeklerden mi kıstın

neler yaptığını anlatırmısı sana en faydalı olanı yoksa sadece yemeklerden mi kıstın

canım önce karar vermek lazımm yeter artık demek lazımm...ilk başlarda kalori sayma ile başladım ben 2 ay kadar devam ettim sıkılmaya başladığım anlarda yada kilo vermem durduysa şok diyetleri uyguldım mesela prinç lapası diyeti...ben dediğim gibi cuma yarışmasında 7. Takımdaydım ve kilo alırsam veya vermezsem onlara karşı mahcup hissettim kendimi o yüzden daha bi azimli oldum hep...spor yapmayı severim ama ben doğuda ilçede görevli olduğum için yürüyüş yapabileceğim veya spor salonu gibi bi fırsatım olmadığı için deli danalar gibi tepindim evdeakşam 6 dan sonra yememeye cok dikkat ettim... Tabisi yeşilçay bol su...

evet karar vermek gerekiyor bende 1aydır yapıyorum 4 le 5kg arası verdim inşallahtasonu gelecek benimde 20=24 kg fazlam var bi versem çok mutlu olacağım benimde 1 yaşında bebeğim var ondan fırsatbuldukça dans ediyorum benimde yürüyecek yerim yok benimde feyste arkadaşlarım var gurup ordazayıflamaya çalışıyorum tabi burdan da çok destek alıyorum sağ ol canım bende yeşil çay içiyorum ama açık alıyorum aktardanpoşeti bıraktım

ooooo tebriklerrrrr tebrikleeerr Ansaacim.demek sende mezun oldun.harikasin.ömür boyuda zayif kalman dilegiyle canimmm...

cnm öncelkler tebrk ediyorum seni müthş bşy başarmıssın.şimdi bunun tdını çıkarr
ekleyeblcegn bir foto varmı cnm çok merk ettm seni öncesi ve sonrası gbi

cnm öncelkler tebrk ediyorum seni müthş bşy başarmıssın.şimdi bunun tdını çıkarr
ekleyeblcegn bir foto varmı cnm çok merk ettm seni öncesi ve sonrası gbi
canım 7 takımda fotolarım vardı öncesi ve sonrası şeklinde yüzümü kapatamadaığım için foto yükleyemiyorum ne yazıkkii
anşaaacıımmmm harikasın hayatımmm.
darısı başımıza

bekliyorum saphiracım 7. takımın mezunları topiğinde

inanın verenlerin adına onlar kadar mutlu oluyorum..inşallah bu mutluluğu bende tadacağım..
bu arada VÜCUTTA SARKMA OLMADI MI?

inanın verenlerin adına onlar kadar mutlu oluyorum..inşallah bu mutluluğu bende tadacağım..
bu arada VÜCUTTA SARKMA OLMADI MI?

olmaz mıı canım toparladım epey ama kol altlarında ve bacaklarımın iç kısımları cırcıvık düzenli yürüş yapamasanda sıkılaştırıcı hareketleri yapmaya devam ediyorum

Zayıflama yolculuğuna çıkmama sebep olan en büyük etken,buradaki başarı öykülerini okumamdı bundan 8 ay önce.Onlarca belki yüzlerce başarı öyküsü okudum.Ama itiraf etmeliyim ki,hiçbir başarı öyküsü beni bu derece duygulandırıp,gözlerimden yaşlar süzülmesine sebep olmamıştı.Çünkü bu öykü;8 ayı beraber geçirdiğim,97 kilolarını gördüğüm ve 105'le hayatıyla kesiştiğim,3 hanelerden 2 hanelere ve hedeflere beraber yürüdüğüm,8 ay boyu azmi ve iradesi ile gurur duyup kendi diyetim adına da kamçılandığım güzeller güzeli Anşaa'mın,yürekli ve özverili Ayşem'in öyküsüydü.Öyle bir kadın,öyle bir anne,öyle bir azim timsaliydi ki başarı öyküsünü okuduğunuz bu güzellik;ağır iş temposuna rağmen ne diyetini ne mesleğini,ne de hayatın Ona sunduğu türlü ve erdemli rolleri ihmal etti.İşten geceleri çıktığı günler bile takımına geldi ve bildirimini yaptı.Mızmızlanmadı,bahanelerin arkasına saklanmadı,yalnızca azmetti ve sabretti.
Ayşem,seninle gurur duyuyorum bitanem.Ve varlığını varlığımla kesiştiren güce sonsuzluk kadar şükrediyorum.Seni çok seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…