• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anormal yerde çıkan tüyleri nasıl alacağım

Lazerden başka hiç bir şey çare olmadı kıl sorunuma
Ama kaliteli bir yerde uzman kişiler tarafından yapılırsa
Ve lazer makinasıda en iyisi olacak
Benim gittiğim salon Aleksandır marka cihaz kullanıyor
7. Seansım %70 bitti kıl tüy

Kuzenim hormon tedavisiyle azaldığını söylemişti. Umarım doktor uygun bir tedavi önerir. Ama yine de eminim ki sizin düşündüğünüz kadar kötü görünmüyorlardır. Hiç olmadı lazer yaptırır kurtulursunuzö

Merhaba ben 19yaşındayım vücudumda sırtımda ensemde göbeğimde göğüs aramda hatta popomda ince ama sık tüyler var ve siyahlar baya belliler yani doktora gittim hormon testi için regl dönemini bekliyorum ama ben artık bu tüyleri görmek istemiyorum pskolojim bozuldu kendimi hep başkalarıyla kıyaslıyorum ağlıyorum ense tüylerim yüzünden saçımı toplayamıyorum bugün kuaföre gidip ağda fiyatı aldım bu bölgeler için uygun geldi ama benim korkum daha kalın çıkması sizce böyle bişey olur mu 1yıldır yanağımı alıyorum kalınlaşma yaşamadım acaba aldıktan sonra karınca yumurtası yağı sürsem iyi gelir mi çünkü lazer için durumum yok ayrıca hormonal sorun varsa tedavi olunca bile tüyler geçmiyornuş geçmese bile incelme zayıflama olmaz mı acaba
Hormon tedavisi olunca geçer zaten. Geçmesede lazer çözüm olur, endişelenme.

Lazerden başka hiç bir şey çare olmadı kıl sorunuma
Ama kaliteli bir yerde uzman kişiler tarafından yapılırsa
Ve lazer makinasıda en iyisi olacak
Benim gittiğim salon Aleksandır marka cihaz kullanıyor
7. Seansım %70 bitti kıl tüy
İnce tüylerde mi gitti?

Ben lazere gittiğimde kadına sordum vücut tüylerinide. Onlar ince olduğu için çoğalma şansı var dedi. Uyuyan kıl kökleri uyanacakmış. Fena bi durum. Bide nişanĺı olunca fena kafaya takdım. Bu aralar karınca yağını deniyorum. Işe yararsa karın, göğüs bölgelerini almaya cesaret ede bilirim qalıba. Artmasından korkuyorum.

Agda fiyatına lazer kampanyalari oluyor onlari yakalamaya calis.

Benimde öyleydi calisinca ilk isim lazer yaptirmak oldu. Gobek bölgeme. Esimde kildan tuyden nefret eden adam cikti mi :))

Tekrar lazere baslatti beni. Simdi hamilelikte hepsi geri portledi.

Ama ben 25 26 imdan sonra zaten kendkmi oldugum hibi sevmeyi ogrenmistim. Hic sorun etmiyorum. 30 lu yaşlardayım kafama asla takmam malasef esim bile alisti artik :D

O yuzden kendini kil tuy diye yipratma , keyfini cikar yaslarinin. :)

Kendini boşuna yıpratma. Ben esmerim, bende de sırtımda göbeğimde vs. tüyler var. Senin yaşlarında çok ağlıyordum. Morali bozuyor ama hiç ellemedim.

Zaten birsürü yeri alıyoruz bi de göbekmiş, sırtmış başına iş alma hiç. Şu an hiç kafama bile takmıyorum, bi iki sevgilime de söylemiştim bu durumu onlar bile takmamıştı. Seven erkek her türlü seviyor. :)

Bikini giymek vs için istiyorsan da sakın jilet yapma, ağda yaptır. Ben olsam aldırmam ama... İlerlde iğneli yaptırırsın çok belli olan tüylerini olur biter..

Agda fiyatına lazer kampanyalari oluyor onlari yakalamaya calis.

Benimde öyleydi calisinca ilk isim lazer yaptirmak oldu. Gobek bölgeme. Esimde kildan tuyden nefret eden adam cikti mi :))

Tekrar lazere baslatti beni. Simdi hamilelikte hepsi geri portledi.

Ama ben 25 26 imdan sonra zaten kendkmi oldugum hibi sevmeyi ogrenmistim. Hic sorun etmiyorum. 30 lu yaşlardayım kafama asla takmam malasef esim bile alisti artik :KK70:

O yuzden kendini kil tuy diye yipratma , keyfini cikar yaslarinin. :)
Göbek bölgenizde tüyler ince olduğu için lazer işe yaradı mı acaba
Teselli için teşekkürler bu arada :)

Benim de aynı sorunlarım vardı ağdaya başladım başlamasına sonradan kalınlaşmaya başladılar sabırla bekledim şimdi lazer epilasyona gidiyorum kurtulmak zaman alıyo.
Aynen bende lazerin ikinci seansında hamile oldugumu ögrendim bırakmak zorunda kaldım:cry: kıllıyız tüylüyüz nolcak böyle bilmem

Biraz da genetik mesela ben doğduğumda alnımda kıllar varmış:KK48: benm çocuğumda kıllı olursa şaşmam anasını kıllı babası kıllı. Lazerin kaçıncı senasındasınz
Son 2 ana 2 kontrol seansım kaldı sırtım göbeğim koltuk altım bitti bile yüzde az kaldı diğer bölgelerde de ufak ufak bölgeler

Biraz da genetik mesela ben doğduğumda alnımda kıllar varmış:KK48: benm çocuğumda kıllı olursa şaşmam anasını kıllı babası kıllı. Lazerin kaçıncı senasındasınz
Aa annem de hep bana der doğduğunda alnın hep kıllıydı sonra döküldü diye :KK70:

Şu aralar en çok ensemdeki kıllara takıldım topuz yapınca böyle ince ince sırta kadar bir yol devam ediyor erkeklerin bile orası tüysüz bende nasıl var anlamıyorum sonra gel de kendini beğen bu bölgeye öneriniz var mı :(

Şu aralar en çok ensemdeki kıllara takıldım topuz yapınca böyle ince ince sırta kadar bir yol devam ediyor erkeklerin bile orası tüysüz bende nasıl var anlamıyorum sonra gel de kendini beğen bu bölgeye öneriniz var mı :KK43:
Lazer düşünün bence başka türlü kurtulamıyoruz

Back