- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Eğer iyi bir kuaför bulursan düzgün çalışırsa kullandığı ağda da kaliteli olursa azaltır bile korkma
Ya benim gittiğim kadın güzellik uzmanı ve tüylerin çıkış yönüne göre çalışıyor. Ben her yolu denemiştim daha da çoğalmıştı bu bayana gittiğimden beri çok azaldı ve geç çıkmaya başladıYa ben İnan’ın en iyi yerlerde de gittim azalmadı aksine arttı. Hormonlarla alakalı herhalde :s
Ya benim gittiğim kadın güzellik uzmanı ve tüylerin çıkış yönüne göre çalışıyor. Ben her yolu denemiştim daha da çoğalmıştı bu bayana gittiğimden beri çok azaldı ve geç çıkmaya başladı
Nereye gitmiştiniz acabaaYa benim gittiğim kadın güzellik uzmanı ve tüylerin çıkış yönüne göre çalışıyor. Ben her yolu denemiştim daha da çoğalmıştı bu bayana gittiğimden beri çok azaldı ve geç çıkmaya başladı
Bazı kullananlar fayda görmüş sanırım sitede ama orijinalini bulmak lazımKarinca yumurtasi olayi bebeklikte kullanilirsa ise yariyor. Sirtini nasil goruyosun:)
Ya cok azsa tuyler kil olursa isin dahada zor olur.. ben gobegimi bile alirim ama bel bolgesine dokunmam..zaten gozukmuyo birsey. goguslerimde filan yok zaten. Bacaklar jilet komple filan.. en cok kol altinda cikmasa ve ozel bolgede guzel olurdu.. ama lazer filan gozumu korkutuyo, saglikli gelmiyo bana.Bazı kullananlar fayda görmüş sanırım sitede ama orijinalini bulmak lazım
Sırtımı önde ve çapraz arkada ayna olunca görebiliyorum
Evet ince olan yerlere lazer için jilet vurunca daha kötü oluyor diyenler de var şuan nasıl baş ediyorsunuz evli misiniz o konudan da korkuyorum bir deBen birde lazer yaptırdım jilet vurdular şimdiki hali çok daha kötü
Evet ince olan yerlere lazer için jilet vurunca daha kötü oluyor diyenler de var şuan nasıl baş ediyorsunuz evli misiniz o konudan da korkuyorum bir de
Gittiğim bayanın güzellik merkezi var amaNereye gitmiştiniz acabaa
İstanbuldayımGittiğim bayanın güzellik merkezi var ama
sadece ağda ve lazer yapıyor hangi şehirdesiniz iyi araştırın kaliteli malzeme kullanan birini bulun.
Ağda dan sonrada geç çıkması ve seyrelmesi için şu ürünü deneyin
Ben çok düzenli kullanmadım aklıma geldikçe ama sevdim baya rahatlatıyor cildi düzenliyorİstanbuldayım
Bu ürün gerçekten işe yarıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?