Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isim olmadan mesajlaşmak işte.Bu uygulama hakkında bilgisi olan var mı? Eşimin bu uygulamayı kullandığını gördüm. Bildirimler kısmında birkaç kişiyle mesajlaştığını anladım. Bu uygulamanın içeriği nedir tam olarak?
Bu siteler hep tanışma amaçlı mı oluyor?İçeriği ne derken chat sitesi işte. Eşiniz başkalarıyla chat sitesinde Türkiye'nin ekonomik durumunu konuşacak hali yok
Bu siteler hep tanışma amaçlı mı oluyor?
Ya ne demek olduğunu biliyorum bu uygulamalarda önceden üye olan varsa daha iyi bilir insanlar sevgili olmak için mi kullanıyor yoksa normal bir forum gibi miYani adı üstünde sanırım. Kimliğini gizli/anonim tutarak tanımadığın insanlarla yazışmak.
Ya ne demek olduğunu biliyorum bu uygulamalarda önceden üye olan varsa daha iyi bilir insanlar sevgili olmak için mi kullanıyor yoksa normal bir forum gibi mi
Uygulamanın adı anonim vhatUygulamanin adı ne tam olarak?
Başka insanlarla kimliğini belli etmeden konuşuyor. Masum bir uygulama değil. Ne amaçla girdiği de aşikar...Ya ne demek olduğunu biliyorum bu uygulamalarda önceden üye olan varsa daha iyi bilir insanlar sevgili olmak için mi kullanıyor yoksa normal bir forum gibi mi
hIc duymamistim baktim simdi de malesef tanisma,flört uygulamasi diyor.Uygulamanın adı anonim vhat
Herif muhtemelen sanal (ilk etapta ) seks derdinde.Ya ne demek olduğunu biliyorum bu uygulamalarda önceden üye olan varsa daha iyi bilir insanlar sevgili olmak için mi kullanıyor yoksa normal bir forum gibi mi
Nasıl bulabilirim pekiHerif muhtemelen sanal (ilk etapta ) seks derdinde.
Aslında yazılanları gizlice kayıt altına alan bir program bulabilirsin kocanın seninle yaşamadığı bir ton fantazisi ( yahut sapkınlık)olduğunu anında anlarsın.
Hatta bu benim kocam mi,bunları o mu yazmış diyerek sasirabilirsin bile.
Evde 5 dakikada sonen adamın sanalda nasıl Johnny Sins'e bağladığını bir gör bakalım
Yani sizce ?Bu siteler hep tanışma amaçlı mı oluyor?