• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anormal hücreler tamamen geçermi????

black33

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
37
0
16
Kars
merhaba arkadaşlar pap smearda önemi bilinmeyen hücreler çıktı sonrasında aşı oldum ve 6 ayda bir test taraması istendi ama 1 buçuk yılı geçti gitmedim akıntı var şimdi gitmem gerekirmi yoksa aşı önlem oldumu???

slmmm...benimde gecen yil öyle bir durumum olmustu..Düzenli smer testimi yaptiririm her seferinde normal cikiyordu..onlarin bir degerlendirme derecesi var biliyorsundur belki..neyse benim son testimde 3d gelmisti sonuc..doktorum aradi 2 ay sonra testi tekrarliycaz dedi..2 ay sonraki testte yine 3d ydi...hadi dedi bir 3 ay daha bekleyelim olmazsa bi operasyon yapicaz dedi..3 ay sonraki testte vucudum bu hücreleri ekarte etmisti cok sükür:) normal cikti testler..ben spiral kullaniyorum bazen enfeksiyonlarda hücre degisimi yapabiliyor ama en büyük etken hpv...benim hpv de görünmüyor artik testlerde...yani sakin olmak gerek..cogu zaman kendiliginden düzeliyormus bu durum..olmazsa kücük bir islem bitti gitti:) gecmis olsun..

bende gidecem ozaman en azından içim rahat olsun..senin en son temiz çıkmasına sevindim:))

sagol canim darisi basina icini ferah tut...bu durum her kadinin hayatinin bir döneminde basina gelebilecek bir olay...takma sakin...bu arada sunuda tavsiye edebilirim o dönem icinde kefir ictim onunda faydasi oldu diye düsünüyorum..cünkü bagisiklik sistemini güclendirici etkisi var...o dönem kendim mayaliyordum kefiri ama sonra kefirim öldü:) bozuldu yani...simdi ara sira marketten hazir kefir alip iciyorum tavsiye ederim her seye faydasi var...bir de cörek otu...oda ayni sekilde iyi vucut icin...sabah aksam bir tatli kasigi agzinda cigneyip suyla yut...tadi cok aci ama bi süre idare et faydasini göreceksin...

sagol canim darisi basina icini ferah tut...bu durum her kadinin hayatinin bir döneminde basina gelebilecek bir olay...takma sakin...bu arada sunuda tavsiye edebilirim o dönem icinde kefir ictim onunda faydasi oldu diye düsünüyorum..cünkü bagisiklik sistemini güclendirici etkisi var...o dönem kendim mayaliyordum kefiri ama sonra kefirim öldü:) bozuldu yani...simdi ara sira marketten hazir kefir alip iciyorum tavsiye ederim her seye faydasi var...bir de cörek otu...oda ayni sekilde iyi vucut icin...sabah aksam bir tatli kasigi agzinda cigneyip suyla yut...tadi cok aci ama bi süre idare et faydasini göreceksin...

çörek otunu duymştum ama kefiri duymamıştım çok sağol canım önerin için:)

Evet kefir kullanimi cok iyidir...ANCAK Kefire yeni baslayacak olanlar hemen bardak bardak icemez bir cay bardagiyla baslamali gittikce arttirilmali..BIRDE LAKTOZ allerjisi olanlarda sorun
yaratabilir diye düsünüyorum..( gaz siskinlik)

zaten bu hücreler infeksiyon yada iltihapdanda olabiliyomuş o bitkiler iltihabı atmaya yardımcı oluyormuş diye duydum bende

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Çok uzun bir süre gitmemişsiniz doktora. Halbuki o test sonucundan 3 ay sonra kontrole gitmeliydiniz. Lütfen ihmal etmeyin.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Çok uzun bir süre gitmemişsiniz doktora. Halbuki o test sonucundan 3 ay sonra kontrole gitmeliydiniz. Lütfen ihmal etmeyin.

merhaba teşekkür ederimm dün kaşıntı ve kötü kokulu akıntı oldu gitmeyi düşünüyorum bu arada akıntının kuru olması normalmi bilginiz varsa??ben mesela sabah duş alıyorum öğlene kadar çamaşırıma kuru akıntı gb bişeyler çıkıyor sanki akıntı olmuş kurumuş gibi oluyor bende.. çok kısa sürede akşam duş alyrsam sabaha kadar oluyor

merhaba teşekkür ederimm dün kaşıntı ve kötü kokulu akıntı oldu gitmeyi düşünüyorum bu arada akıntının kuru olması normalmi bilginiz varsa??ben mesela sabah duş alıyorum öğlene kadar çamaşırıma kuru akıntı gb bişeyler çıkıyor sanki akıntı olmuş kurumuş gibi oluyor bende.. çok kısa sürede akşam duş alyrsam sabaha kadar oluyor

Doktora gittiniz mi?

Back