- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
Lazere kadar beklemek zorundayım böyle galibaLazer düşünün bence başka türlü kurtulamıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazere kadar beklemek zorundayım böyle galibaLazer düşünün bence başka türlü kurtulamıyoruz
Kumral olanlar kalıyor ama zaten onlar da belli olmuyorİnce tüylerde mi gitti?
Lazeri nerede ve hangi fiyata yaptırdığınızı söyler misiniz keşke ben de böyle tüylerimin bittiği günleri görsemSon 2 ana 2 kontrol seansım kaldı sırtım göbeğim koltuk altım bitti bile yüzde az kaldı diğer bölgelerde de ufak ufak bölgeler
Lazer zararlı agda yaptırmak daha faydali ama agdadan sonra yag surdurme cunku o yağ çabuk uzamasını sağlıyor tuylerinMerhaba ben 19yaşındayım vücudumda sırtımda ensemde göbeğimde göğüs aramda hatta popomda ince ama sık tüyler var ve siyahlar baya belliler yani doktora gittim hormon testi için regl dönemini bekliyorum ama ben artık bu tüyleri görmek istemiyorum pskolojim bozuldu kendimi hep başkalarıyla kıyaslıyorum ağlıyorum ense tüylerim yüzünden saçımı toplayamıyorum bugün kuaföre gidip ağda fiyatı aldım bu bölgeler için uygun geldi ama benim korkum daha kalın çıkması sizce böyle bişey olur mu 1yıldır yanağımı alıyorum kalınlaşma yaşamadım acaba aldıktan sonra karınca yumurtası yağı sürsem iyi gelir mi çünkü lazer için durumum yok ayrıca hormonal sorun varsa tedavi olunca bile tüyler geçmiyornuş geçmese bile incelme zayıflama olmaz mı acaba
Daha çok çoğaltma ihtimali olduğu için mi zararlı lazerLazer zararlı agda yaptırmak daha faydali ama agdadan sonra yag surdurme cunku o yağ çabuk uzamasını sağlıyor tuylerin
Lazer sonrası mı artdı tüyler?Ablacım aynı durum bende de var çok doktora gittim ama belli bir tedavi uygulayan görmedim. Aldırdım ağdayla sonra lazere gittim mecbur jilet vurdum. Şuan İbrahim Tatlıses’in kaşları gibi tüm tüylerim. Aldırmak o an icin güzel bir görüntü sağlar ama sonrası çok daha uğraştırıyor. Ben kabullendim artık 10 yıl uğraştım pes ettim
Benim arttı internette filan içe yarıyor diyen var ama etrafımda kim varsa içe yaramadıLazer sonrası mı artdı tüyler?
Diğer yerlere ağda yaptırdın mı bu güne kadar? çare bulursan bizleride unutmaİleride bacak kol genital bölge ve koltuk altı için lazere gidip diğerlerine ağda olarak devam edicem galiba başka çare yok gerçi benim tenim bembeyaz tüylerim siyah belki fayda görebilirim lazerden diye düşünüyorum
Özel Clnc Medilife da yaptırıyorum fiyatlar ozaman paket halindeydi şuan ne durumda bilmiyorum arayıp bilgi alsanız daha uygun olur.Lazeri nerede ve hangi fiyata yaptırdığınızı söyler misiniz keşke ben de böyle tüylerimin bittiği günleri görsem
Teşekkürler hormob testimi aldım her şey normal çıktı hatta testesteron düşük bile çıktı tüylenmeden çok şikayetçiyim ama diyince androcur adlı antiandrojen ilacı verdi doktor ama ben prospektüste yazan ağır yan etkilerden tırstım bi de sonuçta zaten düşük çıkan testesteronu daha da azaltmak zarar vermez mi vucuda ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım tüylenmenin nedeni kıl köklerinin az bir testesterona karşı bile duyarlı olmasındanmışÖzel Clnc Medilife da yaptırıyorum fiyatlar ozaman paket halindeydi şuan ne durumda bilmiyorum arayıp bilgi alsanız daha uygun olur.
Bi çare buldun mu?Teşekkürler hormob testimi aldım her şey normal çıktı hatta testesteron düşük bile çıktı tüylenmeden çok şikayetçiyim ama diyince androcur adlı antiandrojen ilacı verdi doktor ama ben prospektüste yazan ağır yan etkilerden tırstım bi de sonuçta zaten düşük çıkan testesteronu daha da azaltmak zarar vermez mi vucuda ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım tüylenmenin nedeni kıl köklerinin az bir testesterona karşı bile duyarlı olmasındanmış
Ben. Ama hassas olduğum için her yanımı sivilce bastı kırmızı kırmızı. Kıl tüy derdi olmayan insanlara o kadar özeniyorum kiÇok merak ediyorum, sırt göğüs karın bölgelerine hiç ağda yaptıran oldu mu?
Aynen. Yazda geldi, istemsizce gözüm kızların cildine takılıyor. Sapık gibi hiss ediyorum kendimiBen. Ama hassas olduğum için her yanımı sivilce bastı kırmızı kırmızı. Kıl tüy derdi olmayan insanlara o kadar özeniyorum ki
Artma kesinlikle olmadı. Ama azalma da gözlemleyemedim. Bir sıkıntısı da çok çabuk çıkması. O temiz his çok uzun sürmüyor yani.A
Aynen. Yazda geldi, istemsizce gözüm kızların cildine takılıyor. Sapık gibi hiss ediyorum kendimi
Peki azalma ya artma oldumu ağdadan sonra?
Lazer yaptıracaktım ben. Kadın tavsiye etmem, artar dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum germekten.Artma kesinlikle olmadı. Ama azalma da gözlemleyemedim. Bir sıkıntısı da çok çabuk çıkması. O temiz his çok uzun sürmüyor yani.