• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anormal yerde çıkan tüyleri nasıl alacağım

Son 2 ana 2 kontrol seansım kaldı sırtım göbeğim koltuk altım bitti bile yüzde az kaldı diğer bölgelerde de ufak ufak bölgeler
Lazeri nerede ve hangi fiyata yaptırdığınızı söyler misiniz keşke ben de böyle tüylerimin bittiği günleri görsem:nazar:

Merhaba ben 19yaşındayım vücudumda sırtımda ensemde göbeğimde göğüs aramda hatta popomda ince ama sık tüyler var ve siyahlar baya belliler yani doktora gittim hormon testi için regl dönemini bekliyorum ama ben artık bu tüyleri görmek istemiyorum pskolojim bozuldu kendimi hep başkalarıyla kıyaslıyorum ağlıyorum ense tüylerim yüzünden saçımı toplayamıyorum bugün kuaföre gidip ağda fiyatı aldım bu bölgeler için uygun geldi ama benim korkum daha kalın çıkması sizce böyle bişey olur mu 1yıldır yanağımı alıyorum kalınlaşma yaşamadım acaba aldıktan sonra karınca yumurtası yağı sürsem iyi gelir mi çünkü lazer için durumum yok ayrıca hormonal sorun varsa tedavi olunca bile tüyler geçmiyornuş geçmese bile incelme zayıflama olmaz mı acaba
Lazer zararlı agda yaptırmak daha faydali ama agdadan sonra yag surdurme cunku o yağ çabuk uzamasını sağlıyor tuylerin

Lazer zararlı agda yaptırmak daha faydali ama agdadan sonra yag surdurme cunku o yağ çabuk uzamasını sağlıyor tuylerin
Daha çok çoğaltma ihtimali olduğu için mi zararlı lazer
Yağ yerine limon tuz karışımı da kullanabilirim o belki işe yarar

Off erkeklerde bile yok dediğim yerlerde bir kızın nasıl ensesinde poposunda tüy olur kendimden iğrenme noktasıdayım sürekli aklım orda ağlamaktan bir hal oldu:KK1::KK1:

malesef .. gicik bir durum ama napican öyle .. sarartmayi denedinmi hic ? Ense popo vs.. herkesde varda kiminde cok belli oluyor Takinti yapma bu kadar.. bende yüzümde var malesef yaz aylari cosuyorlar.. agda denedim guzel gelmedi ip yöntemi yaydi... lasere basvurdumm oda dagitti hic böyle degildim.. sunu okumustum... karbonat ve kahve telvesi azaltma yapiyormus bunlar sabir isi hic denemedim... eger istanbuldaysan guzel kapmanyalar var laserle.. bu konuda yanliz olmadigini bil✨

Ablacım aynı durum bende de var çok doktora gittim ama belli bir tedavi uygulayan görmedim. Aldırdım ağdayla sonra lazere gittim mecbur jilet vurdum. Şuan İbrahim Tatlıses’in kaşları gibi tüm tüylerim. Aldırmak o an icin güzel bir görüntü sağlar ama sonrası çok daha uğraştırıyor. Ben kabullendim artık 10 yıl uğraştım pes ettim
Lazer sonrası mı artdı tüyler?

Evet, bana artar dediler. Bi an qaza geldim, ne oluyosa olsun artık dedim. Riske atmasam daha iyi olacak qaliba.

İleride bacak kol genital bölge ve koltuk altı için lazere gidip diğerlerine ağda olarak devam edicem galiba başka çare yok :( gerçi benim tenim bembeyaz tüylerim siyah belki fayda görebilirim lazerden diye düşünüyorum

İleride bacak kol genital bölge ve koltuk altı için lazere gidip diğerlerine ağda olarak devam edicem galiba başka çare yok :KK43: gerçi benim tenim bembeyaz tüylerim siyah belki fayda görebilirim lazerden diye düşünüyorum
Diğer yerlere ağda yaptırdın mı bu güne kadar? çare bulursan bizleride unutma:KK33:

Özel Clnc Medilife da yaptırıyorum fiyatlar ozaman paket halindeydi şuan ne durumda bilmiyorum arayıp bilgi alsanız daha uygun olur.
Teşekkürler hormob testimi aldım her şey normal çıktı hatta testesteron düşük bile çıktı tüylenmeden çok şikayetçiyim ama diyince androcur adlı antiandrojen ilacı verdi doktor ama ben prospektüste yazan ağır yan etkilerden tırstım bi de sonuçta zaten düşük çıkan testesteronu daha da azaltmak zarar vermez mi vucuda ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım tüylenmenin nedeni kıl köklerinin az bir testesterona karşı bile duyarlı olmasındanmış

Teşekkürler hormob testimi aldım her şey normal çıktı hatta testesteron düşük bile çıktı tüylenmeden çok şikayetçiyim ama diyince androcur adlı antiandrojen ilacı verdi doktor ama ben prospektüste yazan ağır yan etkilerden tırstım bi de sonuçta zaten düşük çıkan testesteronu daha da azaltmak zarar vermez mi vucuda ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım tüylenmenin nedeni kıl köklerinin az bir testesterona karşı bile duyarlı olmasındanmış
Bi çare buldun mu?

A
Ben. Ama hassas olduğum için her yanımı sivilce bastı kırmızı kırmızı. Kıl tüy derdi olmayan insanlara o kadar özeniyorum ki :KK61:
Aynen. Yazda geldi, istemsizce gözüm kızların cildine takılıyor. Sapık gibi hiss ediyorum kendimi:kızgın::KK43::kızgın:
Peki azalma ya artma oldumu ağdadan sonra?

A

Aynen. Yazda geldi, istemsizce gözüm kızların cildine takılıyor. Sapık gibi hiss ediyorum kendimi:kızgın::KK43::kızgın:
Peki azalma ya artma oldumu ağdadan sonra?
Artma kesinlikle olmadı. Ama azalma da gözlemleyemedim. Bir sıkıntısı da çok çabuk çıkması. O temiz his çok uzun sürmüyor yani.

Back