- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.106
Ekşi de yumurtayada yumoş dendiği yazılmış. Ama cidden çok itici yaaa
günoş (günaydın) şekerim
doktuş'u (doktor) unutma lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onalrıda yine formlardan bakmıştım ama en çok yanıma kaşık ve biberon aldığım için mutluydum 3 gün sütüm gelmedi çünkü .kıyasta ziyade annelerin keşke almasaydım ve iyiki almışım çok işime yaradı dediği şeylere göre alışveriş yapmak istedim
Acemiliğimi hoş gör ama kaşık ne için canım?ben onalrıda yine formlardan bakmıştım ama en çok yanıma kaşık ve biberon aldığım için mutluydum 3 gün sütüm gelmedi çünkü .
süt gelmeyince biberona alışmasın diye kaşıkla vermek gerekiyor mamayı yoksa memeyi emmek istemiyor biberon istiyor bebekler çok uyanıklar :)ama annemin yaşı var o kaşıkla veremedi bebeğim doymadı mecbur biberonla verdik biz birde ucu kaşıklı biberonlar var bunun için.Acemiliğimi hoş gör ama kaşık ne için canım?
Ekşi sözlüktekiler burayı bizden daha fazla takip ediyor anlaşılan :))
Çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmezdi.süt gelmeyince biberona alışmasın diye kaşıkla vermek gerekiyor mamayı yoksa memeyi emmek istemiyor biberon istiyor bebekler çok uyanıklar :)ama annemin yaşı var o kaşıkla veremedi bebeğim doymadı mecbur biberonla verdik biz birde ucu kaşıklı biberonlar var bunun için.
rica ederim bende neler bilmiyordum öğrendim ve öğreniyorum artık yaşına girecek kızım anne diyip sarılıyor için eriyor çok güzel bir duygu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.Çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmezdi.