- 20 Nisan 2007
- 150
- 9
- 96
- Konu Sahibi Cesaretinbedeli
-
Bir yakınım 3 aydır koku alamıyor. Tıp dilinde anosmi denen bu rahatsızlık hayatını olumsuz etkiliyor. Doktorların uyguladıkları yöntemler de işe yaramıyor. Alternatif tıp önerisi yani bitkisel çözüm önerisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum... Bu rahatsızlığı yaşayanlar ya da yakınlarında görenler belki yardımcı olurlar.. Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum...
Bende koku kaybı ile ilgili konu açmıştım ama daha cevap gelmedi. Nadiren oluyor demekki. Bende aynı dertten muzdaribim yıllardır koku alamıyorum.. Etrafımdakiler şakasına takılıp ne şanslısın pis kokuları alamıyorsun diyorlar ama öyle değil işte.. Eve duman ve gaz dedektörü taktırmak zorunda kaldım.. O derece.. Ameliyat tedavi banamısın demedi.. Burda çözüm önerebilcek biri olursa bende yardıma açığım..
Baya olmuş ama koku alabildnzmi bende 5 gundur koku alamiyorumCok uzun zaman gecmis ama koku kaybi yasayan arkadaslar durumlari nasil hangi olay sonrasi olustu ...ben grip oldum ve 5gundur hic koku almiyorum.dr gittim 10 gun sonra yine gecmezse kalici olabilir dedi lutfen yardim edin psikolojim bozuldu...
Sizin geçti mi pekiBaya olmuş ama koku alabildnzmi bende 5 gundur koku alamiyorum
Ben de iki buçuk aydır koku alamıyorum arkadaşınız iyileştiği nolur cevap verinBir yakınım 3 aydır koku alamıyor. Tıp dilinde anosmi denen bu rahatsızlık hayatını olumsuz etkiliyor. Doktorların uyguladıkları yöntemler de işe yaramıyor. Alternatif tıp önerisi yani bitkisel çözüm önerisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum... Bu rahatsızlığı yaşayanlar ya da yakınlarında görenler belki yardımcı olurlar.. Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum...
Bir yakınım 3 aydır koku alamıyor. Tıp dilinde anosmi denen bu rahatsızlık hayatını olumsuz etkiliyor. Doktorların uyguladıkları yöntemler de işe yaramıyor. Alternatif tıp önerisi yani bitkisel çözüm önerisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum... Bu rahatsızlığı yaşayanlar ya da yakınlarında görenler belki yardımcı olurlar.. Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum...
Koku alma duyunuz yerine geldi mi bende aynı sorunu yaşıyorumCok uzun zaman gecmis ama koku kaybi yasayan arkadaslar durumlari nasil hangi olay sonrasi olustu ...ben grip oldum ve 5gundur hic koku almiyorum.dr gittim 10 gun sonra yine gecmezse kalici olabilir dedi lutfen yardim edin psikolojim bozuldu...
Anneniz koku alabiliyor mu artık aynı durum ben de de varAnneme de bugun doktor bu teshisi koymuş deli olacağım yardım edin lütfen
Ben de üç aydır koku alamıyorum sizin nasıl oluştu şimdi alabiliyor musunuzSizin geçti mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?