• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anormal yerde çıkan tüyleri nasıl alacağım

dikenlertaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
152
39
28
Merhaba ben 19yaşındayım vücudumda sırtımda ensemde göbeğimde göğüs aramda hatta popomda ince ama sık tüyler var ve siyahlar baya belliler yani doktora gittim hormon testi için regl dönemini bekliyorum ama ben artık bu tüyleri görmek istemiyorum pskolojim bozuldu kendimi hep başkalarıyla kıyaslıyorum ağlıyorum ense tüylerim yüzünden saçımı toplayamıyorum bugün kuaföre gidip ağda fiyatı aldım bu bölgeler için uygun geldi ama benim korkum daha kalın çıkması sizce böyle bişey olur mu 1yıldır yanağımı alıyorum kalınlaşma yaşamadım acaba aldıktan sonra karınca yumurtası yağı sürsem iyi gelir mi çünkü lazer için durumum yok ayrıca hormonal sorun varsa tedavi olunca bile tüyler geçmiyornuş geçmese bile incelme zayıflama olmaz mı acaba

Ablacım aynı durum bende de var çok doktora gittim ama belli bir tedavi uygulayan görmedim. Aldırdım ağdayla sonra lazere gittim mecbur jilet vurdum. Şuan İbrahim Tatlıses’in kaşları gibi tüm tüylerim. Aldırmak o an icin güzel bir görüntü sağlar ama sonrası çok daha uğraştırıyor. Ben kabullendim artık 10 yıl uğraştım pes ettim

Eğer iyi bir kuaför bulursan düzgün çalışırsa kullandığı ağda da kaliteli olursa azaltır bile korkma

Eğer iyi bir kuaför bulursan düzgün çalışırsa kullandığı ağda da kaliteli olursa azaltır bile korkma

Ya ben İnan’ın en iyi yerlerde de gittim azalmadı aksine arttı. Hormonlarla alakalı herhalde :s

Daha cok esmerlerde oluyor galiba benimde bir yurt arkadasim vardi zamaninda sirtinda baya vardi gobek deligi cevresinde var kollari falan baya coktu ama o almiyodu gerci kapali olduğu icin gorunmuyodu zaten

Ben lazere gitmiştim iyi bir hastaneye. Hormonlarınızda sorun varsa boşuna yaptırmayın ilerleme olmuyor demişti.
1- o tedavisi asla aksatma ilerde evlat sahibi olmak isteyince zorlamayın
3- taze nane günlük düzenli tüketince hormonal tüyleri döküyormuş bir araştırın.

Ya ben İnan’ın en iyi yerlerde de gittim azalmadı aksine arttı. Hormonlarla alakalı herhalde :s
Ya benim gittiğim kadın güzellik uzmanı ve tüylerin çıkış yönüne göre çalışıyor. Ben her yolu denemiştim daha da çoğalmıştı bu bayana gittiğimden beri çok azaldı ve geç çıkmaya başladı

ya philips lumea almıştım ben. ben sarışınım gerçi ama tüylerim siyah ve kalındır. göbeğe vs yapınca bir daha çıkmıyor. belki çare olabilir böyle bir şey. yani lazer sanırım çare.

Karinca yumurtasi olayi bebeklikte kullanilirsa ise yariyor. Sirtini nasil goruyosun:)

Ya benim gittiğim kadın güzellik uzmanı ve tüylerin çıkış yönüne göre çalışıyor. Ben her yolu denemiştim daha da çoğalmıştı bu bayana gittiğimden beri çok azaldı ve geç çıkmaya başladı

Ben birde lazer yaptırdım jilet vurdular şimdiki hali çok daha kötü

Nereye gitmiştiniz acabaa

Bazı kullananlar fayda görmüş sanırım sitede ama orijinalini bulmak lazım
Sırtımı önde ve çapraz arkada ayna olunca görebiliyorum
Ya cok azsa tuyler kil olursa isin dahada zor olur.. ben gobegimi bile alirim ama bel bolgesine dokunmam..zaten gozukmuyo birsey. goguslerimde filan yok zaten. Bacaklar jilet komple filan.. en cok kol altinda cikmasa ve ozel bolgede guzel olurdu.. ama lazer filan gozumu korkutuyo, saglikli gelmiyo bana.

Evet ince olan yerlere lazer için jilet vurunca daha kötü oluyor diyenler de var şuan nasıl baş ediyorsunuz evli misiniz o konudan da korkuyorum bir de:KK43:

Evliyim bazen ağda bazen jilet devam ediyorum. Ama memnun değilim Ağda sonrası batık oluyor çünkü. Yani 21. Yüzyılda kıla tüye cözüm bulunamıyor ya ona şaşırıyorum ;)

Nereye gitmiştiniz acabaa
Gittiğim bayanın güzellik merkezi var ama
sadece ağda ve lazer yapıyor hangi şehirdesiniz iyi araştırın kaliteli malzeme kullanan birini bulun.
Ağda dan sonrada geç çıkması ve seyrelmesi için şu ürünü deneyin

Eklentiler

• Screenshot_20180415-010647.png
    Screenshot_20180415-010647.png
    139,2 KB · Görüntüleme: 385
Hormonlarına baktırdıktan sonra plan yapmak daha sağlıklı olur. Ben öyle tüylü biri değilimdir belki ondan ama ne jiletle ne ağdayla tüylerim çoğalmadı. Jiletle biraz daha kalın göründükleri normal tabi ama nadasa saldın mı aşağı yukarı yine aynı sayıdalar :)
Yani demek istediğim, sağlık sorunu değilse, ya her ay komple ağdaya gideceksin ya da ağda parasını biriktirip lazere gideceksin kökten çözeceksin. Hormon sorunuysa tedavi sürecinde ağda yaptıracaksın mecbur

Gittiğim bayanın güzellik merkezi var ama
sadece ağda ve lazer yapıyor hangi şehirdesiniz iyi araştırın kaliteli malzeme kullanan birini bulun.
Ağda dan sonrada geç çıkması ve seyrelmesi için şu ürünü deneyin
İstanbuldayım
Bu ürün gerçekten işe yarıyor mu

Back